0 oy
185 göst.
Diğer kategorisinde (1,980 puan) tarafından

Selam kizlar. Ben çalışıyorum 30 haftalık hamileyim. Şimdi geçen kontrolde sekreter dedi ki rapor için tam 32. Haftanda geleceksin. Yani tam 2 hafta sonra cuma gel dedi. O zamana da randevu yok. 2 gün sonrasına, pazartesiye var. Kızımda da rapor almıştım ama hatırlamıyorum. Şimdi benim tam 13 ünde mi gitmem lazım, 2 gün sonra gitsem sıkıntı oluyor mu ki? 32+2 falan olcak 

8 Cevaplar

+1 oy
(2,822 puan) tarafından

Ben 35 te aldım bir sorun olmuyor. Kullanılmayan 2 aydan kalan süre doğum sonrasina aktarıliyor. 

-Reklam-
0 oy
(6,058 puan) tarafından

2 günü sonraya aktarılıyor biliyorum ben valla 30 haftada bırakmıştım zorlanmistim

(1,980 puan) tarafından

Ben de çok zorlandım bu seferkinde ama dayan diyorum 😂😂 rapor alsam da mecbur caliscam ama ben maalesef 

(6,058 puan) tarafından

Tamam bende calisanim valla baktim zorlanıyorum 30 haftadan sonra 10 gun 10 gun raporlar aldim 32 haftadada dogum.iznine ayrildim simdi dogum iznim bitti yine heyet raporları ile devam ettim oda bitti başka doktora gittim piskiatriste 1 ay daha uzattım tekrar çağırdı 1 ay daha verirse super olur bebeğim küçük dedim 😊 sonra 6 ay ücretsiz isteyeceğim alabildiğim kadar heyet raporları alıyorum hemde para geliyor

(1,980 puan) tarafından

İyi ugrasmissin kiz ben de ilk kızımda 2 aylık döndüm ise ama benim rapor da olsa işim sıkıntılı. Yerime adam yok işler sıkıntı. Ama bu sefer ben de direticem naparlarsa yapsınlar 😂

(6,058 puan) tarafından

Benimde yok iki kişi vardı onlarda çıkarmışlar bilmeyen birini üretimden çekmişler valla işler birsl şekilde gidiyor canim umrumda değil çıkartırlar daha bile iyi benim için 10 ay  daha sigortam bitsin emekli olcam eyt den

0 oy
(16,063 puan) tarafından

Ben de birkaç gün sonra gittim sorun olmuyor 

(1,980 puan) tarafından

Sorun olmaz inşallah ben de olmuyor diye biliyorum ama sekreter ısrarla öyle deyince emin olamadım 

0 oy
(6,535 puan) tarafından

Ben 32+5 te almistim canim.

(1,980 puan) tarafından

Teşekkür ederim sıkıntı olmaz heralde o zaman 

(6,535 puan) tarafından
+1

Rica ederim. Bizde olmamisti,saglikla kucaginiza alin :)

0 oy
(35,004 puan) tarafından

Ee randevusuz git böyle demiştiniz de zaten muayene yok hasta kayıt bölümüne bana bu haftada gelmem söylendi Dr randevusuz da gelebilirsin dedi de birinden rica et öncelik için bende sorun olmaz 

(1,980 puan) tarafından

Ben de öyle yapsam diyorum alırlar inşallah denicem bi

0 oy
(3,743 puan) tarafından

Eğer çalısıyorsan devam etmek istiyorsan tam 32 de gitmelisin  çünkü yasak işyeri senı rapor olmadan çalıstıramaz doğum iznine ayrılmak istıyorsan da 32 nin içinde bulunduğun haftada gitmen lazım 32 olmsı yeterli gün sayısı etkılemıyor dıye biliyorum

(1,980 puan) tarafından

Ben yine de gideyim sıra isteyim her ihtimale karşı. Oncekinde çalışabilir almıştım bunda çalışamaz alcam heralde 

(3,743 puan) tarafından

Hayırlısı olsun bn 35 e kadar gittim

(1,980 puan) tarafından

Sağol canım. Valla ben de ilkinde doğuma 10 gün kala bırakmıştım 😂😂 az daha işten çıkıp doğuma gidecektim zor kurtardim paçami 😂

(3,743 puan) tarafından

Öyle en güzeli sağlık sorunu yoksa

0 oy
(7,947 puan) tarafından

Sıkıntı olmaz geç gidebilirsin geç aldığın hergün doğum sonrasına ertelenir ben kızımda 37 haftalıkken izine ayrıldım 38 de doğdu hepsini doğum sonrası için kullandım 

(7,947 puan) tarafından

Eğer çalişmak istiyorsan bir engel yoksa doktor çalışabilir diye rapor hazırlıyor 

0 oy
(119 puan) tarafından

32+0 da gitmen gerekiyor.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 116 göst.
17 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Damla berna (2,733 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 207 göst.
2 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Yosi (1,574 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 81 göst.