+3 oy
173 göst.
önce Diğer kategorisinde (543 puan) tarafından

Kızlar Ben yanlislikla Verdigimm siparişi 16 Ağustos da  kargomu iade etmiştim  ve 18_26 Ağustos arasında iade parasıni ödeneceği gözüküyor du 2 gün geçti rağmen İade parasını Ödenmedi Ve Neden ödemiyorlar 700 lirada az değil Cidden Şaşırdım ve Trendyol da İade ettip parasını geri alan varmı asistana yazıyorum Diyor burdan takip edebilirsiniz diye Takip ediyorum yok ve sayfasin adını söylüyorum buradan Ahsen life sayfasindan verdim ne yapmalıyım o sayfanin Mesajı nasıl ulaşabilirim?? İlk defa böyle bişey yaşadım

9 Cevaplar

+2 oy
önce (522 puan) tarafından

Evet canım 3 4 defa iade yaptım yattı bankayla da alakalı olabiliyor idare sürecine baktınız mı en son ne diyor 

önce (543 puan) tarafından

imageBboyle çıkıyor ama Para gelmedi ki daha ??

önce (522 puan) tarafından

Bak canım en altta bankadan dolayı iade tarihi değişebiliyor yazıyor merak etme 2 3 güne yatar

-Reklam-
+2 oy
önce (131 puan) tarafından

Trendyolda param kalmadı hic. Bende cok alir cok iade ederim herzamn yatar iade ücreti. Merak etme seninde paran yatar. 

+2 oy
önce (5,383 puan) tarafından

Seninki muhtemelen banka kaynaklı bir sorun. Trendyol iade onaylandığı an parayı yatırır çünkü

+2 oy
önce (121 puan) tarafından

Bebeğim benim 4 günde yatti

+2 oy
önce (771 puan) tarafından

Trendyolda paran kalmaz merak etme çok kez alisveris yapip iade yaptim her seferinde param geri yatti sadece trendyolu degil ben yemek ve marketi de kullaniyorum bisey olmaz.

+1 oy
önce (1,102 puan) tarafından

Bizimde 2 hafta sonra idare etmişlerdi parayı 

+1 oy
önce (4,772 puan) tarafından

Bu süreç bankaya geç yansıyor canım muhtemelen bankanla ilgili sorun vardır 

+1 oy
önce (884 puan) tarafından

Bankayla ilgili. Arayıp sorabilirsin

+1 oy
önce (2,095 puan) tarafından

Karta geç yansıyor.  Pazartesi ye kadar bekle yatirirlar canim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 54 göst.
0 oy
2 cevap 114 göst.
4 Kasım 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Leblebi (6,541 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 212 göst.
26 Mart 2025 Diğer kategorisinde Emine S (18,557 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 262 göst.

Kategoriler

1,472,852 soru

24,117,187 cevap

333,294 kullanıcı

...