+1 oy
397 göst.
Diğer kategorisinde (1,405 puan) tarafından

Selamun aleyküm kızlar gece az uyumama rağmen gayet enerjik uyandım kahvaltımı hazırlıyorum yapıp işlerime başlayacağım sizler neler yapıyorsunuz nasılsınız? 

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Aleykümselam canım günaydın afiyet şifa olsun bizde kahvaltı yapıyoruz bende kalkıp mutfağa girişecem inşallah bugün hava çok güzel 😁

tarafından

Çok şükür canım erkenden uyudum uykumu aldım başım çok şükür bir sıkıntı yok şimdilik sus sus sen söyledin aklıma soktun gece ilaç içipte uyudum 😁

(1,405 puan) tarafından

Amin canım sağol ☺️ 

(3,337 puan) tarafından

Tamam o zmn ben birsey demedim say :D bende bugün fazlası ile harikayim💅

tarafından

İyisin tabi hade gözün aydın şimdiden bol hasret gider 🥺

(3,337 puan) tarafından

Abla sen üzül diye demedim ki sende mutlu ol diye söyledim yakın olsan sana kocaman sarılsam keşke Rabbım içini ferahlatsin sen yeterince yaptın o yüzden bosver olanlari

-Reklam-
0 oy
(3,337 puan) tarafından

Fazla post açmışsın bu 2.postun

tarafından

Sanane 😁

(3,337 puan) tarafından

Karışma be abla sjsjjs 

(1,405 puan) tarafından

Ayy öyle olmuş İnternet takıldı kaldı iki kere bastım onda sanırım gizledim birini 😁😁

tarafından

Sen karışıyorsun beee ablam 😁😁😁

(3,337 puan) tarafından

Severiz ablamm 🤣🤣🤣 günlük dozu almam lazım 

0 oy
(5,199 puan) tarafından

Aleykum selam bacisi ben de tam tersi essek gibi uyumama ramen kalkamiyorum 🤭 cocuk sut icti yatakta yatiyoruz o tavlet oynuyo ben burdayim esim geldi gitti isleri varmis benimde kahvalti hazirlamam lazim 

(3,337 puan) tarafından

Evi topladım derledim sonra kuxenle konuştuk derken saat 4 buldu sjsjjs 

(5,199 puan) tarafından

Kalk kiz kalk oglen oldu daha nerene yatacan baci 

(3,337 puan) tarafından

Kalktım kiz anam geliy hazırlık yapicam şimdi tatlı yapicam eşim malzemeleri aldı 

(5,199 puan) tarafından

EEllerine saglik cicegim 

(3,337 puan) tarafından

Sagolasin cicegim❤️

0 oy
tarafından

Aleyküm selam Allah kolaylık versin. Aslında yeterli uyku uyuyunca daha iyi oluyor fazlası daha çok sersemletiyor. Ben de kahve içmeye çalışıyorum 🫗

0 oy
(3,165 puan) tarafından

image

aleyküm selam  çocuklara kahvaltı yaptırdım  sabah ilk kahve  yaptım içtim sonra kahvaltı  hazırladım   bulaşıkları yikicam birazdan 
(3,165 puan) tarafından

Şimdi oldumu canım @cicikus

tarafından

Ay yok ya belki benim telefonda sorun vardır teşekkür ederim uğraştın😘

(3,165 puan) tarafından

image

........
tarafından

Çok sağ ol canım♥️ fullaymış hem de hiç aklıma gelmez böyle yerler😂 kaydedeyim rahat görünüyor 

(3,165 puan) tarafından

Rica ederim benzer ürünü buldum  ama buda rahat duruyor  mağazalarda oluyor  pazarda falan  

0 oy
(9,777 puan) tarafından

Günaydın az uyuyunca bende daha enerjik oluyorum nedense uyudukça hantallık çöküyor bana 

2 buçuk yılın sonunda şükür LCW açıldı oraya gideceğim bakayım neler var 

0 oy
(599 puan) tarafından

Aleyküm selam canım 

Çok kötü rüyalar gördüm ağlayarak uyandım eşim zor kendime getirdi 

Balkonumuzda bir kuş var onun için ne yapacağız onu düşünüyorum 

0 oy
(1,526 puan) tarafından

Hiç bir isim yok kahvaltı yaptık kızımla şimdi çilek yiyor yesin banyo yapıp uyutacam uyanınca babam gelip alacak bizi annemlere gidecez kardeşim gelecek bugün bir işim yok 

0 oy
(21,597 puan) tarafından

Bu enerji bi tek bendemi yok ya 🥴 7 de kalktım anca oturma odası holü ve mutfağı süpürdüm çamaşır astım oturdum öyle bulaşık Makinesi boşaltılacak duruyor öyle dünde sadece balkon yıkamistim banada enerji yollayın gı biraz 🤣 

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 237 göst.
28 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Bikahve (1,405 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 202 göst.
24 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 455 göst.
0 oy
15 cevap 615 göst.

Kategoriler