+1 oy
249 göst.
Diğer kategorisinde (32 puan) tarafından

Bacak batıklarımdan çabuk uzayan kıllardan bıktım yüzümde cıkanlardanda varmı kullanan kızlar zararı varmı bunların hangisi iyidir

4 Cevaplar

+1 oy
(561 puan) tarafından

Vallahi de billahi deee ben sadece yüzüm için gitmiştim lazere bir güzellik merkezine . Sonra pandemi girdi daha seanslarım duruyordu ama pandemi yüzünden gitmedim . Makinasini aldım eve . Bende hormon bozukluğu vardı ve yüzüm aşırı kıllıydı.  Ağda yaptığım zaman sivilce oluyordu. Neyse aldım braun silk expert pro 3 . 10 bin atışı var. Almışken kullanım kılavuzunda nasıl öneriyorsa yaptım. Sana yemin ederim bacaklarımda kıl kalmadı diyebilirim. Koskoca 2 bacakta 15-20 tane kıl sayabilirim onlara da atış yapmaya eriniyorum bi jilet atıyorum geçiyorum.

Yüzümde ki tüyler bitmedi. Ara sıra atış yapıyorum halâ.  Bu arada genital bölgesi içinde sürekli jilet kullanırdım ergenlikten beri hep balıklar oluşuyordu. Kıl dönmeleri filan. Lazer i oraya da vurdum yemin ederim onlar bile bitti batıklar bitti yani. Genital de kıl bitmez ne evdeki makine ile ne merkezlerdeki makina ile 

(26,888 puan) tarafından

Ne zamandır kullanıyosun cihazı 

(32 puan) tarafından
+1

Yaa ciddimisin kime inancamı şaşırdım inanki biraz pahalı o ama değer mi bilmiyorum can acıtıyomu o 

(561 puan) tarafından
+1

Pandemiden beri ama yaklaşık 3-4 senedir sadece yüzüme yılda 1 veya 2 defa kullanıyorum 

(561 puan) tarafından

@persil can acıtmıyor asla genitalde sadece biraz. Ben pandemi zamanı 1650 tl gibi birseye almıştım o zamanın parasıyla pahalıydı ama hala atışlarım var yorumlarını okuyarak almıştım ben çok memnunum 

(26,888 puan) tarafından

Yüzünde zararı oldu mu veya diğer bölgelerde kızarma morarma yaşadın mı 

(561 puan) tarafından

@BoncukGozlum hayır valla bende öyle kızarma morarma olmadı . Jiletleme sonrası yapılıyor zaten ve 2 gün mü 1 gün mü neee o sekilde su değmesin deniyor. Bende duş sonrası kurulanip vücut iyice kuruduktan sonra yapıyordum ve özellikle serin havalar tabiki tercih olarak . 2 baslik var biri özel bölge digeri vücut için o sekilde olunca da mikrobik yaşanacak bir durum da olmuyor zaten 

(32 puan) tarafından

Canım resmını atar mısın hangi model acaba valla iyimi kararsızım batıklar kıl dönmeleri vs bitiyor mu yani böyle siyah siyah kıl kökü gibimi kalıyor vurduğun yerler yoksa bebek teni gibimi 

(561 puan) tarafından

image

benimki bu sistemden faturasına filan bakayım dedim onu atayım dedim ama göremedim niyeyse 1650 tl diye hatırlıyorum fiyatini o zaman 
(561 puan) tarafından

@persil canım valla benim genitalin üst kısmı varya kılları sivilce sıkar gibi sıkıp çıkarıyordum.  Şimdi asla öyle bir derdim yok çok şükür.  Ve bende hormon bozukluğu oldugi için erkek vücutları ile yarışırdı kıllarım 🤣🤣🤣🤣 bitti diyebilirim eskiye nazaran 

(32 puan) tarafından

Hala atış yapıyomusun canım bacaklar nasıl desem kıl kökü gibi görüntü kalıyor mu pürüzsüz bir görünğmmü oluyor canım 

(561 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

cildim şuan kuru biraz ama bak 1 - 2 tane kıl var düşün onlar uzayana kadar etrafında birsey yok bebek gibi 🙈
(32 puan) tarafından

Ayy mis gibi valla peki nezamandır atmıyosun atış canım

(561 puan) tarafından

Bacaklara son 3 senedir 2 defa taş çatlasın 5 olsun hadi atış yapmışımdır belki tek tük olduğu için jilet vurup geçiyorum 

(32 puan) tarafından

Jilet vurunca tekrar artmıyomu bide Philips diyen de çok hangisi iyi acaba yaa kararsızım ikiside iyi para çöpe atmak istemiyorum parayı:(( 

(561 puan) tarafından

Hayır jilet vurunca artmıyor ağda yaparsan belki artar yada bilmiyorum.  Ben kullandigim markayı söyledim philips de iyidir mutlaka . Ben denemiş biri olarak evde olan lazer makinadan memnunum.  Bu arada atışı bitince doldurma olayı da varmış 

(32 puan) tarafından

Kaçbindi atışı kaç yıl giderki acaba Evet canım saol öneri önemli Philips epilasyon var memnun kalmadım bilmiyorum yaa braun daha iyi gibi

