0 oy
125 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar cildim aşiri hassas ve sivilceye meyilli yüz kremi süremiyorım yüzüme herhangi bi cilt bakım ürünleri kullanamıyorum hemen sivilce oluyor sizler neler yapıyor sunuz yüzünüze hangi kremi sürüyor sunuz memnun kaldıgınız tonikler yüz yıkama jelleri kremler varmı 

5 Cevaplar

0 oy
(1,207 puan) tarafından
Loreal paris nem terapisi cnm tavsiye ederim çok güzel bir krem
tarafından
Sivilce yapar mı acaba yüzümde
(1,207 puan) tarafından
Bilmem
-Reklam-
0 oy
tarafından
Imex cilt sabunu muhtesem 
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Bu ara bir haftadır ablamdan gorerek  homm diye tamamen doğal yeni hi markayla tanıştım onun tonigini kolejenini peptit kremini nemlendiricisini neyi varsa kullanıyorum müthiş oldu cildin hiç kendimi böyle bilmezdim :D 
0 oy
(417 puan) tarafından
Aynı ben.. piyasada neredeyse denemediğim krem kalmadi, gene de yüzümden sivilce eksik olmaz. Niye olmaz biliyor musun? Aşırı temizliyoruz gözenekler açık oluyor. Deri zaten hassas. Ne varsa kapıyor ve kir yağ akne sivilce olarak bize geri dönüyor..

Eşim sade suyla yıkar yüzü tertemiz vallahi hayret ediyorum.. 

En iyisi hiç uğraşmamak sana öyle diyeyim. Salmak... Biz kadınlar  takıntı haline getirdiğimiz için kevgir gibi yüzle geziyoruz 
tarafından
o kadar ugraşmıyorım aslında ya sivilce yapıyor çünkü kullandıklarım olmadı bide cildiye doktoruna gidiiim
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Bepanthol sensitiveyi al  hassas  kuru ciltler  için  çok  iyi  eşimde  bnde  kullanıyoruz memnunuz 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 94 göst.
+1 oy
1 cevap 74 göst.
+1 oy
3 cevap 109 göst.
0 oy
1 cevap 95 göst.
9 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melek06 (867 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,937 soru

24,176,141 cevap

336,112 kullanıcı

...