0 oy
86 göst.
Diğer kategorisinde (1,478 puan) tarafından

image

doktora gidecem ama ne zaman giderim bilmiyorum.hamileyim 7 aylık 3 yaşında da oğlum var . gurbetteyim bir oğlum eşim ben kimsemiz yok .yanına gelecek kimsemde yok acikcasi .başına gelen varmı ne yaptınız hangi bölüme gittiniz .

3 Cevaplar

0 oy
(23,890 puan) tarafından

Benim başıma geldi. Doktor varis çorabı yazdı. Ama almadım. Kadın doğum doktoru tavsiye etti daha doğrusu. Doğuma az kaldı falan ihmal ettim almadım. Doğumdan sonra hafifledi

(1,478 puan) tarafından

Benimki gibimiydi acaba .kadın doğum doktoruna göstersem bişe önerir mi yoksa bolumunemi gitmeliyim

(23,890 puan) tarafından

Göster kadın doğum doktoruna yönlendirmek gerekirse yönlendirir 

(1,478 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 

-Reklam-
0 oy
(4,715 puan) tarafından

Ben yurtdisinda yaşıyorum burada hamileyim diyince 1 folikasit 2 varis çorabı yazıyorlar. Ben hep giydim diyebilirim. Varis çorabı alin bence

(1,478 puan) tarafından

Teşekkür ederim yarın kadın doğuma raddevum var gösterecem.olmadi yonlendirir

0 oy
(830 puan) tarafından

Benim  doğum yerinde var şişiyor yürürken zorluyor ağrıyor zonkluyor doğumdan sonra düzelmişti ama şimdi 3 gebeliğim yine aynj

(1,478 puan) tarafından

Demekki ikinci gebelikte çıkıyor bu ay insan korkuyor kendinden değil evlatları için bazen araştırdığımda beyne pıhtı atar gibi seylerle karşılaşıyorum.korkutucu

(830 puan) tarafından

Yok ya öyle birşey ama Ağrı yapar o zaten normal bir damar değil sağlıksız damar bir işlevi yok 

(1,478 puan) tarafından

Doktor ddi gidip eczaneden varis çorabı al kullan

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 149 göst.
14 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prensesmom (339 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 74 göst.
0 oy
4 cevap 119 göst.
0 oy
3 cevap 161 göst.
8 Haziran 2025 Diğer kategorisinde BirAnne93 (1,755 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,482,433 soru

24,250,525 cevap

340,904 kullanıcı

...