Kızlar diğer umreden gelen seccade postumdan ssınra seccadeler sıraya girdi 😂 görümcem almış sağolsun bunu umreye gitmişti . İsmime özel tabi hareke yanlış olmuş ama olsun
Kardeşimde gitmişti umreye arkadaşlarıyla oda bunun aynısından almış rengi değişik 😅
Seccade koleksiyonu oldu evde napsam bilmiyorum 3 hurç vardır heralde çoğunu kullanmadım hiç
Kullanılmamış ve isminize özel olmayanları etrafta ihtiyaç sahibi bir kız çeyizine verin çok sevaptır. Veya yine kurslara camilere vs.verebilirsiniz. O kadar fazla seccadeye gerek yok zaten
Yokki canım valla . Çevreme çok sordum .
Kaynanamda çocukların var 4 tane sakla dio. İyide her yıl 3 4 tane muhakkak geliyor umreden gelenlerden . Zaten çeyizimde çok vardı. Eşim şehirler arası seyahate çıkar yol kenarında küçük mescitlere bırak die bir kaç tane koy dedim bi .
Medrese, Mescid , cami gibi yerlere verebilirsin hem sevabını alır hem fazlalardan kurtulmuş olursun
Evet canım eşimin arabasına koydum bir kaç tane şehirler arası küçük mescitlere bırak dedim orda baya ihtiyaç oluyor. Yine yola çıkarsa vereyim bari
Annem hediye olarak başkalarına verirdi. Diğer türlü dolapta durmasına gerek yok.
Camilerde seccadeler var fakat hastanelerin mescitlerinde seccadeler Maalesef ki yok ya da yetersiz oraya götürebilirsin. Ben de yani kilo aldığım için olmayan birçok tesettür kıyafetim var onları hastanenin mescidine götüreceğim
Aa mantıklı hastane mescidini hiç kullanmadım bugüne kadar denk gelmesi
Cami ya da kurslara verebilirsin canım sevabj yeter sana
Kurslarda olabilir canım evet
Bunlsr dursun kullan digerlerini misafirlik ve hediyelik olarak ayir bi yere giderken ben eli bos gitmeyi sevmiyorum bi hediye alirsin bi de seccade koyar goturursun
okulların kermesine verebilrsin
Bizim okulların keermesinde sadece gıda oluyor canım ya
1,496,350 soru
24,443,729 cevap
353,496 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın