0 oy
143 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (201 puan) tarafından

Kizlar benim 3 yasinda bi kizim var ona cok.duskunum. kaynanamdayiz suan ve kaynanamin da kaynanasi yaşıyor burada kaynabam ne derse kizima tamam diyor iste ben onlari napicam bak şimdi falan diyor cocuk bana resmen düşman oldu burda.  Bana sen git diyor iste seni istemiyorum seni sevmiyorum beni babannem uyutsun diyor babannem sallasin babannem gezdirsin. Koca babanne var kaynanamin kaynanasi , oda bana dedi ki bugün.  Kaynanan kendi kardeşini de bu sekilde mıy mıy buyuttu herseye aglayan biri oldu dedi evet suan kizimda oyle. Cocugunu birakma kaynanana dedi  cocuk terbiyesiz herseye aglayan her dedigi yapilan biri olur simarik olur dedi. Evet cok hakli yani suan oyle kızım.  Bana vuruyor su iki gündür.  Bende cok üzülüyorum benim kizim zaten kardesi dogdugundan beri hassas. 7 aylik oldu kardesi suan. Duzeni cok fena kacti. Alti ustu 1 haftadir koydeyiz kaynanamda. Bu cuma gunu de donucez. Bakin mesela simdi uyku saati beni babannem uyutsun diye agladi bende cok sinir oldum git babannenin kizi ol naparsan yap dedim oda gitti babannesine annem bana kizdi dedi. Neyse koca babanne de bana cocugun simarik olur birakma onlarin yonetimine deyince bende kalktim gel kus izleyelim diyerek aldim kizimi kaynanam uyuturken. Ben ne yapayim cok canim sıkılıyor ya bi evin icinde yasayan coxuk buyutenler napiyonuz cok zor boyle. Bende dedim ki koca babanneye, eger dedim benim cocuguma verdiğim terbiye geldiyimde bozulacak sozumun ustune soz söylenecekse bende bidaha gelmeyiveriririm dedim

4 Cevaplar

+1 oy
(8,918 puan) tarafından

Büyük babane kaynana modunu aktif etmiş bence gelinini onun gelinine kötülemek nedir çocuğa kötü şeyler öğretmiyor sana karşı doldurmuyorlarsa bırak bir hafta çocuk şımarsın ne olacak babane annane yanında tüm çocuklar şımarır onlar daha sakin yaklaştıkları için babaneyi istemiş senden nefret falan ettiği yok evine dönünce rutine devam edecek zaten bu güne kadar kızımın her dediğini yaptım anlık olarak almasam bile istediği hiçbişey gözünde kalmadı sonucunda şımarık sınır bilmez bir çocuk değil aksine çok efendi ve doyumlu bir kızım var bayramda harçlık verenlerden şeker verenlerden bile almadı benim var dedi o kadar doymuş 😅 

-Reklam-
0 oy
(5,305 puan) tarafından

Kötü sözlerine net şekilde müdahale et sana karşı dolduruyorlarsa saçma konuşuyolarsa o an konuş ve yaptırma. 

Onun dışında çocukların bir haftalık tatilde şımarması ilgi görmesi istediklerinin olması dede nene istemesi gayet normal ben olsam sınırlarımı çizer gerisinin tadını çıkarırdım. Uyutsun sevsin sana gelmesin sen de keyif yap nolacak. Dönünce en fazla bir haftada düzeninize döneceksiniz zaten o zaman hep seninle olacak. Biz koca insanlar olarak bazen kural dışına çıkıp keyif yapıyoruz bırakalım çocuklar da yapsın. 

0 oy
(3,376 puan) tarafından

Hepsini okuyamadim elim ayagim titredi sirf bu yuzden co ugumi gercekten ama gercekten mecbur kalmadikca babanesine bırakmadım birakmam da 

0 oy
(553 puan) tarafından

Çocuk bu bir hafta sonra da sana döner bırak sevildiğini hissetsin mutlu olur

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 224 göst.
+1 oy
4 cevap 72 göst.
0 oy
5 cevap 182 göst.
+1 oy
3 cevap 204 göst.