0 oy
244 göst.
önce Diğer kategorisinde (6,502 puan) tarafından

Kızlar diğer umreden gelen seccade postumdan ssınra seccadeler sıraya girdi 😂 görümcem almış sağolsun bunu umreye gitmişti . İsmime özel tabi hareke yanlış olmuş ama olsun 

Kardeşimde gitmişti umreye arkadaşlarıyla oda bunun aynısından almış rengi değişik 😅

Seccade koleksiyonu oldu evde napsam bilmiyorum 3 hurç vardır heralde çoğunu kullanmadım hiç 

image

image

7 Cevaplar

0 oy
önce (380 puan) tarafından

Kullanılmamış ve isminize özel olmayanları etrafta ihtiyaç sahibi bir kız çeyizine verin çok sevaptır. Veya yine kurslara camilere vs.verebilirsiniz. O kadar fazla seccadeye gerek yok zaten 

önce (6,502 puan) tarafından

Yokki canım valla . Çevreme çok sordum . 

Kaynanamda çocukların var 4 tane sakla dio. İyide her yıl 3 4 tane muhakkak geliyor  umreden gelenlerden . Zaten çeyizimde çok vardı. Eşim şehirler arası seyahate çıkar yol kenarında küçük mescitlere bırak die bir kaç tane koy dedim bi . 

-Reklam-
0 oy
önce (11,278 puan) tarafından

Medrese, Mescid , cami gibi yerlere verebilirsin hem sevabını alır hem fazlalardan kurtulmuş olursun 

Evet canım eşimin arabasına koydum bir kaç tane şehirler arası küçük mescitlere bırak dedim orda baya ihtiyaç oluyor. Yine yola çıkarsa vereyim bari

0 oy
önce (4,470 puan) tarafından

Annem  hediye olarak başkalarına verirdi. Diğer türlü dolapta durmasına gerek yok. 

0 oy
önce (422 puan) tarafından

Camilerde seccadeler var fakat hastanelerin mescitlerinde seccadeler Maalesef ki yok ya da yetersiz oraya götürebilirsin. Ben de yani kilo aldığım için olmayan birçok tesettür kıyafetim var onları hastanenin mescidine götüreceğim

+1

Aa mantıklı hastane mescidini hiç kullanmadım bugüne kadar denk gelmesi

0 oy
önce (7,375 puan) tarafından

Cami ya da kurslara verebilirsin canım sevabj yeter sana 

Kurslarda olabilir canım evet

0 oy
önce (620 puan) tarafından

Bunlsr dursun kullan digerlerini misafirlik ve hediyelik olarak ayir bi yere giderken ben eli bos gitmeyi sevmiyorum bi hediye alirsin bi de seccade koyar goturursun 

0 oy
önce (9,553 puan) tarafından

okulların kermesine verebilrsin 

Bizim okulların keermesinde sadece gıda oluyor canım ya 

İlgili sorular

+2 oy
36 cevap 1,497 göst.
30 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+4 oy
13 cevap 672 göst.
0 oy