Selam kızlar bu 4 günde açtığım 3 cu soru çünkü o kadar dertliyim ki burda sizin fikirleriniz bana yardımcı oluyor.
Kaynanamla komşuyuz iki görümcem var çok alıngan bir aile yapısına ait, mesela kaynanam gelse arkam dönük bulaşık yikasam bu saygisizlik mis mesela.
Neyse kaynanam güler yüzlü fakat bir o kadar da lafini bilmez patavatsız biri. Geçende bana alıngan olduğumu bunu kabul etmediğimi, her şeyi yanlış anladığımı falan dedi, birde onlara saygısızlık yaptığımı soyledi. Ki aslında o kadar da saygılı sakin bir insanim. Mesela durup dururken instasindaki benle olan tüm fotolarini sildi sadece kendi ailesini eşimi kızlarını ve oğlumu bıraktı. Neyse ama görünüşte melek görünümlü gibi geliyor aslinda içten hiç de öyle olmadığını düşünüyorum.
Bu geçen bana söylediklerini bir türlü sindiremedim, ve maalesef haftada 4 sabah görmek zorundayim çünkü oğluma bakıyor sabah 1 saatline. Ben sadece kapıdan alıp gidiyorum evime. Sorun şu ki kafaya çok takiyorum dediklerini ve sabah gördüğümde hiç bir şey yokmuş gibi davraniyor aman ben o kadar kırıldım ki konuşunca yuzune bakasim bile gelmiyor ve eminim ki kafasında yine : bak yine gelin tavır yapıyor olacak.
Yani nasıl bir davranış sergilemem gerektiğini bilmiyorum, onlar için onlar hiç bir şey yapmamış söylememiş alıngan ben misim. Off çok bunaldım