+1 oy
361 göst.
Diğer kategorisinde (163 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

İki buçuk yaşındaki kızım bugün anaokulunun bahçesine işedi ve büyük tuvaletini yaptı.ya kızlar sormayın bugün başıma geleni küçük evde durmadı ağlayıp durdu dışarı çıkalım diye okul saati gelince ablasını almaya gittik okul dışında beklerken kızım bankta oturuyordu bende biraz ilerideki anne dedi efendim dememle pantolonunu işeyip siyirmasiyla büyük çişini yaptı ya ne kadar mahcup oldum.hemen poşetle aldım temizledim iki kişi görmüş öğretmene ve müdüre şikayet etmiş..burasi yarı özel ama hepsi çok anlık oldu.kizima uç ay oluyor öğrendi niye öyle yaptı onuda bilmiyorum.disari çıkmadan mutlaka tuvalete tutarım.ogretmene de söyledim hocam çok anlık oldu kusura bakmayın mahcup oldum diye sonra mesaj atmış müdür sizi bekliyor diye bende dedim hocam bu meseleyi büyütülecek bir meseleyi yani temizledim mahcup oldum daha ne yapmamı istiyorsunuz diye büyük çocuğu okuldan mı alıyım dedim.olmamasi gerekmiş zırt pırt  en son sinirlendim hocam ben çocuğumu dışarıya öyle tuvaletini yaptırıyorum titiz bir insanım hemde mahremiyet açısından dikkat ediyorum ama istemeden böyle bu durum yaşandı ne yapmamı istiyorsunuz yarın gidip müdürle konuşacağım uf afedersiniz bktan işler ya neymiş okulun adı varmış ta bilmem sanki ben yapmışım gibi muamele ne söylemeliyim 

8 Cevaplar

+5 oy
(718 puan) tarafından

Sanki sen okula sicmissin gibi abartmışlar 

-Reklam-
+3 oy
(23,126 puan) tarafından

Ya müdür ne alaka öğretmen ne alaka. Okulun öğrencisi bile değil . Öğrencinin kardeşi. Ve 2.5 yaştan bahsediyoruz. Neresinden tutsan elinde kalıyor. Yarın git kusura bakmayın çocuk bu de geç. Ezilip büzülme bile. Ay Allah'ım ne saçma insanlar var yarabbim. Senin ne suçun var. Cocugunun ne suçu var. Ortada suç yok ki. Bı de polise şikayet etselermis bari .

(163 puan) tarafından
+1

Allah razı olsun vallahi ha ben polise şikayet etsem olur mu bugün beni uç kere arayıp rahatsız ettiler 

(23,126 puan) tarafından
+1

Yok kız polis ne alaka. Sen de şikayet etme. De yani olay anlattığın sekildeyse o kadar saçma boş ki dünyanın en saçma konusu olabilir 

(9,080 puan) tarafından
+1

polise sen bisey yapma gt yarin kinus . hicam cocugu okuldan almaya geldik sinucta kardesini evde brakip gelemem .  kucuk cocuk . ben yetisene kadar yapmis temizlemisim zaten. burasi anaokulu zaten burdaki ögrencilerin hepsi cocuk siz benden daha iyi bilirsiniz cocuklu ortami. bu cocuk oraya kusabilirdi de . olagan durumlar . kucuk yas grubu cocuklari siz benden daha iyi bilirsiniz de ki anasinifinda kayitli ogrencilerden okulun icine yapanlar bile oluyor tuvaletin kenarina falan . 1. sinifta bile gecensene ilkogretimde ccklar normal tuvaleti kullanmayi bilmeyenler basilan yere tasa masa kaka yapiolardi yani. cocuk sonucta bu zamanla ogreniyir . ki seninki hepden bezden yeni cikmis bebek

(23,126 puan) tarafından
+1

Tabi kız benim 2. Sınıftaki öğrencim.usendiginden tuvalete gitmez altına yaparmıs. Sınıfta yapmazdı serviste evde yaparmış. Konuştuk. Yapmaktan vazgeçti. Sen 2.5 yaşındaki çocuğa anlatsan ne . Çocuk tutamaz ki zaten. Kasları tam gelişmedi. Ay bunu bile açıklayacak olman dünyanın en saçma şeyi. Neyse bı git bakalım ne diyecekler yarın. Ben de çok merak ettim. Bana da yaz haber et merak ederim. 

(163 puan) tarafından

Olayı dinlemek istedim burada olumsuz bisey olunca beni buluyor bir veli görmüş şikayet etmiş.hocam yani  olay böyleyken böyle benim müdahale etme gibi bir şansım olmadı.sinif ogretmeniylede konuştum bu kadar da rahatsız edilmez.dedim çocuk bu olabilir yani oda kişisel algılamayın ama bende uyarmak zorunda kaldım felan filan  tamam hocam da abartılacak bir durum yok.neyse ben çocuğumun kaydını alabilir miyim devam etmesini istemiyorum dedim aldım.cunku dün sinif öğretmeni demedigi kalmadi neymiş okulun adı varmış felan üç kere arayıp bir normal birde whatsaptan mesaj atmış gerçekten kırıldım ve üzüldüm  çocuğun kaydında aldım çıktım geldim 

