Selam kizlar. Ben çalışıyorum 30 haftalık hamileyim. Şimdi geçen kontrolde sekreter dedi ki rapor için tam 32. Haftanda geleceksin. Yani tam 2 hafta sonra cuma gel dedi. O zamana da randevu yok. 2 gün sonrasına, pazartesiye var. Kızımda da rapor almıştım ama hatırlamıyorum. Şimdi benim tam 13 ünde mi gitmem lazım, 2 gün sonra gitsem sıkıntı oluyor mu ki? 32+2 falan olcak
Ben 35 te aldım bir sorun olmuyor. Kullanılmayan 2 aydan kalan süre doğum sonrasina aktarıliyor.
2 günü sonraya aktarılıyor biliyorum ben valla 30 haftada bırakmıştım zorlanmistim
Ben de çok zorlandım bu seferkinde ama dayan diyorum 😂😂 rapor alsam da mecbur caliscam ama ben maalesef
Tamam bende calisanim valla baktim zorlanıyorum 30 haftadan sonra 10 gun 10 gun raporlar aldim 32 haftadada dogum.iznine ayrildim simdi dogum iznim bitti yine heyet raporları ile devam ettim oda bitti başka doktora gittim piskiatriste 1 ay daha uzattım tekrar çağırdı 1 ay daha verirse super olur bebeğim küçük dedim 😊 sonra 6 ay ücretsiz isteyeceğim alabildiğim kadar heyet raporları alıyorum hemde para geliyor
İyi ugrasmissin kiz ben de ilk kızımda 2 aylık döndüm ise ama benim rapor da olsa işim sıkıntılı. Yerime adam yok işler sıkıntı. Ama bu sefer ben de direticem naparlarsa yapsınlar 😂
Benimde yok iki kişi vardı onlarda çıkarmışlar bilmeyen birini üretimden çekmişler valla işler birsl şekilde gidiyor canim umrumda değil çıkartırlar daha bile iyi benim için 10 ay daha sigortam bitsin emekli olcam eyt den
Ben de birkaç gün sonra gittim sorun olmuyor
Sorun olmaz inşallah ben de olmuyor diye biliyorum ama sekreter ısrarla öyle deyince emin olamadım
Ben 32+5 te almistim canim.
Teşekkür ederim sıkıntı olmaz heralde o zaman
Rica ederim. Bizde olmamisti,saglikla kucaginiza alin :)
Ee randevusuz git böyle demiştiniz de zaten muayene yok hasta kayıt bölümüne bana bu haftada gelmem söylendi Dr randevusuz da gelebilirsin dedi de birinden rica et öncelik için bende sorun olmaz
Ben de öyle yapsam diyorum alırlar inşallah denicem bi
Eğer çalısıyorsan devam etmek istiyorsan tam 32 de gitmelisin çünkü yasak işyeri senı rapor olmadan çalıstıramaz doğum iznine ayrılmak istıyorsan da 32 nin içinde bulunduğun haftada gitmen lazım 32 olmsı yeterli gün sayısı etkılemıyor dıye biliyorum
Ben yine de gideyim sıra isteyim her ihtimale karşı. Oncekinde çalışabilir almıştım bunda çalışamaz alcam heralde
Hayırlısı olsun bn 35 e kadar gittim
Sağol canım. Valla ben de ilkinde doğuma 10 gün kala bırakmıştım 😂😂 az daha işten çıkıp doğuma gidecektim zor kurtardim paçami 😂
Öyle en güzeli sağlık sorunu yoksa
Sıkıntı olmaz geç gidebilirsin geç aldığın hergün doğum sonrasına ertelenir ben kızımda 37 haftalıkken izine ayrıldım 38 de doğdu hepsini doğum sonrası için kullandım
Eğer çalişmak istiyorsan bir engel yoksa doktor çalışabilir diye rapor hazırlıyor
32+0 da gitmen gerekiyor.
1,493,919 soru
24,407,627 cevap
350,661 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın