0 oy
54 göst.
Diğer kategorisinde (3 puan) tarafından

Kızlar ben 27 haftalık hamileyim  ve varislerim var sağ bacağımda çok fazla bugün ultrasona girdim bi kaç kelime duydum sag bacak kaçak 7 sol bacak kaçak 8 buçuk diye sonuçlar yarın sabah çıkacak ama ben dayanamadım sormak istedim var mı bilgisi olan yada daha önce bu durumu yaşayan 

1 cevap

0 oy
(22,852 puan) tarafından

Bende de vardı. Hatta vajinal varisler de varmış. Normal doğum yapmıştım. Doğum anında patladı. Doğumun hemen ardından dikti doktor. Normalde dikişin olmayacskti. Onların dikişi olmasaydı. Benim haberim yoktu. İkinci hamileliğimde de vardı. Ağrı yapıyordu . Ama ikisinde de normal doğum yaptım. 2. Doğumda sorun olmadı hiç. Hamilelikte ağrı veriyor ama. Sonra kendiliğinden geçti. Ama bacaklarımda hala biraz var. Vajinal bölgede de varsa da haberim yok. Ağrı yapmiyor artık. 

(3 puan) tarafından

Vajinal bölgedeki nasıl anlaşılır acaba bacaklarda varis gibi mi görünüyor yoksa şişlik mi

(22,852 puan) tarafından

Şislik oluyor. Damar şişmesi gibi. Hepsi dıs bölgede değil tabi. O yüzden ben ilk hamileligimde hiç bilemedim. Böyle biseuin olabildiği den de haberim yoktu. Ağrı yapiyor. Doktora sorarsın ya. Pek onemsemiyorlar. 

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 57 göst.
20 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Asya15 (240 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 25 göst.
0 oy
0 cevap 24 göst.
0 oy
3 cevap 144 göst.
8 Haziran 2025 Diğer kategorisinde BirAnne93 (1,377 puan) tarafından soruldu