+1 oy
87 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (7,281 puan) tarafından

İlikli kemiklerin içinden çıkan kahverengi kısımlar pis mi atmalı miyim yoksa yenir mi

1 cevap

+2 oy
(1,154 puan) tarafından

İliği o zaten. Kemik suyu yapıyosan iliği de al robottan geçir ilik ve suyu. Şifa olsun :) 

(7,281 puan) tarafından

Evet ilik suyu pişiyor şu an ama suyu kıvamlı olmadı bende ocağı tam açtım kapağını da açtım suyu buharlasssin diye. Yanlış mı yapıyorum? Dün on iki saat kısık ateşte pişti ama suyu azalmayinca bugün tam açtım ocağı 

(1,154 puan) tarafından

Valla o kadarını bilemiyorum 

-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 378 göst.
0 oy
15 cevap 437 göst.
+2 oy
5 cevap 147 göst.
10 Mart 2025 Diğer kategorisinde Su1880 (198 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 234 göst.
2 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler


1,476,820 soru

24,174,555 cevap

336,039 kullanıcı

...