0 oy
212 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (956 puan) tarafından

Kızlar ande tesettürden elbise sipariş edeceğim Lakin anlamadığım bir konu var iki beden olarak satılıyor bir beden ve 2 beden ben 57 kilo 1.63 boyundayım 42 beden giyiyorum Aslında 40 beden de olur ama ben biraz rahat giymeyi seviyorum bir beden 38 40 ve 42 beden ile uyumluymuş 2 beden ise 44 ve 46 beden ile uyumluymuş anlamadığım konu bir beden 38 40 ve 42 beden ile nasıl uyumlu olabiliyor küçük falan geldiğinde tekrar geri iade ile uğraşmak istemiyorum bu siteden alışveriş yapanlar yardımcı olabilirni  Veyahut konuyla ilgili bilgisi olanlar

7 Cevaplar

0 oy
(1,152 puan) tarafından

Anda tesettürdrn hiç alışveriş yapmadım.

Elbise ya salaş bol kesimdir,yada esnektir rahatlıkla olur küçük geleceğini zannetmiyorum.tam olur büyük ihtimalle.😊

(956 puan) tarafından
+1

Tamamdir tesekurler 

(1,152 puan) tarafından

Rica ederim 🤍 

-Reklam-
0 oy
(1,506 puan) tarafından

172 boy 90 kiloyum 2 numara aldım kolu ve boyu birkaç cm kısa geldi ama dar değil.

Rahatlıkla olur.

(956 puan) tarafından

Super ürunler nasil kalitesi vesaire

(1,506 puan) tarafından

Dikişi beğenmedim açıkça. Ama ben zaten terzilik bildiğim için belki bana kötü gelmiştir. Takan biri değilsen gözüne bile gelmez.

Ben müslin kumaş almıştım, biraz kaba duruyor. Zayıf biriysen giydiğin her şey güzel olur ama bu kumaşın kendisi yazlık olmasına rağmen kalın bir kumaş zaten. Çocukların örtülerinden bilirsin.

Merak ettiğin başka bir şey varsa sorabilirsin.

0 oy
(948 puan) tarafından

bildiğim kadarıyla zaten bol elbiseler sakın 2 beden alma boy kilo hemen hemen aynıyız 1 beden daha iyi olur 

(956 puan) tarafından

Tamam canım öyle yapacağım Sen hiç Bu siteden alışveriş yaptım mı

(948 puan) tarafından

yok ama biliyorum geniş kalıp 

0 oy
(902 puan) tarafından

Ben daha önce alışveriş yaptım normalde 40 beden giyiyorum 1 beden aldım , zaten bol modeller bence size de 1 beden iyi olur 

(956 puan) tarafından

Peki Memnun kaldınız mı siteden ürünleri falan nasıl

(902 puan) tarafından

Evet göründüğü gibi gayet güzel geldi, benden sonra ablam başka bir elbise aldı o da güzel geldi

0 oy
(373 puan) tarafından

Ben genelde andeden alıyorum 54 kilo 155 boyundayım. 1 beden bana gayet bol oluyor. Hangi elbiseyi alacaksınız belki aldıklarımdan biridir yardımcı olabilirim 

(956 puan) tarafından

Ay aldiklarinizi atarmisiniz bana memnun musunuz fiyatlar nasil 

(373 puan) tarafından

Şuan işteyim inşallah vakit bulursam atarım. Ben memnunum abaya takım aldım, gülbeşekerin bordosunu, bürümcük kumaşın lacivertini, krinkıl kumaşın morunu vs vs aldım yani baya. Fiyatlar tesettür elbiseler için normal ama 1000 tl nin altına pek bişe bulamazsın. Kesimi bol tesettüre oldukça uygun bence

(956 puan) tarafından

Gülbeşeker elbise 

Muslim elbise 

Bürumcuk alicam 

Etek te guzel gibi 

Muslim ceket te var  

Kart ile mi ódeme yaptiniz guvenli sitemj

(373 puan) tarafından

Evet kartla ödedim hatta bi karışıklık oldu iki kere ödeme yaptım sonra sayfaya yazdım iki kere ödedim diye. Görür görmez para iadesi yaptılar

0 oy
(547 puan) tarafından

Andenin kalıplar zaten geniş, ariyeten kumaş ve kalite ariyorsan yani çok çok kaliteli diyemem, laleyucel daha kaliteli gibi ama andeden aldığım kışlık ferace yi 2 sene giydim bu sene de guyevegim mesela

(956 puan) tarafından

Ben elbise alicam kaliteli degil mi yani 

(547 puan) tarafından

Orta diyeyim

0 oy
(2 puan) tarafından

1 beden al oda bol olur ama kalıplar geniş cünkü

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 257 göst.
0 oy
26 cevap 987 göst.
3 Haziran 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Ruhugencanne.. (746 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 87 göst.
+1 oy
1 cevap 127 göst.
26 Nisan 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Didemm (85 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,312 soru

24,042,939 cevap

329,227 kullanıcı

...