Kızlar özel bir soru olduğunu farkındayım ama cevabını hiçbir yerde bulamadım k bakmayın , benim bir tane normal doğumum oldu şu an ikinciye hamileyim ama korkmuyor değilim özel bölge ile ilgili kaygılarım var aranizda bilgi sahibi olan vardır belki diye sormak istedim
Bu vücut yapısıyla ve doğumun zorluğuyla alakalı tabi ama doktorum genelde 3. ve üzeri doğumlarda değişikliklerin çok olduğunu, daha az olduğunda kasların kendisini daha kolay toparladığını söylemişti. Benim 1 çocuğum var, doğruluk payını bilemem.
evet genisleme olur ve bu gayet normal bi durum careside var daraltma operasyonu🫡
Eğer nasip olur da ikinci defa hamile kalır da normal doğum yaparsam buraya cevabı yazarım 😁
Bu kadının vücud yapısıyla alakalı bı şey doğum çokluğu ile ilgili değil bence ben mesela kızımı normal doğurdum ilk doğum olmasına rağmen çabuk açıldı hemde kesim çok azdı
4doğum yaptım bende bi değişiklik olmadı . İllaki 1 doğumla bir değildir ama..
Benim iki normal doğum var. Belirgin bir fark yok bence.
Zamanla düzelir 🤪🤪🤪🤪
Benim de 2 normal doğumum var. Ama bir fark hissetmiyorum.
Bir bende mi fark var 2 normal doğum yaptım ilkinde dikiş atıldı..
İkincisinde yirtilmam olmasına rağmen dikiş atmadı bayada belli genisleme var şuan yine hamileyim ama çok saat sancı çekiyorum doğurana kadar
Dikişsiz doğum yapanlarda genişleme oluyor normalde. Dikiş olanlarda pek olmuyor.
4 normal doğum yaptım hepside zordu yani çok doğum az dogla alakası yok bence bana göre sıkıntıda yok afedersiniz aynı yani doğum yeri genişleme felanda yok.olsada Rabbimin verdiği evlatlara şükür
Iki normal dogum yaptim. Hic bi sikinti yok. Hatta baska islem icin ikinci dogumdan sonra doktora gittim. Hemsire oncesinde isleme hazirlamisti. Hic dogum yapmamis gibisin demisti. Kisiyle alakali.
Ben sezaryen doğum yaptım ama annemin söylediğine göre abimin doğumundan sonra dikişi patlamış. Benim doğumdan sonra 4 sene sonra doğmuşum. O patlayan yeri de dikmiş ebeler. Eski halinden güzel olmuş.
Bence bu kişiye göre degisir canım
Yapi gereği farklılık gösterir
Kimisi 3 dogum yapar daralma olur sonrasında
Kimi ilk doğumda vajina genişler daralma olmaz belki de
1,467,913 soru
24,050,904 cevap
329,665 kullanıcı