(561 puan) tarafından

10.000 atış 

(32 puan) tarafından

Ortalama ne kadar gider ki canım bir kendim kullanırım

(561 puan) tarafından

Haftada 1 yapsan 5 yıl filan belki gider herhalde kiii ilk zamanlar sık sık yapılıyor ama sonra ben gibi sene de 1 veya 2 bazen hiç . Bu arada lazer yaparken ayyy bu ay ağda ile geçeyim de sonra yine lazere başlayayım yok hep.lazer olacak. Ve yazın değilde kışın serin havada yaparsanız daha faydalı olur güneste görmemesi lazım cildin lazer süresince 

(32 puan) tarafından

Yok canım zaten sevmiyorum ağdayla uğraşmayı fln beceremiyorum da zaten inşallah alırsam sonbaharda düşünüyorum kışın yapıp yaza rahat olmak istiyorum ilk defa kıl tüy sıkıntım olmasın istiyorum yyaa bıyere gitceğim zaman zor oluyor ve çok var bendede ve alsamda kaymak görüntü olsa amenna ya kıl dönmesi ya sivilce uğrastım için bile sevinemiyorum

-Reklam-
0 oy
(9,080 puan) tarafından

zarari yoksa da yarari hicten yoktur emin ol🤣🤣

(9,080 puan) tarafından

yahu herkes basbas bagriniyor ipl lazer bunlar yani tuyleri yaptigin surece uyutuyor. yani 10 sene yapcaksin atiyorum braktigin an geve cikacak . agda gibi yapcaksin bi sure temiz sinra yine vikacak lazerin anlami bu degilki. lazerde gidilur 8 seans biter omur boyu kildan tuyden kalici kurtulursun. mesela ben 18 sene once 8 seans gttim ve bitti 18 yildir hic epilasyon yapmam gerek yok cikmiyor kol tuy falan . aleksandrite lazerden baskasi sadece kandirmaca . isleminimur biyu yapacaksin bu aletle . braktigin anda cikar. her ay agda yapar gibi bununla atis yapacaksin yda iki ayda bir. yani lazer yapmis yaptirmis olmuyorsunki bu aletlerle. ayni paraya dizgunce bir merkeze gdilip yaptirilir. omur biyu kurtulmak daha mantikli secenek bence

(26,888 puan) tarafından

Evet olabilir ancak merkezlere gitmek benim görüşümce bana uymadığı için ne yazık ki o seçeneği es geçmek zorundayım farklı yöntemler deniyorum o nedenle 

(26,888 puan) tarafından

image

bir de bu cihazdan daha iyidir en azından lazer cihazı bu berbat bir şey maalesef 
(9,080 puan) tarafından
+1

he tabi canim bundan daha iyidir . surekli ugrasirim ama acisiz olsun diyosan tabiki bu cumbizlilardan iyidir .  bejimde vardi lise zamani bunla alirdim alt bolgeyide aglaya aglaya acidan 😅😅

(26,888 puan) tarafından

Yani bir de keserek alıyor çoğunu kötü oluyor jilet atmış gibi 🤦🏻‍♀️

0 oy
(144 puan) tarafından

Canım daha öncesinden lazere gittiysen bunu desteklemek için yapıyorsan yararlı oluyor ben öylesine çok ucuza almıştım kiwi marka bide ben faydasını görüyorum ama dediğim gibi bi kaç ay öncesinden lazer yaptırmıştım seansım bittikten sonra da onu kullanmaya başladım aynı yani 

(32 puan) tarafından

Gitmedim canım evim uzak gitmem sıkıntı diye eve alayım diyordum ama 

(144 puan) tarafından

Canım alcaksan da philips fln al yorumları çok çok okuyarak al

(32 puan) tarafından

Brauna daha sıcak bakıyordum neden philips

(144 puan) tarafından

Hem o daha çok övüldüğü için hemde komşum kullnıyor çok etkisini gördüğünü söyledi ama sen benim dediğimlede alma araştır baya paranda çöp olmasın

(32 puan) tarafından

Evet yaa ikisinde kararsızım herkes farklı söylüyor Philips Epilatör almış eşim bana hiç güzel deil şu altında kablosuz fln ama braun vardı çok iyiydi bilemiyorum işte hangisi etkili yaaa

0 oy
(26,888 puan) tarafından

Bende bekleyeyim şurada henüz araştırma içerisindeyim sen gibi 

(26,888 puan) tarafından

Bende rahatsız oluyorum o yüzden almayı düşünüyorum 

(32 puan) tarafından
+1

Karar verebildinni canım 

(26,888 puan) tarafından

Bilmiyorum ki cano bir de avm leri gezip araştırmayı düşünüyorum müsait zamanda 

(32 puan) tarafından
+1

Banada yazarmısın lütfen araltırınca uygun olan lazerlerde varda ne kadar etkili bilemiyorum valla yaptığım zaman bi ay cıkmasa onada razıyım ben ongünde çıkıyor uzuyor yıldım

(26,888 puan) tarafından

Bende aynıyım inşallah araştırayım iyice de emin olup öyle alacam bende 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 110 göst.
19 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde persil (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 49 göst.
21 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Nur_cicek (3 puan) tarafından soruldu
+3 oy
6 cevap 216 göst.
4 Mayıs 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nur29 (358 puan) tarafından soruldu