+1 oy
213 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (330 puan) tarafından

Trendyol dan ürün aldım bedeni küçük geldiği için iade talebi oluşturdum ve bu gün kargoya verdim. Fakat trendyoldan aldığım başka ürüne ait kargo poşetine koymuşum. Dış ambalaj da farklı sipariş numarası var. 

Ben ürünün icerisine sipariş numarasını isim soyisim kağıda vs yazmıştım. 

Buna rağmen kargo bana iade olarak mı gelir? Eğer gelirse kargo ücreti öder miyim?

7 Cevaplar

0 oy
(330 puan) tarafından

İyi akşamlar herkese

-Reklam-
0 oy
(1,527 puan) tarafından

Satıcısına sorsana .

(330 puan) tarafından

Satıcı cevap vermedi o yüzden sordum 

0 oy
(1,177 puan) tarafından

Hayır gelmez ulaşır yerine iade kodunu koymuşsun. Teslimat numarası ile iade kodu aynı olmuyor ve bu durumda koyduğun poşetin önemi yok

(330 puan) tarafından

Aslında kargocu eve geldiğinde benden iade kodu aldı. Ve bende zaten kıyafetin yanına sipariş no, isim soy isim, iade nedeni vs yazdım. 

Ama dış ambalaj da trendyola ait başka bir ürünün faturası bulunduğu için tereddüte düştüm. 

Umarım senin dediğin gibi olur 

(8,787 puan) tarafından

iade kodunu girince zaten kargiculardan barkod cikio yapistiriolar onu . cunku sen poseti acarkn yirtilmisda olabilir sana gelen oaketteki barkod kagit. iade icin yeniden yapistiriolar alici adresi osu busu tam tersi olarak islenio alici srn deil iade ettigin satici yazio

0 oy
(1,629 puan) tarafından

Ben iki sene önce oğluma bi kıyafet almıştım farklı bişey gelmişti poşeti de yırtılmıştı normal mağaza poşetine koyup ad soyad numara sipariş no yazıp gönderdim kabul edildi bence edilir 

0 oy
(4,788 puan) tarafından

O gelen poşetle senin işin yok iade kodunu verdiysen doğru iade oluyor 

0 oy
(22,709 puan) tarafından

Ben bazen alakasız poşetle de yolluyorum iade numarası ile o ürün olup olmadığını teyit ederler ürün düzgün işe iade olur 

0 oy
(4,709 puan) tarafından

Hayır canım ürünün iadesi alınır ve paran geri yatar ben trendyolun iade bölümünde çalışıyorum önemli olan şeyi zaten yapmışsın 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 170 göst.
2 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Alisim49 (2,597 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 67 göst.
13 Mart 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sekerparemm (756 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 163 göst.
+2 oy
4 cevap 173 göst.
26 Mart 2025 Diğer kategorisinde Emine S (18,380 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,463,943 soru

23,994,409 cevap

327,097 kullanıcı

...