0 oy
345 göst.
Diğer kategorisinde (9,908 puan) tarafından

Doktora götürdük damlam verdi niye böyle oldu kızımın gözü nezaman geçer gördükce içim acıyo

image

12 Cevaplar

+1 oy
(19,667 puan) tarafından

Ya çok geçmiş olsun enfeksiyon gibi elleri ağzına götürüp bide yüze göze sürünce de olabilir toz vs de olabilir benim kızda öyle oluyordu da sık sık yıka elini yüzünü çayla pansuman yap 

(9,908 puan) tarafından

Doktor Dalin şanpiyonla temizle dedi gözunu güvenemedin ben ona ya daha kötü olur sa

(19,667 puan) tarafından

Sakin canım Dalin zaten içeriği temiz değil ki daha da yakar çocuğu sen ılık su çay bu şekilde pansuman yap uyurken de nemli pamuk gozunun üstünde kalabilir biraz gözle alakalı bir kaç defa bu tarz sorunlar yaşadık Dr hiç öyle bir öneride bulunmadı ilk defa duyuyorum hemde Dalin drlar asla banyoya bile onermezken göze bide

(9,908 puan) tarafından

Ôyle dedi bende şasırdım dalini al onunla temizle dedi  bana tehlikeli geldi 

(508 puan) tarafından

Bizede doktor dalinle temizleyin demişti dalinde bir sakınca yok, aynı şekilde olmuştu oğlumun gözü de biraz pamuğu  bir damla dalini bir bardak ılık suyla kacistir pamuğu o suyla ıslatıp gözünü sileceksin mikropun kirilmasini sağlıyor bizimkide hep o şekilde düzeldi bence doktoru dinle canım 

Birde damlalarını kullan birkaç güne düzelir asagidada yazdım bebeğin konjonktivit olmuş yani mikrop kapmış gözü çok sık olan birsey bir kaç güne doktorun dediklerini uygularsan geçer

(508 puan) tarafından

O temizleme yöntemine guvenemiyorsan birde eczanede ıslak mendil gibi bebekler için göz temizleme mendilleri var , bebekler için göz temizleme mendili dersen eczacı verir onlardan alıp da da temizleye bilirsin o gözün mikropu kırılması için günde bir kaç kere silmek gerekiyor olmadı daline guvenemiyorsan eczaneden o medillerden al canım mutlaka gün içinde silmen  lazım gözü yoksa mikrobu çoğalır  dur medillerin resminide atayım dalinli su ile temizlemek istemezsen bunlardan da alabilirsin canım eczacıya danışarak 

image

-Reklam-
0 oy
(1,018 puan) tarafından

Enfeksiyon kapmış gibi 

(9,908 puan) tarafından

Öyle dedi doktorda kötü oldu ya öyle gördükce onu icim acıyo

(1,018 puan) tarafından

İlacını düzenli kullanın. Geçmezse başka doktora götürün bence .

(9,908 puan) tarafından

İşallah geçer canım gerekirse götürüm

0 oy
(1,457 puan) tarafından

Kıyamam nasıl olmuş gözü enfeksiyon yada birşey isirmis gibi kesinlikle ihmal etmeyin 

(9,908 puan) tarafından

Götürdüm enfeksiyon dedi bişey sokmuş demedi gözüne baktı bı cisim yok dedi 

0 oy
tarafından

Ayy çok geçmiş olsun

Bal gözlüm 

Annesi nazar ayeti var açarsın yotubuden onu dinletirsen 

Nazarda olabilir.

(9,908 puan) tarafından

Olabilir canım doktora  göturdüm enfeksiyon dedi

0 oy
(490 puan) tarafından

Canım demlenmiş ılık çayla da silebilirsin pamukla birlikte

(9,908 puan) tarafından

Onuda akşam yapayım canım iyi gelir 

0 oy
tarafından

Maşallah çok tatlı nazar değmiş oku annesi. Gözlerinde renkli heralde dikkat çekiyorsa nazar degmistir. 

(9,908 puan) tarafından

Evet renkli gözlü canım işallah geçer 

0 oy
(6,637 puan) tarafından

Ah kuzum ya çok geçmiş olsun pekde tatlı maşallah enfeksiyon kapmış elleri gözüne deymesin ellerinde sık sık yıka bir kaç güne toparlar inşallah 

(9,908 puan) tarafından

2 gün oldu bugün işallah gecer

0 oy
(689 puan) tarafından

Bu kadar kötü değil ama benim oğlumun gözüde çapaklanıp kızırap şişiyor bi kaç gündür bende çay ve kaynamış soğumuş suyla siliyorum biraz daha iyi çok şükür 

(9,908 puan) tarafından

Sabah bi kalktık bôyle direk acile doktora göturdum bekletmeden basladim ilaclarina 

(689 puan) tarafından

İyi yapmışsın ya bende senin yaptığını yapardım 

0 oy
(508 puan) tarafından

Benim oğlumun gozude öyle oluyor enfeksiyon konjonktivit diyorlar canım geçiyor ama en ufak şeyde tekrar mikrop kapıyor dikkat etmek gerekiyor sarışın çocuklarda çok oluyor galiba oğlumda sarışın en ufak şeyde gözü mikrop kapar bol bol temizlee gözünü kırpmadan ellemesi. Dikkat et canım doktorun verdiği damları kullan bir kaç güne düzelir 

(9,908 puan) tarafından

2 gün oldu işallah düzelir canım 

0 oy
(4,891 puan) tarafından

Bu aralar yaygın bu enfeksiyon benimde kzıım oldu 3.sınıfa gidiyor okuldan geldi büyük ihtimalle 

Ertesi gün eşime geçti şimdide bana geçti 

Sizede gececek büyük ihtimalle önlem al istersen onun damlalarından damlat şimdiiden

Yada başka çocuğun varsa onada gecer 

Poşet çay varsa onu demle sonra sık poşeti gözüne koy dinlensin biraz

Ben akşam yeşil çay demledim onu koydum poşetini rahatlattı baya . Basması yanmasıda oluyor çünkü 

(9,908 puan) tarafından

Oğlum var canım yaklastirmamaya calısiyom

0 oy
(17,133 puan) tarafından

Doktorun verdiği ilaçları kullanırsan 1 günde geçer. Benim eşimde oldu sonra kızlarıma bulaştı. İlaçlar 1 günde geçirdi. Doktor ve eczacinin tavsiyesi ile Dalın şampuan ile yikadim gözlerini. Eczanede kirpik şampuanı satılıyor ama eczaci dalinle yıkayın  kirpik şampuanına gerek yok dedi. 

(9,908 puan) tarafından

Dalin yap dedi bana evet ama ben korkuyom daha çok zarar görmez mi

(17,133 puan) tarafından

Zarar verecek olsa göz doktoru tavsiye etmez bence. 

0 oy
(15,046 puan) tarafından

Enfeksiyon olmuş damla ve krem vermesi lazım geçer ama temas etmesin diğer gözü de olur 

(9,908 puan) tarafından

Dikat etmeye calısiyom çok işallah geçmez 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 198 göst.
0 oy
2 cevap 115 göst.
5 Kasım 2024 Diğer kategorisinde nehir2020 (1,174 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 447 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde nehir2020 (1,174 puan) tarafından soruldu
0 oy