0 oy
95 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (469 puan) tarafından

1 yaşında oğlum bataniyesini bir eline alıp diğer eli ile baş parmagini emiyor neden yapıyor analmiyormn

5 Cevaplar

0 oy
(1,099 puan) tarafından

Bırakma canm alışkanlık haline geliyor ve ilerde biraktirmak için Cook zorlanırsın.

Benim ilk çocuğumda öyleydi dikkatini dağıttım sürekli unuttu . Eltimin kızı 7 buçuk yaşında hala gece emiyor ve ilerde o parmak ince kalıyor 

(469 puan) tarafından

Kızıyor ama çok bir etkisi olmuyor yaa

(1,099 puan) tarafından

Engel olmaya çalış canm. Evlilik yaşında olup hala parmak emenleri gördüm 

(469 puan) tarafından

Çorap geçirdim.eline canm 

(1,099 puan) tarafından

Çıkaramıyor mu

-Reklam-
0 oy
(9,080 puan) tarafından

emzik almiosa kendini oyle regule ediyordur duygularini sakinlestiriyorur valla benimki emzik almadi bari parmak emzin zamanla birakir istedim ama parmakda emmedi. hayat kurtarir zirt birt seni emmez bence 2 yasa kadar sakincasi yok sonra birakmasi lazim

(469 puan) tarafından

Emzik aliyir ama uyurken sdce

0 oy
(2,832 puan) tarafından

Çok ciddi bir durum. Kardesimde ilk okul döneminde bıraktı. Oda gizli gizli yorgan altında emerdi. Sizinkisi biraz daha bağlılıktan gibi. Sakinleştirmek için yapıyor bence. Hani meme emmek gibi. Zamanında mudahele etmek önemli. Eğer bilinç açıkken emiyorsa en doğru yol manipüle etmek, unutturmak. Eğer uyku esnasında emiyorsa yine unutturmaya çalışın. Zamanla azalarak unutacaktir. Başka bağlanacağı şeyler verin uyku arkadaşı gibi

0 oy
tarafından

Benim kızım da 2 yaşına kadar emdi canim hiç müdahale etmedim vallahi kendiliğinden bıraktı 

0 oy
(1,145 puan) tarafından

Ablamın kızı 5. sinifa gidiyor hala gizli gizli emer uykuya dalarken emiyor. İzin verme 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 139 göst.
0 oy
5 cevap 145 göst.
26 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,365 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 106 göst.
23 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Linkin (23,089 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 240 göst.

Kategoriler

1,472,670 soru

24,114,187 cevap

333,132 kullanıcı

...