+2 oy
376 göst.
Diğer kategorisinde (107 puan) tarafından

Evde sorun yok ama dışarı çıktıkmı parkta durmuyor yola koşuyor elimi asla tutmuyor kendini yerlere atıyor istediğini yöne yere gitmedim diye saatlerce ağlıyor araba hastası o yüzden sürekli yola çıkmak istiyor kafayı yiycem yeni girdi 2 yaşına erkek bebek 2 haftadır böyle valla ne zaman biter bilmiyorum normal mı kızlar siz deneyimlerinizi söyleyin 

Dışarda insanlar sanki çoçuğu dövmüşümde öyle bakıyorlar 

10 Cevaplar

+2 oy
(2,831 puan) tarafından

1.5 yaş. Her gördüğüne gidip sarılıyor aba, abi, nene diyor kendini sevdiriyor. Yolda kesinlikle elimi tutmuyor. Bende tutmuyorum ana cadde olmadıkça. Onun gelişimi içinde böyle yapılması daha iyi. Bebek arabasında durmuyor. Hep yürümek istiyor. Asla sakin yürümüyor sadece koşuyor ve düşüyor 😂 hepsi normal çocuk davranışı yani gayet normal

(107 puan) tarafından
+1

Benim oglum yanlız büyüdüğü için gurbetteyim insanları yabancılıyor bebek arabasındü duruyor ama o  zamandü enerjisini atamıyor bilmiyorum ne olacak

(2,831 puan) tarafından
+1

Salacaksaniz koşacak, böyle böyle büyüyor cocuklar. Bende gurbetteyim ama arkadaşlarımız sağolsun sosyal büyüyor. En güzeli salon enerjisini atsın. Çocuklarla oynama bilinci geçtikçe sakinlesecektir. Şimdi oyun kurmayı da bilmediği için deli dana gibi koşuyorlar sadece 

(107 puan) tarafından
+1

Evet tabiki salıyorum ama sürekli araaba geçiyor olur olmadık yerlere giriyor ordan alıncada başlıyor ağlamaya evden çıkalı 10 dk oldu 10 kere ağladı resmen 

(1,019 puan) tarafından

okurken yoruldum 😅 kesin benim kızım da yürürse öyle olur şimdi bile bir restoranı da Falan gidersek herkesin ona bakmasını istiyor çabalıyor herkese sesleniyor Ne diyelim anneler olarak Allah kolaylık versin bize çocuklarımızda sağ salim güzellikle büyüsün 😌

(2,831 puan) tarafından
+1

Zor arkadaşım ya valla Allah kolaylık versin hepimize 🤲🏼

(107 puan) tarafından

Amin amin allah kolaylık versin bize birde insanlar kınar gibi bakıyor özellikle kadınlar sanki dövüyorum çoçuği yere atıyor oğlum kendini bende susmasını bekliyorum yanına oturuyorum napım bilmiyorum iyiyce eziyet oldu dışarı çıkmak

-Reklam-
+2 oy
(1,359 puan) tarafından

Ay hepsi aynı yaa benimkide deli dana gibi dolanıyor parkta sadece salıncakta durur diğer tüm oyun aletlerini amacı dışında kullanır . bebek arabasina binmiyorsa bisiklet almayı deneyin belki onda durur .

(107 puan) tarafından

Bizimki salıncakda sevmiyor bir iki kayıyor sonra hoop yola

(1,359 puan) tarafından

:)) ay valla gündüz bir saat uyusun diye 2 saat parkta dolandırıyorum sonra getiriip bir saat te sallıyorum uyuyor sonra 1 saate kalmadan uyanır :) tam kafayı yemelik benimki .demekki bunlar hep aynı model . büyüyecekler bir şekilde sağlık olsunda canim

+2 oy
(9,082 puan) tarafından

normal tabi . esim bana araba aldi . ben alt kattaki markete inemiorum araba banim neyime:) dedim sat koyariz borsaya parasini en azindan getirir her ay bikac bisey kar yapar .😂 oglan anasinifina gdince araba al bana suan evden markete cikamiyorum arabayla nere gidim nasi gidim

+1 oy
(4,498 puan) tarafından

22 aylık. kafayı yemek üzereyim 😂

0 oy
(2,081 puan) tarafından

22 aylık biraz önce çarşıdan geldim okadar yorduki bizi anlatamam bebek arabsina koyduk ağladı indirdik heryere gitmek istiyor panda bisiklet aldim binsin diye korkuyo binmiyo bende çıldırmak uzereyum bide sutten kesmek istiyorum ama beceremedim bı çığlık atmayı öğrendi sanki biri dövüyor gibi

