+1 oy
404 göst.
Diğer kategorisinde (549 puan) tarafından

Kızlar özel bir soru olduğunu farkındayım ama cevabını hiçbir yerde bulamadım k bakmayın , benim bir tane normal doğumum oldu şu an ikinciye hamileyim ama korkmuyor değilim özel bölge ile ilgili kaygılarım var aranizda bilgi sahibi olan vardır belki diye sormak istedim

14 Cevaplar

0 oy
(4,902 puan) tarafından

Bu vücut yapısıyla ve doğumun zorluğuyla alakalı tabi ama doktorum genelde 3. ve üzeri doğumlarda değişikliklerin çok olduğunu, daha az olduğunda kasların kendisini daha kolay toparladığını söylemişti. Benim 1 çocuğum var, doğruluk payını bilemem. 

-Reklam-
0 oy
(163,323 puan) tarafından

evet genisleme olur ve bu gayet normal bi durum careside var daraltma operasyonu🫡

0 oy
(5,869 puan) tarafından

Eğer nasip olur da ikinci defa hamile kalır da normal doğum yaparsam buraya cevabı yazarım 😁

0 oy
(6,735 puan) tarafından

Bu kadının vücud yapısıyla alakalı bı şey doğum çokluğu ile ilgili değil  bence ben mesela kızımı normal doğurdum ilk doğum olmasına rağmen çabuk açıldı hemde kesim çok azdı 

0 oy
(4,835 puan) tarafından

4doğum yaptım bende bi değişiklik olmadı . İllaki 1 doğumla bir değildir ama.. 

0 oy
(22,735 puan) tarafından

Benim iki normal doğum var. Belirgin bir fark yok bence. 

0 oy
(23,186 puan) tarafından

Zamanla düzelir 🤪🤪🤪🤪

0 oy
(3,225 puan) tarafından

Benim de 2 normal doğumum var. Ama bir fark hissetmiyorum. 

0 oy
(11,442 puan) tarafından

Bir bende mi fark var 2 normal doğum yaptım ilkinde dikiş atıldı..

İkincisinde yirtilmam olmasına rağmen dikiş atmadı bayada belli genisleme var şuan yine hamileyim ama çok saat sancı çekiyorum doğurana kadar 

0 oy
(1,361 puan) tarafından

Dikişsiz doğum yapanlarda genişleme oluyor normalde. Dikiş olanlarda pek olmuyor. 

0 oy
(1,616 puan) tarafından

4 normal doğum yaptım hepside zordu yani çok doğum az dogla alakası yok bence bana göre sıkıntıda yok afedersiniz aynı yani doğum yeri genişleme felanda yok.olsada Rabbimin verdiği evlatlara şükür

0 oy
(5,697 puan) tarafından

Iki normal dogum yaptim. Hic bi sikinti yok. Hatta baska islem icin ikinci dogumdan sonra doktora gittim. Hemsire oncesinde isleme hazirlamisti. Hic dogum yapmamis gibisin demisti. Kisiyle alakali.

0 oy
(3,497 puan) tarafından

Ben sezaryen doğum yaptım ama annemin söylediğine göre abimin doğumundan sonra dikişi patlamış. Benim doğumdan sonra 4 sene sonra doğmuşum. O patlayan yeri de dikmiş ebeler. Eski halinden güzel olmuş. 

0 oy
(5,182 puan) tarafından

Bence bu kişiye göre degisir canım 

Yapi gereği farklılık gösterir 

Kimisi 3 dogum yapar daralma olur sonrasında 

Kimi ilk doğumda vajina genişler daralma olmaz belki de 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 715 göst.
+1 oy
9 cevap 404 göst.
7 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde eylul123 (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 65 göst.
9 Mart 2023 Diğer kategorisinde Elvan00 (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 481 göst.
18 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde (180 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,011 soru

24,052,244 cevap

329,711 kullanıcı

...