+4 oy
1,134 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,128 puan) tarafından

Kızlar bugün arka komşumla 6 yaşında kızı bana geldiler pek samimiyetim yok stil almaya gelmişlerdi kaynanama bana çıktılar kahve yaptım benim kızlarla oynuyordu bir ara kızıyla lavaboya gitti gittikten sonra ben gittim çocuk küloduna sıçmış annesi çıkarmış o halde tuvaletin kenarına koymuş kızının poposunu yıkamış pislik etrafa saçılmış tuvaleti o halde bırakıp çıkmış akşam mesaj attım kızının külodu lavaboda birakmissin diye ay evet ishal olmuştu sana zahmet yıka bı ara alırım dedi beynimden vurulmuşa döndüm çöpe attım dedim ortalıkta konmaz neyse sağlık olsun demiş kaynanama dedim bidaha sakın bu kadıni getirme evime bu ne terbiyesizlik ya

42 Cevaplar

0 oy
(865 puan) tarafından

Rahatlıkta çığır aşmış millet.Tamam poposunu yıkadın hadi diyelim etrafa da sıçrattın hadi umursamadın kilodu da orda unuttun. Buraya kadar geldik de bir zahmet yıka nedir ya. Ben de çöpe atardım. Başka bir şey de gelmez aklıma

-Reklam-
0 oy
tarafından

Ya hu edep edep...

Allahım böyle insanlara evlat verme ne olur

Cocukta suç yok

İş annede.

Benim çocuğum hem epilepsi hastası 

Hem otizim

Anaokuluna başladı 

Rehabilitasyona gidiyor

Çişini daha bu yıl öğrendi konuşamadığı icin ben onunla beden dilini kullanarak anlaşıyoruz

5 yaşında

Şimdi kendisi öğrendi çişe gidiyor.

Ben her sabah 9 da okula gidiyorum öğlen 3 e kadar.

Hani olurya istemeden çiş kaçar

Ögretmenlerine arkadaşlarına rezil olmasın diye

Ben bilmiyormuyum gezmeyi eğlenmeyi öğlene kadar uyumayı

Neyse kafanızı agrıtmıyım

HERŞEY ANNEDE BİTER 

0 oy
(1,523 puan) tarafından

Oğlumun tuvalet eğitimi döneminde kaç don attım sayısını hatırlamıyorum bile oha çüş yani ben en fazla çöpe atarmısını bekliyordum yıka demiş sözün bittiği yerdeyim şuan

0 oy
(5,130 puan) tarafından

Sen o pislikle posetleyip evine gondercektin 

0 oy
(3,324 puan) tarafından

Buda mı oldu diyeceğim herşeyi burdan okuyorum. Saçma bi gülmek alıyor beni kusura bakma. O kadından da uzak dur cnm

0 oy
(53,997 puan) tarafından

cidden terbiyesizmis

0 oy
(25,688 puan) tarafından

Ay delirmiş galiba bi kere o şekilde koyması aşırı görgüsüzlük utanmadan yıka diyor ya nasıl kafa yapısı bu

0 oy
(599 puan) tarafından

Yaklaşık 2-3 saat önce benzer durumu yaşadık arkadaşa gitmiştik toplanıp bir arkadaşın 8 yaşındaki oğlu tuvalete gitmiş girdi çıktı hepimiz kalktık ev sahibi arkadaş guruba resmini attı tuvaletin halinin klozetten tut halılara kadar her yeri mafetmis arkadaş hasta diye geçmiş olsuna gittik güya kadın o manzarayı görünce daha kötü olmuştur 

Annesi de sağolsun ne özür diliyo ne çocuğuna bakiyo topluca sinir olduk

0 oy
(12,048 puan) tarafından

Kız nerde dengesiz var sana denk geliyor ha 😀

0 oy
(6,360 puan) tarafından

Ben olsam midem almaz nasıl yikayayim külot *** icindde derdim bune ayıp yaa

0 oy
(1,516 puan) tarafından

Soylede magarasindan ciksin yil olmus 2025. Terbiyesiz görgüsüz. Olacak is degil yaa. Insan kendi cocugunun bezini degisirken midesi bulaniyo oda kucuk bebek oldugu halde. 6 yasindaki kizinki ne munasebettttt. 

0 oy
(1,091 puan) tarafından

Valla helal olsun bu rahatlıklarina

0 oy
(3,448 puan) tarafından

Ilk defa yorum yapamıyorum o dereve😀

0 oy
(1,250 puan) tarafından

Böyle iğrenç bir olayı buraya yazmak ne alaka ? Vallahi iğrendim 🤮

0 oy
(1,143 puan) tarafından

Elini versen kolumu alacak tipler bunlar canm ,çocuktur ishalde olur elbette ama poşet istersein felan yani . Boşver uzak dur sen kuzum

0 oy
(4,431 puan) tarafından

Oha ya . Bir daha gelme bize deseydin arkasına da keşke. Ben kızıma 1.haftadır tuvalet eğitimi veriyorum iki defa altına kaka yaptı onu bile kaldırıp çöpe attım. Kendi çocuğumun bir de. Millet ne iğrenç saygısız görgüsüz yahu.

0 oy
tarafından

İman taharet te başlar hem kendimize hem çocuğumuza böyle şeyleri öğretmeliyiz taharet düzgün olmaz ise abdestte olmaz o çocuk kirli vucudu kıyafet leri ile her yere oturacak namazda olmaz evdekilerin adap ve görgü şart şart 

0 oy
(2,703 puan) tarafından

Ay gerçek olmadığını düşündüm bi an 

0 oy
(2,239 puan) tarafından

Ayy o kadının evinde yemek yenmez, lavabosuna girilmez, koltuğuna oturulmaz. Kısacası evine adım atılmaz, pislik yuvası gibidir 🤢🤮

0 oy
(329 puan) tarafından

Yıka mı çok şaşırdım süs koyarım kenara deseydin kendini bilmez ya ne demek yıka alırım allahım sinirlerim bozuldu

İlgili sorular

+2 oy
8 cevap 389 göst.
0 oy
15 cevap 683 göst.
22 saat önce Diğer kategorisinde Adamasal (22 puan) tarafından soruldu
+3 oy
12 cevap 652 göst.
9 Mart 2025 Diğer kategorisinde Melek.06 (173 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,067 soru

24,106,602 cevap