Arkadaşlar merhaba 23 Haziran da kırk günlük bebeğim olacak meme emiyor dışarı çıkarken sütümü sağıp biberon ile versem meme reddi yapar mi Philips biberon aldım
Emzirme önlüğü kullanarak müsait bir yerde emzirebilirsin. Bilmiyorum ben hiç biberonla vermedim.
Arkadaşım veriyor bişey olmaz dedi bende buraya sorim dedim
arkadaşım verir bir şey olmaz ama belki senin bebeğinde meme reddi olur.. emzirme önlüğü al, rahat emzir dışarıda
Emzirme önlüğü aldım kullanamadim ya
1-2 sefer acemilik oluyor da alışıyorsun sonra
Bazı bebekler de yapabiliyor
Anladım canım emzik meme reddi yapar mi
Emzirme danışmanı onu da önermiyor ama benim kızım 4 ay tuttu zaten tutmaya hevesli de değildi sonra bıraktı ama emzikten kaynaklı meme reddi yaşamadım bu arada biberonu çok kısa süre bende kullandım 1 hafta mama vermem gerekti dişlerimi işlem yapılması gerektigin de kullanmıştım bı sorun yaşamadım tabi öyle bi riski var kaşık biberon öneriyorlar zor olmazsa ondan kullanabilirsin
Emzirme önlüğü al canım bir çok yerde artık bebek bakım odası da var
Emzirme önlüğü aldım
Dışarı nereye gideceksin emzirme önlüğü ile emzirsen daha iyi olur ama biberonla da verebilirsin sorun olacağını sanmıyorum. Benn haftada 3kere kaynanama bırakıyordum biberonla veriyordu meme reddi olmadı. 6 gün küvezde kaldı onda da meme reddi olmadı.
Emzik meme reddi yapar mi
Oğlumda yapmadı. Ama her bebek farklıdır. Kızım emzik almadı.
Ben verdim sorun yaşamadım mamada verdim 26 aylık hala emiyor iki aydır bırakmaya çalışıyoruz o kadar düşkün
Emzik sormuşsun bide doğduğu gün verdim emme refleksi gelişsin diye 14 ay emdi kendi bıraktı yalancı emziği
Valla yapmadı benimki disarda ben mama verdim 5 aylik hala emer mamada yer lensihon benimkide
1,493,886 soru
24,407,301 cevap
350,642 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın