0 oy
228 göst.
Diğer kategorisinde (1,467 puan) tarafından

Kızlar ande tesettürü çok beğeniyorum ama bir türlü fırsatım olmadı almaya.

Biraz da çekiniyorum, hazırlar bana olmaz. Hep ya boyu ya kolu kısa gelir.

1.72 boyum var, bileğimin üstünde dursun istemiyorum. 

Robalı ve Müslin kumaş almak niyetindeyim. Alan varsa yorumlayabilir mi?

3 Cevaplar

0 oy
(1,467 puan) tarafından

En İyi Cevap

Merak edenler için

Hiç beğenemedim bu arada. 2 numara almama rağmen kolları ve boyu kısa oldu. Ayrıca dikişleri de güzel değildi, kalite kontrolden nasıl geçirdiler acaba?

(3,242 puan) tarafından

Hadi ya bende çok begeniyordum, şu an dikiliyor yoksa alacaktım ama hep içimde kalmıştı

-Reklam-
0 oy
(558 puan) tarafından

Ben feracelerimi ordan alıyorum hep. 173 boyundayım . Baya yerde sürünüyor. Boyları uzun sıkıntı olmaz. Ama eskiden kalın kalın medine ipeği feracelerimiz olurdu ya onun gibi kalın değil. Daha ince. Mısır ipeği kullanıyorlar ama bedeni ölçüsünde falan sıkıntı olmaz. Hamileliklerimde 90 kilosun üzerindeydim. 2 numara gayet dökümlü oluyor. Ferace, dış kıyafet konusunda ande şu an en iyi seçenekler sen biri. Hiç şüphen olmasın Alaska çiçeğim☺🌹

(1,467 puan) tarafından

Allah razı olsun, boy konusunda beni rahatlattın. Ben de yazlık kıyafet arayışındayım, andeye içim gidiyor ama bir türlü o cesareti bulamıyordum çünkü hazırdan ağzım çok fena yandı benim. Bir de görmeden alacağım ya iyice hesap etmem lazım.

Bir de ben prenses gibi 150 cm etek seviyorum, 90 kiloyum. Kaba saba durmasın, pot olmasın, güZel olsun istiyorum. Belki bayramlık niyetine işte. 

(558 puan) tarafından

Ande  ve bir daha bir site var bulup atayım sana inşallah. Ben de öyle etekleri çok seviyorum. Bir takım almıştım maskenin üzerinde çok dökümlü duruyordu. Evin içinde giyerim bayramda diye aldım ama malesef dönümlük olmadı. Şu hayalhanemin kadınlar bölümü var ya onların kurmuş olduğu bir site. Orda da dönümlük etekler var baya bizim bedene uygun. Dur bulup atıcam sana inşallah. 

(1,467 puan) tarafından

Allah razı olsun. Ben etek giyemiyorum ama daha çok elbise adamıyım. Robalı olanlar. Prenses gibi. 😁🌸

0 oy
(9,279 puan) tarafından

Feracelerim ve elbiselerim ordan sepetimde 2 ürün daha var hatta 😅 elimi ayağımı zor tutuyorum almamak için ben 1.67 yim bir kat kıvırma yada kestirme yapıyorum boyları genelde 1.45 oluyor bence sana kısa olmaz 

(9,279 puan) tarafından

@Alaska inançlartesetturgym Instagram'da bu sayfadan aldım robalı elbise 1.47 falan boyu baya uzun orayada bakabilirsin geçen önermedim çünkü siparişim yeni geldi 

(1,467 puan) tarafından

Nasıl güzel mi beğendin mi? Ben etek genişliği bol seviyorum böyle 150 cm falan

(9,279 puan) tarafından

Evet bende öyle kullanıyorum çok çok sevdim aldığım bu 

image

(1,467 puan) tarafından

Başka desenleri var mıydı

(9,279 puan) tarafından

Evet canım çok seçenek var 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 269 göst.