+2 oy
1,471 göst.
Diğer kategorisinde (1,290 puan) tarafından

Merhaba  bayanlar  aklıma bısey takıldı benım sıze sormak iıstedıgım şey bızım komşunun kızı var 13 yasında oğlumla oyun oynatıyor arada gelıp gıdıyordu ilk başlarda iyi oluyordu arada dısarda görüyordu oğlumla oynuyordu oglumda 3 yasında falan bıde kızım var 6 aylık herneyse bu kız sureklı gelmeye basladı bende artık daraldım bu kızdan esımde gelmesınu ıstemıyor bı kaç defa esım kovar gıbı gıt dedı ama sureklı ıcerı gırme derdınde musaıt degılız dıyoruz bı bahaneyle ıcerı giriyor dün yıne geldı küçük kızı sordu bende yatak odasında dedım babasıyla uyuyor kız  bı anda kalktı yatak odasına yoneldı kapıyı actı gıttı esım yatakta uzanıyor yanından kızı aldı bende arkasından gıttım tabı ama çok rahatsız oldum yanı özel alana giriyor   bıde telefon da sureklı yazıyor bana   internete gırsem yazıyo ısrarla arıyor sureklı eve gelmek istiyor bunun  amacı çocuk oynatmak olduğunu düşünmüyorum daha öncede hırsızlık yapmıs bı komşudan altın küpe calmıs komşu zorla cıkartırmıs

38 Cevaplar

0 oy
(4,529 puan) tarafından

Acma kapiyi bacim Allahckorusun 

(1,290 puan) tarafından

Artık  acmıycam zaten ıyı nıyetımın kurbanıyım

-Reklam-
0 oy
tarafından

Ailesi de ne rahat beee boyle bir devirde hele ki kız çocuğu ben olsam numaralarını engeller birdaha kapıya gelince açmam ne demek yatak odana giriyor 😏

(1,290 puan) tarafından

Bende öyle yapacam ne olursa olsun acmıycam kapıyı çok yüzsüz öyle böyle defıl kaç defa kovduk yıne giriyor

0 oy
(17,764 puan) tarafından

Açma kapılarını gelmez daha 

(1,290 puan) tarafından

Bı süre kesıyo ayagını bısure sonra yıne aynı mesela esım ekmek almaya gıdıyo ben o geldı sanıyoeum acıyoru m dısardan bınaya gelıp çalıyor benım dalgınlıgıma geliyor bı bakıyorım o dırek bebegı soruyo bıseyı soruyo çıkarana kadar canım çıkıyo

(1,290 puan) tarafından

Artık esımı ararım esım olduğundan emın olmadan acmam kapıyı geçen günler acmiyordum  kım gelırse okadar bıktımkı bu kızdan yaslı bı teyze komşumuz gelmıs calmıs calmis gıtmıs sonra kadın dedı gece n geldım yoktun allah alşah belkı duymadım dedım yanı  öylle bı etkiledi ki benı öyle yapışkan bı kızkı korkumdan çocukları parka çıkaramıyor um

0 oy
(4,167 puan) tarafından

Hırsızlık yapmış, küpe çalmış. Çocuğumu alsın oynatsın ama evime girmesin çünkü birşey çalar. Çok tezat, çok. Çocuğunu da verme. Oynamak, çıkmak istemiyor babamız evde gelemezsin de. Annesine de söyle,kızını bu kadar rahat bırakma de.

(1,290 puan) tarafından

Komşu soyledı bana bunu   bılmıyordum  ilk başlarda oynatsın ıstedım ama sabahtan akşama kadar gitmiyor evıne bunun neresı tezat nıye bu konuda yalan soyleyımkı

0 oy
(353 puan) tarafından

Bu ne terbiyesizlik yerinde olsam hiç çekinmeden annesine söylerdim kızın sınır nedir ayıp nedir bilmiyor bir daha evime gönderme derdim.

