0 oy
579 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
dddddddddddddddddddddd

8 Cevaplar

0 oy
(54,193 puan) tarafından
sonuç eşin geldi aldi demi
tarafından
Yolda :D
(54,193 puan) tarafından
ayni benim esim. gecen sene bizimde arabamiz vardi eltimlerle kaynanamdaydik neyse biz onlarin arkasindan ciktik yola bisey unutmuslar biz vericektik..yolda yakaladik durduk sonuç esim indi verdi abisi inip almadi bide onlarin esyasi
tarafından
Heh iste ayni modeller... Degisikler walla..
(54,193 puan) tarafından
bizimde esim cok ince detay düşünür qman yorulmasın zahmet olmasin . abisinde araba yoktu gidip esim onlari evlerinden alip tekrar evlerine birakiyodu oturmaya geldiklerinde. bizim bebek mevlidinde bile hanfendiyi birakti. bak simdi bizim arabamiz yok gecen hafta düğün icin bizimle gel dediler bana bu hafta hiç ses yok
tarafından
Bizimki ince dusunmez de bizde de buyuge hayir denmez. Dogu adetleri iste... Ben cok guzel hayir derim mesela ama esim demez diyemez onlarda buyuge ataya yok denmez malum.
-Reklam-
0 oy
tarafından
İlginç...........
tarafından
Rahatlar rahat, kendi cocugun atesli kalk gel al di mi.
0 oy
(4,893 puan) tarafından
Herkesin huyu farklı kimse kimseyi değiştiremez sadece arada böyle parlarız o kadar :)
tarafından
Yok esim de zaten haklisin diyor bana, kendi de sinir icinde ama yine de kalkti geliyor simdi :) ben yapmam mesela, o yapiyor, aramizdaki fark bu :)
0 oy
(4,061 puan) tarafından
İş yedini de gelip alır götürür o adamda buna alıştı için böyle işte bndede aynı türev de bir abi var allahim düşman başına vermesin yani tam kriz sebebi 
tarafından
Yaparsan alisirlar iste ben adamin yerinde olsam ben de kilimi kipirdatmam nasilsa yapan var. Fazla verici olanda kabahat bacim, birakcan kendi isini kendi halledecek.
(4,061 puan) tarafından
Aynn öyle evlendim hala bisiler istiyor Du şimdi şehir deistr dik iş yüzünden ay dünya varmış
0 oy
tarafından
Ohh yan gel yatt:))
tarafından
Valla ya cocuk onun cocugu bizimki dustu derdine :) hayir dussun yegenidir ama oteki de babasi yani :)
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Bıde rahat kayın bende var. 1500 lıra borc ıstedı 1 gun sonra verecem dedı. 10 gun oldu yok. Bugun arıyo esımı anneme gıt kredı kartımı al ordan cek kartı gene anneme bırak. Ee alırken geldın evden aldında verırken nıye ben ugrasıyom yanı. Bu kadar rahatlık olur mu. Bak benımde dedikodum geldı cok.
tarafından
Wallaha dayakliklar. Gidicem cekececem geri goturecem karti bi de. Allahimmmmmm
0 oy
tarafından
Oda biseymi benim ates olceri kiz bianda kırdı eltimde alindan olculen var biliyorum vermedi sabaha kadar olc yarında yenisi alirsin diye Allah herkesi iyi insanlarla denk getirsin tek diyecegin bu
tarafından
O da ayri dusuncesiz insafsizmis gercekten. Pess .
0 oy
(3,104 puan) tarafından
Daha  2 çocuğu var birinin ateşi çıkmış ateş ölçer istiyor dediginde. Nasil çocuk olan evde ateş ölçer olmaz diye düşündüm ki sende aynı şeyi yazmışsın. Valla benim ilk çocuğum evde 3 tane ateş ölçer var. Koltuk altı temassız ve kulaktan. 

Bi haltı beceremeyip herşeyi başkasından bekleyen insanlara da ayar oluyorum. Lan çocuğun hasta kaldır bi tarafını da git al. Eşinde de hata büyük çok yoğun konuşamıyorm sen git al deyip kapatacak suratına. hayır diyememekden bunlar. Ufakdan hayır demeye başlayın bence. Bu ilk değilmiş son da olmaz yoksa. 
tarafından
Kesinlikle hata esimde. O da bunu biliyor ama iste onlarda buyuge yok denmez ya, hayir diyemiyor. Bana soylese getir diye mesela, goturmem kirk sey sayarim kendi gelir almak zorunda kalir. Ben hayir derim ama esim diyemiyor onda da oyle bi defo var. Acizlik ya, ayrica da rahatlik.nasil atesolcerleri olmaz anlamiyorum gercekten
(3,104 puan) tarafından
Onlar iki çocuğu nasıl büyütmüş acaba. Bu yaşa kadar hiç mi ateşleri çıkmadı. Çocuk dogmadan eve alınması gereken ilk şeylerden biri ateş ölçerdir. O zaman hayir demeyecek bahane bulacak. Bahaneleri sıralayıp konuşamıyorm kapatmam lazım diyecek. Eşinde madem bu konudan memnun değil bu şekilde akıl verebilirsin. Yada onların yaptığının aynısını sende onlara yap sürekli. Eşim işte şu lazım çıkamıyorm sen iki dakika hemen getir dönersin sonra diyeceksin. Sende onlara bişeyler yaptır. Selam verdik borçlu çıktık diye düşünüp bu sefer onlar da geri çekilir.
Ayy bendeki akla bak içimden akraba savar çıktı:)))
tarafından
Hatirliyorum seneler once esimle sevgiliyiz daha, bi gun bana demisti ali (yegeni) nin galiba atesi var vucudu biraz sicak diye, abisindeydi  o gun hic unutmam, ben de sormustum olcsenize diye atesolcer yok almamislar demisti :D aradan gecmis kac yil 2.cocuklari oldu hala almamislar :D valla dedigin gibi kisasa kisas yapmak lazim bu adam anca ondan anlar :D
(3,104 puan) tarafından
Nabza göre şerbet canım. Kendi kendine sinir olacağına biraz da sen onları sinir et. Hayır demelerine de müsade etme. Aynı onlar gibi ısrarcı ve kararli ol. Yine de istediğini getirmezlerse kavga sebebi işte. Eşinde karım kırk yılda bir bişey istedi yapamadınız ben her işinize koşuyorm deme hakkına sahip olur.
tarafından
Hahahaha cok mantikli yarina bisi bulim hemen :)))) ya herro ya merro :)))

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 284 göst.
23 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde papatyakokusu (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 581 göst.
0 oy
8 cevap 324 göst.
14 Nisan 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Kartanesi1 (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 514 göst.
14 Şubat 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Fatmastl (675 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,207 soru

24,180,050 cevap

336,281 kullanıcı

...