Selamun aleyküm kızlar gece az uyumama rağmen gayet enerjik uyandım kahvaltımı hazırlıyorum yapıp işlerime başlayacağım sizler neler yapıyorsunuz nasılsınız?
Aleykümselam canım günaydın afiyet şifa olsun bizde kahvaltı yapıyoruz bende kalkıp mutfağa girişecem inşallah bugün hava çok güzel 😁
Çok şükür canım erkenden uyudum uykumu aldım başım çok şükür bir sıkıntı yok şimdilik sus sus sen söyledin aklıma soktun gece ilaç içipte uyudum 😁
Amin canım sağol ☺️
Tamam o zmn ben birsey demedim say :D bende bugün fazlası ile harikayim💅
İyisin tabi hade gözün aydın şimdiden bol hasret gider 🥺
Abla sen üzül diye demedim ki sende mutlu ol diye söyledim yakın olsan sana kocaman sarılsam keşke Rabbım içini ferahlatsin sen yeterince yaptın o yüzden bosver olanlari
Fazla post açmışsın bu 2.postun
Sanane 😁
Karışma be abla sjsjjs
Ayy öyle olmuş İnternet takıldı kaldı iki kere bastım onda sanırım gizledim birini 😁😁
Sen karışıyorsun beee ablam 😁😁😁
Severiz ablamm 🤣🤣🤣 günlük dozu almam lazım
Aleykum selam bacisi ben de tam tersi essek gibi uyumama ramen kalkamiyorum 🤭 cocuk sut icti yatakta yatiyoruz o tavlet oynuyo ben burdayim esim geldi gitti isleri varmis benimde kahvalti hazirlamam lazim
Evi topladım derledim sonra kuxenle konuştuk derken saat 4 buldu sjsjjs
Kalk kiz kalk oglen oldu daha nerene yatacan baci
Kalktım kiz anam geliy hazırlık yapicam şimdi tatlı yapicam eşim malzemeleri aldı
EEllerine saglik cicegim
Sagolasin cicegim❤️
Aleyküm selam Allah kolaylık versin. Aslında yeterli uyku uyuyunca daha iyi oluyor fazlası daha çok sersemletiyor. Ben de kahve içmeye çalışıyorum 🫗
Şimdi oldumu canım @cicikus
Ay yok ya belki benim telefonda sorun vardır teşekkür ederim uğraştın😘
Çok sağ ol canım♥️ fullaymış hem de hiç aklıma gelmez böyle yerler😂 kaydedeyim rahat görünüyor
Rica ederim benzer ürünü buldum ama buda rahat duruyor mağazalarda oluyor pazarda falan
Günaydın az uyuyunca bende daha enerjik oluyorum nedense uyudukça hantallık çöküyor bana
2 buçuk yılın sonunda şükür LCW açıldı oraya gideceğim bakayım neler var
Aleyküm selam canım
Çok kötü rüyalar gördüm ağlayarak uyandım eşim zor kendime getirdi
Balkonumuzda bir kuş var onun için ne yapacağız onu düşünüyorum
Hiç bir isim yok kahvaltı yaptık kızımla şimdi çilek yiyor yesin banyo yapıp uyutacam uyanınca babam gelip alacak bizi annemlere gidecez kardeşim gelecek bugün bir işim yok
Bu enerji bi tek bendemi yok ya 🥴 7 de kalktım anca oturma odası holü ve mutfağı süpürdüm çamaşır astım oturdum öyle bulaşık Makinesi boşaltılacak duruyor öyle dünde sadece balkon yıkamistim banada enerji yollayın gı biraz 🤣
1,472,679 soru
24,114,327 cevap
333,142 kullanıcı