(1,290 puan) tarafından

Bakalım en son çare öyle yapacam hıc acmıycam kapıyı çalsın çalsın gıtsın baktım çok zorluyo annesıne gıdecem

0 oy
(3,849 puan) tarafından

Çok garipsiniz gerçekten . Benim eşimin kuzeni sürekli gelmek istiyordu bize kızım doğduğun da seveceğim diye . 1 geldi 2 geldi eeee ben rahatsız olmaya başladım. Geldiği saat belli değil gittiği saat belli değil. Bir daha kabul etmedim. Niye musade ediyorsunuz bu kadar ileri gitmesine. Tutup kolundan kapı dışarı etmek bu kadar zor olmamalı. Zorla kim kimin evine girebilir. Telefonun kızın elin de geziyor. 

(1,290 puan) tarafından

Telefonum masanın ustundeydı mutfağa gıttım gelene kadar alıp istek atmıs kendine ya ben böyle kucuklerı olsun büyükleeı olsun kıran bı insan degılım Kalkolitik kırmaktan çok korkarım oyüzden bunlar basıma geliyor zaten

0 oy
(1,832 puan) tarafından

Yanlış anlama ama hiç doğru bı durum değil ya çok saf yada çok kurnaz aklında biseyler var.

Bidahakine tekrar gelirse gerekirse kız bağır tehdit et polisi aricam zorla evime giriyo de korkut gözünü.

Normalde böyle şeyler demem ama 13 yaşında ergen ve devir çok kötü herşey olabilir belki niyeti kocan d aolabilir ciiddyim ortam kötü 

Nolur tehdit et onu gerekirse eşin babasıyla konuşsun 

(1,290 puan) tarafından

Evet benımde aklıma bu geldı ınankı sureklı  eve gırmeye çalışıyor

(1,832 puan) tarafından

Sakın bidaha izin verme girmeye çalışırsa bağır gerekirse binada millet açsın kapısını şöyle herkese belki korkup kaçar dahada gelmez 

0 oy
(505 puan) tarafından

Çok tehlikeli, yatak odasına girip de çocuğu aldığı an onu kolundan sürükler kapıya atarım. Okurken sinirlerim bozuldu, evinden çocuklarından uzak tut her yerden engelle. Bağır çağır ama asla evine alma, Allah korusun başınız belaya girer canım dikkat edin 

(1,290 puan) tarafından

Eşimle ben bırbırımıze bakmaya basladık neye ugradıgımızı sasırdık

0 oy
tarafından

Bence ilk önce kapının kilidini değiş canım 

Kapıyı üstten kitle

Mercekten bak o ise açma 

Şimdiki çocuklar uyanık 

Ben çocuğumu akrabama bile bırakamıyorum 

Hiç kimseninde çocuğunun benim yanıma gelmesini istemem 

İster arkadaş olsun 

İster akraba

Geldiginde polis çağır ve şikayetçi ol

Gerekirse uzaklaştırma verdir

Korunma talebi al

(1,290 puan) tarafından

Canım bak benı arıyor acmıyorım instagramdan yazıyor engel attım sonra yolda görünce takılıyo pesımıze gıtmıyo eve kadar giriyor  bâzen aklı esıyo kapıtı çalıyo acmıyorum bınanaın tüm zıllerını çalıyo bırı acınca kapımızda bıtıyo bazen oğlum koşup acıyo yetısemıyorım bazen gıtmıyo dakıkalarca bagırıto apartmanda bazen ben acıyorum kınusmama fırsat vermeden dalıyo musaıt degılım dıyorum ıkı dakıka sevecem dıyo gıtmıyo daha neler neler

tarafından

Bence sabah ilk işin annesi ile konuş uyarı olarak 

Ve tek gitme

Yanında birisi olsun

Uyarmalarına rağmen dinlemiyorsa.

İş sende bitiyor güzelim 

Polis çağır ve şikayetçi ol

Ve korkma 

Devlet var.

Biraz cesaret.

Yapabilirsin.

(1,290 puan) tarafından

En son çare öyle yapacam 

0 oy
tarafından

Resmen benim komşumun çocuğunu anlattın 12 yaşında erkek çocuğu , hırsızlığı yok ama aşırı meraklı, yatak odama girmeye çalışıyor her fırsatta . Oğlum orası özel alan oraya girilmez diye diye dilimde tüy bitti en son annesine söyledim annesi sanırım uyarmış bir daha girmedi. Sürekli buzdolabını açıp karıştırıyor, hadi ona birşey demiyorum çocuktur canı birşey ister veririm . En son bugün cama tıklattı kızımı uyuttum , cam sesine uyandı Allah'ım cinnet geçirecektim resmen. Bu sıralar sabrım kalmamış onu anladım bugün . Çıktım dışarı kızdım bu sefer tutamadım kendimi. "Sanırım pişman oldum geldiğime, bugün gelmemeliydim" dedi bana vicdan yaptırdı gene 😂

(1,290 puan) tarafından

Bu buzdolabınıda açıyor ona bısey demiyor um ama çok haddını asmaya basladı 

0 oy
(53,685 puan) tarafından

sil engelle heryerden bir bosluk buluyor demek ki 

(1,290 puan) tarafından

Sıldım engelledım kız dırek eve geliyo bır fırsatını bulup giriyor

0 oy
(1,629 puan) tarafından

Benim erkek kardeşim var 12 yaşında ona göre düşünürsem küçük bi yaş değil dur noktasını biliyor olmalı bu yaşta örnek vereyim mesela ben kardeşime bişeyi tavırlarımla ya da sözlerimle anlatmaya çalışsam kardeşim anlar istediğimi ya da istemediğimi 

Ha aynı durum bi kere benimde başıma geldi 

Karşı komşumun çocuğu var 11.12 yaşlarında benimde 3 yaş ve 19 aylık çocuklarım var karşı komşumla gidip gelmem ama kapıda görürsek ayak üstü sohbet ederiz bişey eksik olsa birbirimizden alırız ama dediğim gibi eve davet etme gibi bi olayımız olmadı haliyle biz kapıda ayak üstü konuşurken karşı komşumun oğlu ve benim oğlum kapıya çıkıyor orda oynuyordu biz konuşmayı bitirene kadar 

Birgün yine kapı ağzı konuşuyoruz komşum dedi ki birgün size gelsin de senin oğlanı oynatsın dedi bende ağız ucuyla tamam dedim ertesi gün çocuk geldi annesi yarım saat sonra geri gönder dedi ama 1 saat geçti çocuğa hadi evine git annen bekliyor ödevim varmış diyorum hiç beni duymazdan geliyor sonra çocuk odası yatak odası mutfak gezmediği yer kalmadı en son 2 saate yaklaşıyordu hadi canım annen bekler falan dedim yine umursamaz davrandı en son oyuncakları falan toplayıp kendi oğluma hadi oğlum banyo zamanı dedim sende evinize git dedim çocuk gözü arkasına baka baka gitmek istemese de gitti sonra eşime söyledim işte karşı komşunun oğlu geldi falan diye keşke almasaydın dedi neden dedim olur ya başına bi iş gelir ortalığa güvenilecek bi zamanda değiliz annesiyle gelsin ama tek gelmesin bence sen bilirsin de dedi sonra düşündüm doğru diyor çocuk benim evde oynarken mesela düşse bişey olsa sorumlusu ben olurum dedim kendi kendime bir kaç kere daha gelmek istedi ama bahane uydurdum hep dışarı çıkacağız banyo yaptıracağım uyuyacak misafir gelecek falan gibi şeyler söyledim sonra sonra bi daha sesin çıkmadı 

(1,290 puan) tarafından

Ben banyo yapacagım dıyorum dıyo sen yap ben bakarım çocuklara dedım olmaz sen gıt o gün zorla gonderdım bıkere oğlumu yıkayacam dıyo olsun beklerım dıyogıtmıyo çok arsız

(1,629 puan) tarafından

Canım tek çare her yerden engelleyip o geldiğinde kapıyı açmamak ister alınsın ister küssün yumuşak davranırsan devam eder en iyisi engelle geldiğinde kapıyı açma gerekirse sert bi şekilde gelmesini istemediğini söyle 

(1,290 puan) tarafından

Öyle yapıcam aslında ben böyle kalp kırmaya çok cekınen bı insanım ama haddını aştı

(1,629 puan) tarafından

Bende sevmem kalp kırmayı olur olmadık şeylere ama devamlı yapıyor ve haddini aştı diyorsun bu durumda geri çekilmesi için laftan da anlamıyor belli ki mecburen açık açık söyleceksin istemediğini bak eşimde rahatsız diyorsun yarın birgün elin çocuğu için eşinle aran bozulmasın 

(1,290 puan) tarafından

Evet cnm mecburum artık

0 oy
(2,093 puan) tarafından

En net çözüm kapıyı açmamak sanırım 

(1,290 puan) tarafından

Evet pyle yapıcam artık

0 oy
(4,750 puan) tarafından

Yani sert bi şekilde uyarmak zormu dostum 

(1,290 puan) tarafından

Ondan sonra gelmedı  ınankı ben mızacım sert degıl  y anı kalp kırmayı hıc sevmem  ama baktım ısrar ederse konusacam ondan berı gelmedı yüz ıfademı gördü o gun

0 oy
(1,912 puan) tarafından

Merak ettim kız geldimi eve aldinmi yine içeriye 

(1,290 puan) tarafından

O günden berı gelmedi daha   bızım apartmanın wteadında dolaşıyo r ama kaç defa esım görmus bende  aıleme geldım ı sırada uzaktan baktı gelmedı ama çok şaşırdım

0 oy
(250 puan) tarafından

Benimde vardı ev sahibinin kızı sürekli bı bahane bulup gelmeye çalışıyordu geldiğinde dolapları karıştırıp kendi evi gibi yemek koyar yerdi yatak odasına geçer makyaj malzemelerine bakmaya çalışır yada gece saat 1e kadar gitmezdi evden annesi babasininda umrunda değil bu kız nerede diye aramiyorlar artık rahatsız olmaya başladım hamileydimde bugün yine gelicem dedi bende gelme ben uyuycam biraz dedim sen uyu ben otururum dedi bende öyle olmaz dedim girdim eve 5dk sonra peşimden gelmiş baktım durbunden o açmadım kapıyı çaldı çaldı gitti sonra dışarı çıktım şimdi geliyim dedi bende dedimki ben seni istemiyorum rahatsız oluyorum bir daha gelme dedim net bı sekilde her kapıyı çaldığında da açmadım öyle öyle soğuttum artık gelmiyor 

(1,290 puan) tarafından

Bu kapının delıgını kapatıyor bütün zilleri  çalıyoaoartmanda bağırıyo pencereye taş atıyo  yüz ifade m'den anlıyor ama ısrarla geliyor

0 oy
(1,277 puan) tarafından

Benim karşı komşumun kızıyla aynı yaşıt ne zaman eve gelmek istese kapıyı aralayıp müsait değilim diyorum bence gelmek istediğinde kapıyı onu görecek kadar arala ve müsait olmadığını söyle içeri girmesine izin verme başka zaman de

(1,290 puan) tarafından

Izın vermıyo konuşuyor benle tutuyo  cocuklaeı görecem dıyo musaıt defılım dıyo bç5 dk goreyım dıyo sonra geçiyor ıcerı fırsat vermiyo

0 oy
tarafından

Selam canım kız geldimi yine

Naptın 

Ailesi ile konusabildinmi.

(1,290 puan) tarafından

Slm bugün esım namaza gıttu o da buzım apartman ın önünde oturuyordu gelmedı esımıde görmüş konuşmamıs bugün arabayı apartmanın önüne getırdı esım ben esyalaeımı arabaya koydum aılemı zıyarete geldım o şurada dışarda ydı uzaktan bakıyırdu ama sankı moralı bozuk tü gelmedı yanımaza bende şaşırdım

(1,290 puan) tarafından

Dün gecede   yemek yıycektık esım sofra bezını sılkelerken bu bızım evın etrafında dolaşıyordu esımı sılkeleyınce gördü bana söyledi

tarafından

Selamlar.

Hayırlısı olsun güzelim 

İyi hafta sonları dilerim 

(1,290 puan) tarafından

Slm sagolasın cnm

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 450 göst.
0 oy
11 cevap 666 göst.
20 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Meryem0123 (1,929 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 41 göst.
0 oy
14 cevap 1,204 göst.
1 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,464,848 soru

24,008,039 cevap

327,654 kullanıcı

...