(107 puan) tarafından

Bizde yeni 2 yaşına girdi 1 hafta önce aynısı canım bebek arabasına biniyor bizimki ama sürdüğün süreca böyle gezecen duracak aman azıcık durakladınmı inmek istiyor dışarda parkta durmuyor yola gidiyor yanlış yöne ğidince alıyorum kucağıma diye bas bas bağırıyor ağlıyor yerlere yatıyor serbest bırakmaya çalıyorum ama genede bilmiyorum ya allah sabır versin bize

0 oy
(1,802 puan) tarafından

Benim ki kız ama aynı önceden elimi tutardı hayatta bırakmazdı şimdi zor tutuyor serbest bıraktığım da oluyor ama araba geçerken de tutmak istemiyor zorla tutuyorum ben ağlayacağıma sen ağla diyorum napim parkttan gelirken ağlayarak geliyor zaten bıraksam hiç gelmek istemez yolda gören niye yürütüyorsun yazık kucağına al diyor ee bu çocuk 29 aylık nasıl taşıyayim ayrıca enerjisini de atması için yürümesi lazım bende şaşırdım kaldım hayirdan hiç anlamıyor illa kendi dediği olacak 

(107 puan) tarafından

Aynen öyle nereye kadar kucak olacak bizde yeni 2 ye girdik asla hayırdan ğitme buraaya gel filan diyorum asla anlamıyor birde araba hastası böyle büyük tır normal araba hepsine elliyor ordan oraya gidiyor yola atlıyor 

(1,802 puan) tarafından

Düzelecek diye bekliyorum bakalım öyle ya da böyle büyüyorlar aslında herşeyi çok iyi anlıyorlar ama işlerine gelmiyor yani bizi dinlemek istemiyorlar 2 yaş sendromu en zor derlerdi de inanmazdım 

0 oy
(6,948 puan) tarafından

Benim oglan atardi kendini yere birde kafasini vururdu o aylarda sinirden aklim cikardi simdi 3 yas elini vermezsen eve geri gideriz diyorum veriyor o zaman ya da burda arabalar cok carpar sana diyorum 

(107 puan) tarafından

Valla aynı canım işine gelen yerlerde elimi tutuyor bir yere çıkma olsun kaldırım filen bitince hemen çekiyor çok araba geçiyor parktada durmuyor arabaların önüne atıyor kendini

0 oy
(5,743 puan) tarafından

Benim kucuk oglum oyle. Buyuk oglum hic boyle degildi ama kucugunu zor zaptediyorum resmen, 2 yasinda. Mizac yapcak bisey yok. Henuz yapmasi ve yapmamasi gerektiklerini tam bilmedigi icin goz onunde bulundurmali ve pesinde kosmalisin. 3 4 yas civari daha akli kestigi icin biraz daha durulur.(diye umut ediyorum :D)

(107 puan) tarafından

İnşaallah canım bu arada senin oğlun cümle kuruyormu 

(5,743 puan) tarafından

Evet anne nerdesin baba gitti gibi 2li basit cumleler kuruyor

0 oy
(1,493 puan) tarafından

Bu sanırım iki yaş sendrom şeysi 😂, bak enerjisini atması için boş futbol sahası veya boş anaokulu parkı bul bir tane, mesela bugün haftasonu idi buradaki anaokulu boştu bugün oraya gittik yarın da bakınırım, normal gününde ise parka götürürüm ama bazen belli oluyor enerjisini atmak istiyor sıkılıyor yorulmak istiyor, böyle zamanlarda bu tarz bı yere gideriz ki rahat koşsun yol derdi olmasın, yorulup deşarj olduğunda emin ol yolda elimi de tutuyor, sözümü de dinliyor ama iki yaşın başında bizde öyleydik bununla ilgili postum da var yola filan atlıyordu aklım çıkıyordu inan dışarı çıkmaya, şuan iki buçuğa geliyoruz daha gelmedik çok şükür yola atlaması elimi bırakıp koş Allah koş, bitti 

0 oy
(3,822 puan) tarafından

Ah canım 3 yaşından bildiriyorum artarak devam ediyor her şey ama biz dışarı çıkmaktan vazgeçmiyoruz tabi😩😩🥹

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 243 göst.
21 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde Semizotu (445 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 171 göst.
18 Haziran 2025 Diğer kategorisinde 1prenses_1prens (713 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 54 göst.
2 Haziran 2025 Diğer kategorisinde BetusMoms (4,361 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 69 göst.
13 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Yamukprenses (1,639 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,743 soru

24,076,713 cevap

330,960 kullanıcı

...