Kızıma hamileyken ismini ben seçmiştim ,ailemden olsun eşimin ailesinden olsun beğenmeye çok oldu ama eşim kimseyi dinlemedi anası babası biziz ,biz böyle karar verdik demişti. şimdi Allah nasip ederse bir erkek evladımız olacak eşim Aybars ismini çok beğendi, Aybars olsun diyor banada hoş geldi, güzel isim dedim ama daha karar veremedik🥰 yinede eşimin hevesini kırmak istemem. sizce nasıl isim?
Anlamı güzel hoş canım ❤️ sağlıkla al kucağına inşallah
teşekkür ederim canım, amiin inşallah ❤️
Benim oğlan Baybars :)
Aybars garip geliyor bana :) ama güzel tabii
teşekkür ederim canım
Baybars ta bana garip geldi okuyunca 😁ismiyle sağlıkla yaşasınlar 🎈
Benimki de aybars baybars garip geliyor 😀ama ikisininde anlamı çok güzel
Baybars baypas ameliyati gibi😂
Annemde abbas diyo bazen :)) amin ya, adıyla yaşasın hepsi
Guzel kızında uyumluysa olabilir
teşekkürler canım
Bence güzel. Sağlıkla doğsun inşallah. 😊
teşekkür ederim, amin canım inşallah
Benimde aklimda aybars baybars bide barlas vardi bence guzel isim
Ama Demirhan oldu birden🤪
Ahaha terslale yaa
🤪🤪
Benim oğlumun adı da Aybars ilk duyan herkes tam söylemedi Aybars diyordum neee diyorlardı şimdi herkes alıştı ama anlamı çok güzel ben çok beğeniyorum
Bende basta istedim herkes ayvas dedi:((
evet anlamı çok güzel ve kulağa hoş gelen bir isim , bizde şimdiden "nee , bu ne böyle, bu nasıl isim" gibi tepkiler almaya başladık bile😂 oğlunuz nasıl acaba huyu falan
Oğlum huy anlamında biraz babasına çekmiş umursamaz bi bebek şu an 19 aylık ama doğduğu günden beri çocuk resmen ben umursamaz biriyim der gibi bakıyor mesela çekil oğlum diyorum bakıyor bakıyor ama asla çekilmiyor
İştah anlamında çok iştahlı bi bebek taştan yumuşak her şeyi yer
Bana çok düşkündü son bir aya kadar hala düşkün ama bi nebze olsun azaldı bi yere gidince yakama yapışır beni bırakmaz kimse de durmaz evde de aynı şekilde benimle hep temas halinde olmak ister benden başka kimseyle anlaşamaz 😀
Bir de çok nazlı o sert bakışlarına baksan bu bebek nazlı olamaz der insan ama dediğim gibi çok nazlı bi ağlamaya başlayınca abartısız yarım saat susmuyor yalandan ağlıyor genel olarak aklıma gelen huyları bunlar 😅😅
teşekkür ederim canım aynı kızımı anlatmışsın valla🥲
Güzel bir isim bence ismiyle büyüsün inşallah
inşallah canım teşekkürler
Ben oğlum olsaydı Aybars koyacaktım cevremdede Aybars ismini taşıyan çocuklar çok sakindi anlamida cok güzel
inşallah bizimki de öyle olur
Türkçe isimleri severim eski isimleri de bence çok güzel kimin ne dediğinin de bence bir önemi yok
aynen öyle valla herkes beğenecek diye bişey yok
1,493,870 soru
24,407,077 cevap
350,611 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın