1 yaşında oğlum bataniyesini bir eline alıp diğer eli ile baş parmagini emiyor neden yapıyor analmiyormn
Bırakma canm alışkanlık haline geliyor ve ilerde biraktirmak için Cook zorlanırsın.
Benim ilk çocuğumda öyleydi dikkatini dağıttım sürekli unuttu . Eltimin kızı 7 buçuk yaşında hala gece emiyor ve ilerde o parmak ince kalıyor
Kızıyor ama çok bir etkisi olmuyor yaa
Engel olmaya çalış canm. Evlilik yaşında olup hala parmak emenleri gördüm
Çorap geçirdim.eline canm
Çıkaramıyor mu
emzik almiosa kendini oyle regule ediyordur duygularini sakinlestiriyorur valla benimki emzik almadi bari parmak emzin zamanla birakir istedim ama parmakda emmedi. hayat kurtarir zirt birt seni emmez bence 2 yasa kadar sakincasi yok sonra birakmasi lazim
Emzik aliyir ama uyurken sdce
Çok ciddi bir durum. Kardesimde ilk okul döneminde bıraktı. Oda gizli gizli yorgan altında emerdi. Sizinkisi biraz daha bağlılıktan gibi. Sakinleştirmek için yapıyor bence. Hani meme emmek gibi. Zamanında mudahele etmek önemli. Eğer bilinç açıkken emiyorsa en doğru yol manipüle etmek, unutturmak. Eğer uyku esnasında emiyorsa yine unutturmaya çalışın. Zamanla azalarak unutacaktir. Başka bağlanacağı şeyler verin uyku arkadaşı gibi
Benim kızım da 2 yaşına kadar emdi canim hiç müdahale etmedim vallahi kendiliğinden bıraktı
Ablamın kızı 5. sinifa gidiyor hala gizli gizli emer uykuya dalarken emiyor. İzin verme
1,472,521 soru
24,112,299 cevap
333,038 kullanıcı