0 oy
69 göst.
Diğer kategorisinde (85 puan) tarafından

4 yaşında kızım var cildi hassas hemen kuruyor kendi deterjanımızda çamaşırını yıkasam sorun olur mu acaba 

5 Cevaplar

0 oy
(1,757 puan) tarafından

Cildi hassassa kendi deterjanız iyi gelmeyebilir 

-Reklam-
0 oy
(2,804 puan) tarafından

Yikayabilirsiniz ama her yıkama sonrası durulama yaparsanız kalıntılardan arindirmis olursunuz daha iyi olur. Hipoalerjenik olan deterjanlar daha iyi olur onun için. Cildini sürekli nemlendirin günlük güneş kremi de mutlaka kullanın hassas ciltlerde güneş lekesi hemen oluyor 

0 oy
(9,080 puan) tarafından

4 yasa kadar ayri mi yikadin ? hey masallah ne saabir . ben yenidogan donemi sonrasi herseye bagisiklik kazansin istedim hemde ugrasamam yani ayri gayri ona ayiracagim vakti akil ve ruh sagligim

icin dinlenmeye ayriirm . iki uc ay anca ayri yikamisimdir camasirlari. as topla kaldir utule bulmmne ohooo ona ugrasacagima iki

dk daha dinlenirim de hepsini bir yaparim yada kendime vakit ayiririm spor yapar kilomu veririrm

nebilim yemegimi falan yaparim o

sira falan filan hic ugrasmadim

0 oy
(4,179 puan) tarafından

olma ihtimali yüksek. sabun tozu kullan

0 oy
(1,350 puan) tarafından

2 yaşına geliyor benimki siveno sıvı deterjan alıyorum her şeyini ayrı yıkıyorum .fiyatı da uygun hepsiburadadan aliyorum ben .uzunca bir süre gidiyor zaten .cildinde kuruluk varsa sadece deterjana dikkat etmek yetmez Bioderma atoderm intensive baume diye bir losyon kullanıyoruz biz kızıma cildi atopik ve kuru .doktor tavsiyesiyle sürekli kullanıyoruz .kışın bile en kotu ihtimal 3 günde bir yıkanması lazım cildi uzun süre kuru kalmamalı birde bol su içmeli .malesef kuru cilt hep kuru oluyor geçmiyor 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 59 göst.
+1 oy
3 cevap 90 göst.
0 oy
1 cevap 84 göst.
9 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melek06 (867 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 118 göst.
9 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,708 soru

24,048,348 cevap

329,523 kullanıcı

...