(9,080 puan) tarafından

kotu olmus vocuk icin yan. belki etmeyin bari  cocuga. okul tatil oldu falan deyin. bide madem okadar okulun kaydini aldiracak kadar sorun oldu ozaman ogretmeni sikayet et . durum boyleyken biyle . kucuk vocuk icin ogretmen demedigini brakmadi hic sucu olmamasi a ramen buyuk cocugumu okuldan kaydini almak zorunda kaldim surda bitmesine iki hafta kalmis okulun madur ediliyorum bu ogretmen benim cocuguma karne gunu gelene kadar kimbilir nekadar zorbalik yapacakdi muamma. seklinde bir sikayet yaz milliegitime . cimere. en azindan ogretmen uyari alsin sizi hic sucu olmamasina ramen buyuk cocugun da madur oldu. sinif ogretmeni okulun adi ile gelip sana ulasip bir guzel ozur dilemeli boyle psikljik siddet uyguladigi icin. en azindan sikayet et akillansin . sanki cambridge de calisiyor kendini ne saniosa okulun adi var mis . diger sikayet eden veli zaten ap ayri onun cocugu hic iseyip scmio heralde . yada kusup biseler yapmio heralde. 

(23,126 puan) tarafından

Ay Allah'ım ya nerden nereye gelmiş olay. Öğretmenin tavrı mi bu şekilde idare de mi boyle davrandı. Okulun adı ne çok merak ettim. 

(163 puan) tarafından

Öğretmenin tavrı bu şekildedir neymiş okulun bir adı varmış idare buna göz yumamazmis 

(163 puan) tarafından

Allaha havale ettim sikayet edende öğretmenine 

(23,126 puan) tarafından

Hakkınızda hayırlısı olsun ne diyeyim 

+2 oy
(9,080 puan) tarafından

yari ozel yari devlete yolladim bende kizimi. ama hic oyle egolu tipler yok. sanirsin okul odtü  falan .:) bide okula giden cocugun degil kardesi yapti sonucta olula gden ogrencinin sucu ne yani. kedi kpekle cocuk almaya gelen veliler bile var onlarda isieyip siciyor sinucta. bide cocuk yani o an napabilirsinki yetisemediyse kusabilirde cocuk . bizde  pazar aksam yemege gttik vocuk oyin alaninda iglum bezli ama bezinden sizmis altina gecmis pantlnu hafften islakti . sonucta yapacak birsey yok biyerlere oturmussa bile cocuk oyun alaninda surulmustur ciş cik gecmemis ama yinede islakti bezden tasmis biraz

+2 oy
tarafından

Onu şikayet edenin aklına tüküreyim ne kadar acayip insanlar var ya demekki çocuk kendini tutamadı adı üstünde çocuk bu yaa ne çabuk müdüre yetiştirdiler hem sen temizlemişsinde büyütmenin anlamı yok ki 

(163 puan) tarafından
+1

Bugün akşama kadar sinirden kendimi yedim ya sanki bilerek yapmışız gibi bende öyle dedim adı üstünde çocuk herkesin başına gelebilir yani ne diyeceksin 

+2 oy
(7,596 puan) tarafından

Okulun adına ne olacakmış acaba 😄iki buçuk yaş bebesi ya bu herkesin başına gelebilir çok fazla abartmışlar. Yememiş içmemiş hemen şikayet etmişler. Hiç ezilip büzülmene gerek yok git söyle ben demedim otur yap diye çocuk tutamamış yapmış hey Allah'ım ya 🤦

+2 oy
(4,465 puan) tarafından

Eeeee ne varmış bunda. 2.5 yaşında bebek o gayet normal. Sonuçta temizlemişin bitmiş gitmiş. Şikayet eden de bir entresan neyini şikayet ediyorlar acaba. Ben de kızıma tuvalet eğitimi veriyorum 35 aylık. Geçen gün markete gittik 1 saat durmadık bile altına çişini yaptı yerler baya ıslandı. Temizledim ben de. Müdüre kadar şikayet edecek ne varmış. 

+2 oy
(484 puan) tarafından

Yarı özel diye bir şey yok. Ya özeldir ya devlettir onu bir düzelteyim.

Ben ilk okuduğum zaman okula giden çocuğunuz böyle bir davranışta bulundu sandım. Devlet okulu, tuvalet eğitimini almamış çocuğu okula almak zorunda değil. Okul öncesi zorunlu da değil. Olsaydı nasıl olurdu bilmiyorum. Bu durumda olanlarla okul temizlik personeli ilgileniyor ama bir sürü sorun çıkıyor. Mahremiyet de var işin icinde çünkü. Fakat sizin okula giden çocuk da değil, diğer çocuk böyle bir davranista bulunmuş. Gerekli açıklamayı da yapmışsınız. Kimi insan kasti olarak kenara köşeye oturtturuyor, öyle bir şey sanıp belki dikkat edin demek için çağırmışlardır. Anlattığınız gibiyse yaapcsk bir şey yok. 

0 oy
(3,451 puan) tarafından

O nasıl okul çocuk bu tutamamistir bı anlık olan bişi sürekli olan bişi olsa neyse ,, ya bnm oğlum 4 yaşında tuvalete gidicem demiş öğretmen bekle arkadaşın gelsin sen öyle git demiş tutamamış kaçırmış çişini hemen aradı picama istediler yolladım ogretmende dedi çocuk bu kusura bakmayın diye olabilir , geçen etkinlik vardı veli katılımı gittim sınıfta bı tane öğrenci eksik meğer kız tuvalete kadar tutamamış gitmiş tuvalette nasıl ağlıyor öğretmen sakinleştirdi yedekle hemen değişti ..ana okulu bu ilk orta değil sacmalamislar

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 77 göst.
+1 oy
1 cevap 49 göst.
0 oy
1 cevap 80 göst.
0 oy
4 cevap 123 göst.
6 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde dobrabirisii23 (37 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,009 soru