0 oy
285 göst.
Diğer kategorisinde (96 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Doğum yapalı 3 ay olmasına 4 gün var 1 hafta günüm geçti ayın 25de olmuştum ama arada lekenemede olmuştu bu ay çok stresli geçti iftiraya falan uğradım onun stresimi artık bilmiyorum 1 hafta günüm geçti erken gebelik testi normal test yaptım hepsi negatif çıktı emziriyorum da ondan olmuş olabilir mi çok düşünen biriyim kafama o kadar çok takiyorumki biseyleri dün farkettim saçımın önü açılmış o kadar düşünüyorum ondan olmuş olabilir mi şimdiye kadar 3 tane gebelik geçirdim hepsindede testi ne zaman yapsam 2 gün geçse bile teste çıkardı bunda çıkmıyorda böyle olan varsa yazabilirmi kan verecek durumum yok köyde yım maalesef 

3 Cevaplar

0 oy
(505 puan) tarafından

Stresten olmuştur muhtemelen zaten emziren annelerin düzensiz olur, kafanı boşalt canım Rabbim yardımcın olsun 

(96 puan) tarafından

İnşallah canim ya valla 3 tane gebelik geçirdim hepsindede testi ne zaman yapsam hemen çift czigi çıktı ama bu seferde çıkmıyor günüm geçti daha bı düşünüyorum 

(505 puan) tarafından

Tamamen normal bir durum canım, emzirdiğin için de etkisi olur ama stres de en büyük düşman adete o yüzden stres yapmamaya çalış ki sütün de gitmesin 

(96 puan) tarafından

Tamam canım çok sagolun

-Reklam-
0 oy
(9,080 puan) tarafından

e tamam ne guzel

negatif vikmis . olumlu yonden bak hamile degilim diye dusun . bukadar kasmaya ne gerek varki . istemiosun heralde bebegi? stresten gecikmistir de gec

(96 puan) tarafından

Yok valla istemiyorum ama insan bı geriliyor gerçekten 

0 oy
(720 puan) tarafından

Doğumdan sonra düzensizlik gayet normal içini ferah tut gebelik olsa en azından biri pozitif olurdu 

(96 puan) tarafından

İnşallah canim olurumda tez zamanda 

(720 puan) tarafından

Sana bir şey göstermek istiyorum şimdi 

image

Ben doğum yapalı 3 buçuk ay oluyor ve ne yazık ki gecikmem var benim de ama testlerim negatif hamile değilim arada oluyor böyle ilk 2 yıl gayet normal seni o kadar iyi anlıyorum ki sancıdan ölüyorum ama başlamadı bir türlü doğum kontrol hapı kullanıyorum her gün bu yüzden imkansız hamile kalmam düzenli aldığım için Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah 

(96 puan) tarafından

İnsan olmayınca da bı strese giriyor 

(720 puan) tarafından

Kesinlikle öyle sen bir de beni düşün bir iki gün normal de 15 gün nedir arkadaşım davetiye mi bekliyorsun 😅😅

(96 puan) tarafından

Ayn ya çok sıkıntıli olsa bı dert olmasa  10dert yani ama hani bel kasik ağrılarım arada oluyor sizdede öylemi 

(96 puan) tarafından

Canım adet oldunmu acaba

(720 puan) tarafından

Maalesef olmadım bel ağrım ve sancılarım var ama bende işin kötü tarafı adet belirtilerim gebelik belirtileri ile birebir ama test negatif anlamadım pazartesi kızımın randevusu var hazır gitmişken beta vercem hastanede adet sökücü versinler diye doğum kontrol hapı kullanıyor musun veya başka bir ilaç 

(720 puan) tarafından

Ve de kusura bakma valla temizliğe giriştim o yüzden fırsatım olmadı iki dakika bakmaya bile o yüzden yazamadım sana 

(96 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim bı ilaç kullanmıyorum ve gerçekten artık bı korku aldı beni

(720 puan) tarafından

O kadar haklısın ki el kadar bebekle uykusuz sabahlara kadar kalıyoruz bir de ikinciyi ne yaparız hele bir de süt veriyorsan daha kötü onun rızkından kesmiş oluyoruz istemeden de olsa 

(96 puan) tarafından

Evet çok üzülüyorum canım ya inşallah 

Oluruzda cnm ya 

(720 puan) tarafından

İnşallah oluruz

(96 puan) tarafından

Valla ben oluyorum galiba karnım falan ağrıyor WC gittim damla damla geldi inşallah sende

Tez zamanda olursun canim

(720 puan) tarafından

İnşallah olurum ya valla senin adına çok sevindim 

(96 puan) tarafından

İnşallah sende olursun canim Rabbim bebelerimizin sütünü kesmesin

(720 puan) tarafından

Amin amin inşallah 

(96 puan) tarafından

Canım adet oldunmu ben sana demiştim ya  geldi 1 gün oldu geri gitti 

(720 puan) tarafından

Yok maalesef ben olamadım daha doktorum hastanede değil bugün şansıma 

(96 puan) tarafından

Bende 1 gün oldum ya valla korku saldı içimi ama bu ay adet gecikmesi çok oldu sanki 

(720 puan) tarafından

Bilmiyorum ne yapcam kızımı emziriyorum kafama göre ilaç alamam 

(96 puan) tarafından

Valla bilmiyorum canım sende bende inşallah tez zamanda oluruz

(720 puan) tarafından

Amin inşallah ya ben kendimden eminim doğum kontrol hapı alıyorum düzenli olarak ama senin için endişe ediyorum bence beta ver hastanede ya da sağlık ocağında 

(96 puan) tarafından

Valla anlmamadimki canım dün yine leke ler geldi karnım belim ağrıyor 

(720 puan) tarafından

Kesinlikle beta ver bence şu an için gebelik düşünmüyorsun zaten bebeğin de küçük ama gelen Allah'tandır Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah 

(96 puan) tarafından

Tm canım 

(720 puan) tarafından

Kız ne yaptın adet oldun mu ben bugün kan görmeye başladım 

(96 puan) tarafından

Bende oldum şükür canım ya stres li geçti bu ay ya ondan oldum heralde bide ilk defa hamile olmamama rağmen bu kadar gecikti seninde gözün aydin

(720 puan) tarafından

İkimizin de gözü aydın valla direk seni aradım bir türlü bulamadım sonra eski cevaplara bakayım dedim gördüm benim gebelikten sonra ilk gecikmem açıkçası korktuğu dün hastanesi gittik kan verdim şimdi daha rahatım bir ara kist olmuştu tekrar oldu sandım temiz çıktı çok şükür 

(96 puan) tarafından

İyi gözün aydın canım valla Allah isteyenlere versin inşallah 

(720 puan) tarafından

Aminnnnn 🥰

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 113 göst.
14 Ocak 2025 Diğer kategorisinde 175766 (373 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 163 göst.
0 oy
11 cevap 246 göst.
6 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Berf (6,400 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,670 soru

24,114,166 cevap

333,132 kullanıcı

...