Kızlar bugün arka komşumla 6 yaşında kızı bana geldiler pek samimiyetim yok stil almaya gelmişlerdi kaynanama bana çıktılar kahve yaptım benim kızlarla oynuyordu bir ara kızıyla lavaboya gitti gittikten sonra ben gittim çocuk küloduna sıçmış annesi çıkarmış o halde tuvaletin kenarına koymuş kızının poposunu yıkamış pislik etrafa saçılmış tuvaleti o halde bırakıp çıkmış akşam mesaj attım kızının külodu lavaboda birakmissin diye ay evet ishal olmuştu sana zahmet yıka bı ara alırım dedi beynimden vurulmuşa döndüm çöpe attım dedim ortalıkta konmaz neyse sağlık olsun demiş kaynanama dedim bidaha sakın bu kadıni getirme evime bu ne terbiyesizlik ya
Oha diyorum
Bu kadarda olunmaz ya
Vallahi bu kadar da olmaz dediğim ne varsa başıma geliyor insanlara iyi davrandıkça a**** yerine koyuyorlar
Tepkin iyi olmuş canım, dahada görüşme
yika mi dedi bide ay allahim ya . bebek olsa hadi neyse dersin ki kendi bebegimin bile cogu seyini atmisimdir cope tiksinirim citileyemem. yuh yani
Kocaman kız ya insan utanır yani benim kızlarım da lavabodan ciktilarmi beni çağırırlar gider yıkarım arkalarından resmen terbiyesizlik yapti
Bebek olsa bile denmez.
Oha ya mide bulandırıcı iyi demişsin valla
Beni resmen ***** yerine koydu
Gerçekten öyle olmuş ben bile çoğu şeyi çöpe atıyorum atman iyi olmuş
Zaten hamilelikte insan kendi çocuğundan bile tiksiniyor fikirsiz terbiyesiz
insanlar ne kadar rahat ya, hayret ediyorum gerçekten
Bence rahatlık değil bilerek yapılan terbiyesiz lik
terbiyesizlik olduğunu idrak edemiyorlar işte. ayıp yani. çocuk bu herkesin başına gelebilir ama anne arkasını toplayacak. en güzeli böyle insanlardan uzak durmak
İlk ve son olsun geliş inşallah
oohaaa yikami dedi 😬😳😳😳
He kız dengesiz sana zahmet yıka diyo hamile halimle işim yok b**** donunu yıkayacağım
Ben tuvalet eğitiminde altına kaka yaptı diye çamaşırı komple atmış insanım başkasının bokunu asla temizlemem
Bir de yıka mı dedi ne kadar terbiyesiz bir kadın ya inan çöpe attımla falan kalmaz daha başka şeyler söylerdim kendimi tutamazdim
İnsan çok şey söylemek istiyor da terbiyemi müsaade etmedi
Onun tebiyesi müsade etmiş ama ben. Olsam derdim bu nedir ya hem tuvaleti pis bi şekilde bırakıyor bir de yıkayıver diyor
Kadının iki tane çocuğu var benim 4 tane insanların bu kadar vurdum duymaz yüzsüz olmasına hayret ediyorum
O sırada misafirlikte tuvalete gitmeye utanan ben ve çocuklarım 🤢
İnsan ne kadar iyi niyetli olursa kötülük buluyor bu devirde
Boşuna dememişler herkesin ekmeği yenmez diye. Suyu bile içilmez o kadının.
Daha evini bile görmedim görmek de nasip olmasın kaynanam da diyor abartma ne olmuş yıkarsın olur biter hiç insanlığın yok diyor mecbur muyum dedim elin kızının donunu yıkamaya geldiğinde senin evine sıcsin dedim
Kaynanan cok insanlikliysa alsin elalemin b.oklu donunu yikasin akil vermesin.
Elalem gelip evin ortasinada etse gelinim ya temizle der geçer
Keşke goturseydiniz kendisi yıkasaydi onunlada konusmazdim layık gördüğü durum için
Ne tarafa kusuyoruz 🤢🤮🤮
Ne tarafa kusayımmmmm 🤮🤮🤮
Tuvaleti o halde bırakmasına mı söveyim pisli külotu yıka demesine miii Allah ım sana geliyorummm 🤯🤯
E yuh pes . Bu ne iğrençlik ve rahatlık.
İnsanlara karşı gereksiz güler yüz misafirperverlik gösterilmemesi gerekiyor sanırım herkese hak ettiği şekilde davranmak gerekiyor
Ne zevk alıyorsa ayıp. Gezecegine kızına bakmalı 6. yaşında koca kız olmuş tuvalet eğitimini tamamlaması gerekiyordu. Çok sorumsuzmus olan sana olmuş ben çok tiksinirim böyle şeylerden. Utanç verici hemde yıka diyip alırım demesi. Gene gelmeye yolunu yapıyor. Çocukta yok suç annesinde. Çocuk okul çağında.
Çocuk anaokuluna gidiyor Annesi bu yaşa kadar tuvalet eğitimi veremediyse ne yapsın milletin evinde böyleyse kendi evleri nasıldır Allah bilir
Aynen.
Benim kendi doğurdum iç çamaşırıni o şekilde pisletse igrenir çöpe atarım..heleki komşu çocuğu asla dokunmam
Ne ma.l ınsanlar var ya
Karşısındaki insanı mal yerine koyuyorlar
Kndı ma.l valla salk kdn terbiyesiz sınır oldum okudumda
Ayy daha neleerrrr
Öyleleri bir güzel dayağı hak ediyor
Az bile demişsin. İşim yok senin kızının boklu donlarını yikayacaktım insanlıktan azcık nasibini alsaydın tuvaleti öyle pis bırakmazdın derdim
Utanmadan bir de yıka diyor ya insanın biraz olsun yüzü kızarır
Ayy Allah'ım daha neler göreceğiz. Görgüsüzlük terbiyesizlik had safhada. Öyle birine insan deyıp selam bile verilmez
Ay yok artık pis 💩💩💩 şeyi geri istiyor bide insan da bi utanma olur ben oğlumun çişli bezini bile anneme gidince poşete koyar bekletmeden çöpe atarım bu kadın gittiği yerde böyleyse kendi evini düşünemiyorum
Birinin evinde giysimi unutsam sana zahmet yıka alırım bi ara diyemem vay anasını. Sülalesi rahat.
Yok artık yani . Başıma böyle birşey gelse banyosunu izin almadan asla kızımın poposunu dahi yıkamam kilodunu çıkartır poşete koyar çocuğuda kucağıma alır eve giderdim . Kusura bakma kalkma zorundayım diye söylerdim . bu ne genişlik yahu
En manttikli yorum
1,472,293 soru
24,109,448 cevap
332,883 kullanıcı