+1 oy
325 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,348 puan) tarafından

Kızlar ben memlekete geldim epeydir de burdayım eşimin akrabaları da burda dayısının geliniyle ara sıra konuşuruz geçen sene geldiğimde o çağırmadan gitmiştim evine bu sene 1 ay olacak burda olduğumu bildiği halde hiç gel falan demedi. Dayısının karısı arkamdan orda durdu niye yanına gelmedi falan diye laf ediyo. Bana da çağırmadığı halde gitmek saçma geldi sizce çağırmasa bile gitmelimiyim yoksa ben haklımıyım. 

9 Cevaplar

+1 oy
(1,122 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Davet etmesi gerek yada onun senin yanina gelmesi

-Reklam-
+1 oy
(3,344 puan) tarafından

Sen ara musaitssniz gelecegim diye

+1 oy
tarafından

Bilmiyorumgelen kişi aranir yani mesela eşimin yurt dışında akrabaları geldiğinde gelen kişiyi ben arıyorum hoş geldin demek için davet ediyorum veya ben eşimin memleketine gittiğimde onlar beni arıyorlar bugün de bize gel görüşelim diye davet etmeyen birinin evine gitmem ya

+1 oy
(495 puan) tarafından

Geçen sene gitmişsin çağırmadığı halde eğer samimi birisi olsaydı o çağırırdı çokdan.. bence gitmemen en doğrusu

+1 oy
(1,718 puan) tarafından

Beni aramazlarsa ben gitmem bende memlekete gidiyorum beni arıyorlar öyle gidiyorum 

+1 oy
(2,646 puan) tarafından

Tabi ki de çağırmadan gitmezdim.  

+1 oy
(6,746 puan) tarafından

Gurbetten çok gelen olur bizim ben arar davet ederim onlar gelmek isterlerse gelirler 

+1 oy
(28,514 puan) tarafından

Bence seni davet etmeleri lazım ne demiş büyük üstad Neşeet Ertaş " dost elinden gel olmazsa varılmaz"

(3,678 puan) tarafından

Ahh opsiiiii 😭😭 

İnşallah yerlerini daha güzelleri doldurur bendende iyidir kışlık içinde boğuluyorum 

(28,514 puan) tarafından

Ahhh bebeğiiim inşallah seninde 💝 bende haftaya başlıcam bu hafta ev boyatıcaz menemen yapmam belki

(3,678 puan) tarafından

Kolay gelee şimdiden🌸 boya fiyatı ne durumda bende yapicam boya 😭  

(28,514 puan) tarafından

Daha almadık canım pahalı diyorlar cuma eşimle seçeceğiz cumartesi bi aksilik olmazsa boyancak

(3,678 puan) tarafından

Ciddi misin seneye daha uçuk olacak desene vay halimize 🥺 inşallah sıkıntı çıkmaz ne renk yaomayi düşünüyorsunuz 

+1 oy
tarafından

Davet edilmediğim hiç bir yere gitmedim gitmem de

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 137 göst.
0 oy
5 cevap 161 göst.
31 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 201 göst.
+2 oy