+2 oy
957 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

İyi geceler kızlar 💗eşimle oturup konuştuk demirhan olmasina karar verdik ,çağrı icime sinmedi ilerde zorbalansin istemiyorum😂demirhanlar nasıl oluyor sizce ?

36 Cevaplar

+1 oy
(2,098 puan) tarafından

Çağrı zorbalanacak bı isim değil ki. Aksine manası çok güzel bı Türk ismi. Çağrı Bey tarihte güçlü ordu yonetmis lider bir komutandır.

-Reklam-
+1 oy
(1,629 puan) tarafından

Demirhan biraz ağır sanki demir Ege falan olsa belki daha iyi olurdu canım yine de senin içine sindiyse güzeldir :)

+1 oy
(6,380 puan) tarafından

Metehan Emirhan Poyraz Kerem Yiğit Talha Mert

Egemen yada Ege Çınar Rüzgar Ömer Emre Yağız bunlar daha güzel ama yinede sizin çocuğunuz tabi siz daha iyi bilirsiniz

+1 oy
(2,056 puan) tarafından

Benim oğlan olsaydı Egehan yada Alparslan yada Göktuğ düşünüyordum 

Hep de eski türk isimleri şuan farketttim :F

+1 oy
(948 puan) tarafından

Acayip saçma demirhan demir hânı der gibi 

Kimsede olmayan isim bulacam diye artik insanlar saçma sapan isimler koyar oldu 

Nureddin hocanin isim videolari ni izleyin 

O kadar çok Peygamber sahabe isimleri varki 

(Hamza

Ömer

Ebu bekir 

Osman 

Yusuf 

Musab bunun gibi daha bir cok guzel isimler var ken 

Ates su hava çagri demir acayip saçma

+1 oy
(2 puan) tarafından

Merhaba arkadaşlar çok saçma bir isim bence 

+1 oy
(237 puan) tarafından

7 aylık miniğimin ismini bir defa konuştuk sadece acaba ne olsa diye akrabalarından bi fırsat olursa eşimin inşallah bizde konuşup bulacaz

+1 oy
(8,167 puan) tarafından

Kızlarının ismi ne merak ettim canım 

tarafından

Demirnur😁😁

+1 oy
(18,094 puan) tarafından

Çağrı isminin zorbalandığını hiç duymadım Demirhan ismini daha çok zorbalarlar bence onun yerine bir harfi silip Emirhan koysanız daha iyi değil mi 

0 oy
(489 puan) tarafından

Emirhan veya metehan veya Alihan bunlar daha güzel değil mi sencede 😁

0 oy
tarafından

Yok bakırhan olsun🤣🤣🤣

0 oy
(2,011 puan) tarafından

İsim çok güzel ama fırlama  yalancı irazda korkak oluyolar 😀🤣

0 oy
(166 puan) tarafından

Kız demirhan nee çagrı daha iyi çagatay güzel ne bilim kerem koy mert koy ama demirhan hicc güzel degil :)))

0 oy
(3,665 puan) tarafından

İlla han olsun diyorsan bir kız asilhan koymuştu 

0 oy
(2,643 puan) tarafından

Demirhan'dan zorbalanma riski Cagri'dan zorbalanma riskinden daha yüksek. Lisede 3 tane Çağrı vardı, benim de Çağrı diye öğrencilerim oldu. Hiçbirisinin de zorbalandigina şahit olmadım. Bence çok havalı bir isim. 

0 oy
tarafından

Demirhan yerine Demir Asaf olabilir belki ben oglusuma Aybars koydum Barlas Baybars Aybars bu isimleri çok beğeniyorum 

tarafından

Sevgicim adiyla yasasin💙bende seviyorum bu 3 ismi ama hepsine kulp buldular aybarsa ayvas baybarsa baypas barlasa bardak:(

tarafından

Ahaha eşimin ailesinden o ne öyle baypas gibi diyen falanda oldu ama kocam hickimseyi takmadığı için gitti hadi dedi söylemesi bir tık daha kolay Aybars olsun yoksa Baybarsdi :) 

tarafından

Kizzz nicke yeni baktım ay sen hamiş misin 🥹 çok sevindim Allah analı babalı büyütsün inşallah ♥️

tarafından

Ahaha evet canim 5 bucuk aylik oldum😻cok sagol sevgim

tarafından

Yaa baya olmuş kız çok sevindim Merve oglus geliyor haa :) hadi gözün aydın canim

İlgili sorular

+5 oy
13 cevap 322 göst.
0 oy
12 cevap 647 göst.
28 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 937 göst.
27 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 575 göst.
26 Ekim 2022 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,390 puan) tarafından soruldu