0 oy
284 göst.
Diğer kategorisinde (96 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Doğum yapalı 3 ay olmasına 4 gün var 1 hafta günüm geçti ayın 25de olmuştum ama arada lekenemede olmuştu bu ay çok stresli geçti iftiraya falan uğradım onun stresimi artık bilmiyorum 1 hafta günüm geçti erken gebelik testi normal test yaptım hepsi negatif çıktı emziriyorum da ondan olmuş olabilir mi çok düşünen biriyim kafama o kadar çok takiyorumki biseyleri dün farkettim saçımın önü açılmış o kadar düşünüyorum ondan olmuş olabilir mi şimdiye kadar 3 tane gebelik geçirdim hepsindede testi ne zaman yapsam 2 gün geçse bile teste çıkardı bunda çıkmıyorda böyle olan varsa yazabilirmi kan verecek durumum yok köyde yım maalesef 

3 Cevaplar

0 oy
(505 puan) tarafından

Stresten olmuştur muhtemelen zaten emziren annelerin düzensiz olur, kafanı boşalt canım Rabbim yardımcın olsun 

(96 puan) tarafından

İnşallah canim ya valla 3 tane gebelik geçirdim hepsindede testi ne zaman yapsam hemen çift czigi çıktı ama bu seferde çıkmıyor günüm geçti daha bı düşünüyorum 

(505 puan) tarafından

Tamamen normal bir durum canım, emzirdiğin için de etkisi olur ama stres de en büyük düşman adete o yüzden stres yapmamaya çalış ki sütün de gitmesin 

(96 puan) tarafından

Tamam canım çok sagolun

-Reklam-
0 oy
(9,080 puan) tarafından

e tamam ne guzel

negatif vikmis . olumlu yonden bak hamile degilim diye dusun . bukadar kasmaya ne gerek varki . istemiosun heralde bebegi? stresten gecikmistir de gec

(96 puan) tarafından

Yok valla istemiyorum ama insan bı geriliyor gerçekten 

0 oy
(720 puan) tarafından

Doğumdan sonra düzensizlik gayet normal içini ferah tut gebelik olsa en azından biri pozitif olurdu 

(720 puan) tarafından

Kız ne yaptın adet oldun mu ben bugün kan görmeye başladım 

(96 puan) tarafından

Bende oldum şükür canım ya stres li geçti bu ay ya ondan oldum heralde bide ilk defa hamile olmamama rağmen bu kadar gecikti seninde gözün aydin

(720 puan) tarafından

İkimizin de gözü aydın valla direk seni aradım bir türlü bulamadım sonra eski cevaplara bakayım dedim gördüm benim gebelikten sonra ilk gecikmem açıkçası korktuğu dün hastanesi gittik kan verdim şimdi daha rahatım bir ara kist olmuştu tekrar oldu sandım temiz çıktı çok şükür 

(96 puan) tarafından

İyi gözün aydın canım valla Allah isteyenlere versin inşallah 

(720 puan) tarafından

Aminnnnn 🥰

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 113 göst.
14 Ocak 2025 Diğer kategorisinde 175766 (373 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 163 göst.
0 oy
11 cevap 246 göst.
6 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Berf (6,400 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,631 soru

24,113,608 cevap

333,101 kullanıcı

...