Sizce hala papara kullanmalı mıyım iptal mi etmeliyim kızlar bir fikir verir misiniz güvenilir mi değil mi
Ben bitcoin ve litecoin aktarırken kullandım bir defa kendi banka hesabım anında erişimi kapattı telefonu sifirlamadan geri acamayacagimi söylediler kaldırdım çok güvenli olduğunu düşünmüyorum
Paycell var bide bende oda çok iyi dahada ücretli payceli biliyormusun sence paycell dahami güvenli paparadan
Paycell miydi paypal miydi TR de yasak olan hatırlamıyorum sen ne için kullanmak istiyorsun eğer cripto para do ne dönüştürmek için istiyorsan paribu kullan gayet iyi
Paramı atıyorum hesabı banka kartı kullanmıyorum borcum var
İçinde para vardı çektim öyle duruyor hesabım açıkcası kolay ve hızlı seviyorum paparayı bende beklemedeyim
Bende paycell var oda çok iyi sadece ücret alıyor işte papara gibi değil ama bayağı iyi anında para geliyor
Bu uygulamalar nasil para kazandırıyor bilgi verin kizceler :)
Bu uygulamalar para kazandırmıyor sadece sanal kart yani içine para atıp çekiyorsun yani banka kartı gibi kullanabiliyorsun mesela benim bankaya borcum olduğu için ben bu sanal kartları kullanıyorum
Uygulama para kazandırmıyor ama şöyle mesela eczane trendyol a101 şok alışverişlerinde%15 iade geliyor
Tabiki iptal et güvenilir değil kurucusu tutuklandı
1,469,867 soru
24,078,330 cevap
331,054 kullanıcı