0 oy
272 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (572 puan) tarafından

Oğlumun babası İstanbul'da yaşıyor, bizde annemlerle Elazığ'dayım adam görüşmelere buraya gelmiyor görüntülü arama yapıyor ama sürekli 1 ay arıyor 1 ay aramıyor arayincada haber vermiyor pat diye arıyor cocukda korkup ağlıyor istemiyorum diyor çocuğun düzenini bozuyor bı arayıp bı aramayip,  misafirlikte oluyorum müsait olamıyorum açamıyorum hemen bu watsaptan tehdit mesajları atıyor bana , dün akşam gece 22,33 de aramiş çocuk uyuyor adama çocuğun uyuduğu resmini attım bana diyor bahane yapıyorsun gündüz yok aksam missfirlik gecede çocuk uyuyo , sizce görüntülü aramayı beni sürekli tehdit edip çocuğun düzenini bozuyor diye dilekçe versem görüntülü arama için gün belirlenir mi acaba nasıl başa cikicam bu durumla boşanilsa bile olmuyor devam ediyor hayla benle uğraşıyor dava bitmiş sürekli benle ilgili durumlar atıyor beni tehdit ediyor ne yapmam gerek bilgisi olan akıl versin nolur 

3 Cevaplar

0 oy
(163,544 puan) tarafından

hakli oldugunuz durum vardir haksiz oldugunuz durum vardir herseyi gozden gecirin ayrilmissiniz belliki ve su durumda once guzellikle gerekirse araya birini  koyun haber gonderin bu sekilde yapmaya devam edersede ciddi bi sekilde konuyu avukatiniza bildirin ortada bi ortak noktaniz oldugu surece dusman olunmamali (bana gore) ömür boyu birbirinizle iletisiminiz olucak sonucta

(572 puan) tarafından

Ya bu insanla ortak yol bulunmaz okadar pislik bir insan ki güzellikle mesaj yolu ile ona söyledim bak aramadan haber ver müsait misin değil misin çocuk uyuyormu diye sor dedim anlamıyor başka birini araya koysamda anlamaz bu sadece çocuğu ariycam kamerayı ac yazıyor acmasam müsait olmasam ortalığı karıştırıyor , yani dilekçe versem gün belirlenip ozaman aramasını için dilekçe verilir mi sence , avukatıma diyince bu sizin probleminiz kendiniz halledin diyor,  ve geç saate arama hakkı var mı babaların çocuğun uyku saati yani uyuycak 

(163,544 puan) tarafından

aramadan once haber vermesi ve aramasinin belli oldugu saatler olmali ama ne bilim insaniz ozler arar ama karsi taraf insan disi varliksa cokda şaapmiycan o zaman tatlu dilden anlamiyosa kanunla kuralla gidicen

(572 puan) tarafından

Kanun kuralla gidicem bayramdan sonra halledicem dilekçe veririm

-Reklam-
0 oy
(17,382 puan) tarafından

Aramadan önce haber vermesi gerekir. Hatta bence aramak için belli gün ve saat belirleyin. Çocuk ona göre hazır olur. Uyku saatini, yemek saatini falan düşünerek hareket etmesi gerekir. Sen evlensen yine mi böyle istediği saatte arayacak seni. 

(572 puan) tarafından

Valla cnm işte gelde bunu ona anlat asla anlamıyor söylüyorum mesaj ile yok yani bunun için dilekçe verebilir miyim belirli günlerde aransa daha kolay olur aile mahkmesine dilekçe yazilcak yada savciligami dilekçe yazsam bilemedim bilginiz varmi

Mesela ben çocuğuma yemek yediriyorum yada hasta olur çocukla uğraşıyorum yada banyo yapıyordur ee adam o sıra yazar ben telefona cevap vermzssem üst üste mesaj atar böyle insan 

0 oy
(572 puan) tarafından

Savcılığa 29 Mayıs'ta şikayette bulundum ama Uyap uygulamasına dosya olarak çıkmadı, şikayetimi nerden takip edebilirim 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 173 göst.
+1 oy
4 cevap 134 göst.
0 oy
1 cevap 73 göst.
0 oy
0 cevap 24 göst.
15 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Canparcam (269 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,753 soru