+1 oy
86 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (26 puan) tarafından

Kızlar merhabalar oğlum bir aydır yemek yerken kusuyor bende bıraktırıyordum yemek yemeyi ama bu her gün özellikle kahvaltılar böyle olmaya başladı normal zamanda da yemek yemek cok büyük bir sorundu bizim için yanı yemek yemek ikimiz içinde işkenceye dönmeye başladı artık cok yoruldum gerçekten psikolojim bozuldu  var mi  bu yemek yememeye çözüm bulan her yolu denemedim tahlilde yaptırdım hic bir sorun yok 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından

Çocuk doktorunuzla bir görüşseniz isal de var mı belki enfeksiyon bir şey vardır serum takarlar en azından. Kusma durumunda sıvı gıdalarla birlikte katı gıdalar yedirmeyin. Sıvı gıdalar daha çok mide bulantısına sebep olur. Sebzelerde haşlama tarzı yedirebilirsin baharatlı kızarmış yiyecekler vermeyin. Kuruyemiş leblebi kaju çiğ badem bunlar mide suyunu emer. Sevdiği şeylerle birlikte alternatif bulup birlikte yedirebilirsiniz. Yani bu şekilde hafif beslenme daha iyi olur sanki.

(26 puan) tarafından

Öncelikle teşekkür ederim cevabınız için fakat benim oğlum sevdiği bir şeyi cok iştahlı bir şekilde yiyebiliyor örneğin patates kızartması yada tavuk çorbası sebze asla sevmiyor isal de değiliz ama enfeksiyon yoktur diye düşünüyorum ama yinede bunada  bir baktırayım 

tarafından

Midesine baktırın o zaman reflü gibi bir şey olabilir dediğim gibi kızartmalardan uzak kalsa iyi olur 

-Reklam-
0 oy
(61 puan) tarafından

Muhtemelen geniz eti problemi var orhan cura var instagramda doktor onu takip etmelisiniz alerji kaynaklı da olabilir beslenme şeklini tamamen  değiştirmeniz ve geniz etinin kendiliğinden  küçülmesi gerekiyor 

(26 puan) tarafından

Teşekkür ederim hemen şimdi bakıyorum 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 214 göst.
0 oy
1 cevap 168 göst.
0 oy
4 cevap 214 göst.

Kategoriler

1,473,342 soru

24,123,512 cevap