+2 oy
120 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (17 puan) tarafından

Selam kızlar bu 4 günde açtığım 3 cu soru çünkü o kadar dertliyim ki burda sizin fikirleriniz bana yardımcı oluyor. 

Kaynanamla komşuyuz iki görümcem var çok alıngan bir aile yapısına ait, mesela kaynanam gelse arkam dönük bulaşık yikasam bu saygisizlik mis mesela. 

Neyse kaynanam güler yüzlü fakat bir o kadar da lafini bilmez patavatsız biri. Geçende bana alıngan olduğumu bunu kabul etmediğimi, her şeyi yanlış anladığımı falan dedi, birde onlara saygısızlık yaptığımı soyledi. Ki aslında o kadar da saygılı sakin bir insanim. Mesela durup dururken instasindaki benle olan tüm fotolarini sildi sadece kendi ailesini eşimi kızlarını ve oğlumu bıraktı. Neyse ama görünüşte melek görünümlü gibi geliyor aslinda içten hiç de öyle olmadığını düşünüyorum. 

Bu geçen bana söylediklerini bir türlü sindiremedim, ve maalesef haftada 4 sabah görmek zorundayim çünkü oğluma bakıyor sabah 1 saatline. Ben sadece kapıdan alıp gidiyorum evime. Sorun şu ki kafaya çok takiyorum dediklerini ve sabah gördüğümde hiç bir şey yokmuş gibi davraniyor aman ben o kadar kırıldım ki konuşunca yuzune bakasim bile gelmiyor ve eminim ki kafasında yine : bak yine gelin tavır yapıyor olacak. 

Yani nasıl bir davranış sergilemem gerektiğini bilmiyorum, onlar için onlar hiç bir şey yapmamış söylememiş alıngan ben misim. Off çok bunaldım 

1 cevap

+2 oy
(9,080 puan) tarafından

cok sacma napiacam lavaboyu tezgahi dönerlimi yapacam kaynanan kendini kible ilan ettide herkes onami donmek zornda. kirik bence kaynana kafadan senlik bir sorun yok . sen gene vocugunu ver vik 1 saate gelirim de gdincede al cik . gunaydin hayirli gunler anne de gec . senin icin bakici hukmunde olsun sadece . bisey deyince cvabi i ver ama ben olsam mesela bulasik arkam donuk yikarken  donmedim diye bisey dese derim yani usta cagirip lavaboyu donerli yaptiralim dedim okadar arkamda kalio gelip gecen donerli olsa kible yonu gibi dondururm otomatik olarak mutfaga gelebe arkami donmem yada mutfagin modelini degiselim . yada nebilim sen gelince isimi birakip hazirolalami geceyim saygidurusu kible nerarafa sen netarafa ben otarafa mi olayim cvp vermessen sacmalar durur.

(9,080 puan) tarafından

sana alingan derse dersin sizin yaninizda nasi davranacagimi bilemiyorumki herseyime bir kusur ariyosunuz bulasik yikarken lavabonun yönunun nereye donuk oldugunu muteahhit yapmis ama ben saygisizlik yapiyorum  muteahhitin mutfagi bu model yapmasindan sebep hersey bana ait bir suc de

(17 puan) tarafından

Sustuğum da soğuk alıngan oluyorum cevap verdiğim de saygısız oluyorum nasıl davranacağımi şaşırdım eşim de bana mesafe li ol diyor ki zaten öyle yapıyordum şimdi iyice mesafe koymayi düşünüyorum. Yan yana oturmamıza rağmen bir kez gelip evime beni görmezler, neymiş herkese öyleymisler hiç cikmazlar. Tamam evet doğru ama ben kimse değilim. 

Garip olan şu ki o birsey yokmuş gibi davraniyor benden de öyle olmamı istiyor. 

Bulaşık meselesi de sorduğum 1 soruda okursan nedenini anlarsın eşimle bir kavga anında kaynanam gel otur konuşalım dedi bende istemedim bulaşıklara devam ettim diye saygısızlık yapmışım ona büyükmüş de ayagima kadar gelmiş de bilmem. 

(17 puan) tarafından

Eşim de öyle diyor onu bir kreş gibi gör çocuğu al kapıdan selam ver o kadar samimi olma diyor

Ama üzülüyorum ailenin tek teliniyim kimseye zararım yok hiç birsey istemem, sormam kendi halimdeyim niye böyle anlamadım. Kızları zor eğlenmemişler 33 yaşında biri, insanlar beni övünce bile görüyorum ki çekemiyor çünkü kızlarını öven yok. 

(9,080 puan) tarafından

esinde arkandaymis neguzel bosver bazi insanlara iyilik yaramiyor. bazi insanlar catacatbuste cikan kisiyi daha degerli goruyor  esn esinle mutlu ol yeter 

(17 puan) tarafından

Eşim çok büyük bir hata yaptı şimdi farkında özür diledi ama o hata yüzünden kaynanam bunları söyledi. Eşimle hafta sonu çok büyük kavga ettik (genelde iyi anlasiriz) neyse bende evden çekip gidecektim o da o anlık panikle sinirle annesini aradı. Annesi de bizi sakinleştirmektense daha çok canımı sıktı içinde ki kinini kustu. Ve bunları söyleyince de eşim ağzını açıp bir kelime etmedi. Orda çok zoruma gitti korumamasi beni. Şimdi farkında ama neyse 

-Reklam-

İlgili sorular

Kategoriler

1,472,688 soru

24,114,448 cevap

333,161 kullanıcı

...