+1 oy
805 göst.
Diğer kategorisinde (1,407 puan) tarafından

Bayram geldi daha  temizlik yapamadım sadece sarmaları yaptım  bugün zerre halim yok nasıl olacak  bilmiyorum heryer battı evim çöp ev oldu  😥

26 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bizde hiç bayram temizligi olmaz temizlik hastası bı annemiz oldugu için herzaman topludur evim ama başka şehirden başka şehire taşındım eşyalar geldigi gibi gece sancım geldi doğuma gittim eve geldim bı hafta o halde ne yapabildiysem oydu oyuzden bı dip köşe girdim bugünde banyomu yıkadım bitti elhamdülillah bende bittim bu bebeyle💩💩 gibiyim suan

(1,407 puan) tarafından

Bende sık dip köşe yaparım ama bayadır elleyemiyorum haliyle çok dağıldı mutfağım en dağınık yer şu an 🤦🏻‍♀️ eşimde yoğun bana  yardım edemiyor kaldım tek başıma artık 2 günde ne yetiştiyse sana da Allah kolaylık versin canım bebeler anamızdan emdiğimizi burnumuzdan getirmeyi iyi biliyorlar 😊

tarafından

Bi başladinmi biter Allah'ın izniyle 

(1,407 puan) tarafından

Aynen yarın bismillah diyip başlayayım gerisi gelir inşallah 

tarafından

Kolay gelsin ozman🌹

(1,407 puan) tarafından

Teşekkür ederim 🌼🌼

-Reklam-
0 oy
(216 puan) tarafından

yarın pencereler silinecek süpürge atacam ertesi gün iki tane halı yikayacam bitti 

(1,407 puan) tarafından

Maşallah herkesler bitirmiş benn hala oturayım yapmayanlar da evde olmayanlar 🫣

0 oy
(594 puan) tarafından

Yaptim gene aynı ev birsey fark etmiyor zaten bayramda burda degilim

(1,407 puan) tarafından

Bayram da evde  değilsen uğraşmaya da gerek yok zaten canım evde olmasam bende yapmayacam.. 

(594 puan) tarafından

Canim evde değilim ev işine yapmayacak dedim eşime kendimi dinlendirecem çünkü çarşamba perşembe benim için çok yoğun geçecek çarşamba günü iki binanın merdivenlerini silecem bir binanın camlarını silecem perşembe günü koridorlarıni silecem çarşamba akşamı hazırlık yapacam yola çıkacak binaları öğlene bitirip araba yükleyeceğim ondan sonra memlekete gidip ordaki evi temizleyecem iş bitince alışverişe çıkarız yiyecek almak icin

(1,407 puan) tarafından

Allah kolaylık versin canım ☺️ baya yorucu olacak o zamn 

(594 puan) tarafından
+1

Sağol cnm çok yoğun günler beni bekliyor

0 oy
(2,641 puan) tarafından

Ben yarın başlayacağım inşallah annem burada o çocuklarla ilgilenir ben camlardan başlarım oda oda evi temizlerim 😊

(1,407 puan) tarafından

Ayy ne  güzel annenin kıymetini bil bana yardım eden yok, kızım da bu aralar huzursuz pek ilgilenemedim ondan sanrım Allah yardımcımız olsun yarın  bismillah der  başlarız bizde napalım 🤭

(2,641 puan) tarafından

Aslında annemi beklemeden kendim yapacaktım ama sınavlarım vardı ders çalıştım mecbur kaldım. Annemle keyif yaparız diye düşünmüştüm inşallah kısa sürede biter keyif çatarız. Sana da kolay gelsin Rabbim yardımcın olsun 

(1,407 puan) tarafından

Sağol canım teşekkür ederim 😊 

0 oy
(1 puan) tarafından

Ben de aynı durumdayım

(1,407 puan) tarafından

Ben gücümü topladım kendimi de motive ettim yarın başlıyorum nasipse sende akşamdan psikolojini ona göre hazırla sabah kalk başla 🤭

0 oy
(2,003 puan) tarafından

Ikı ay önce yıllık temizlik yaptım. Daha da bişi yapmam bı dolap kapaklarını sileirm bi halı silecem

(1,407 puan) tarafından

Yıllık temizliği erken yapmışsın ben havaların ısınmasını bekliyorum güzelce  havalandırayım evimi diye bayram dan kısa  Bi süre sonra başlarım artık 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 812 göst.
12 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 643 göst.
28 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,087 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 625 göst.
28 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 201 göst.

Kategoriler

1,473,230 soru

24,122,097 cevap

333,533 kullanıcı

...