+3 oy
323 göst.
Diğer kategorisinde (516 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Takıntılarımdan nasıl kurtulurum şimdide fotoğraf takıntım başladı o kadar sinirleniyorum ki herşeye hastanede doğum sonrası tek bir adet fotoğrafımı çekmişler anneme dedim ki fotoğrafımı çek telefonla konuşmaktan 1 adet bile çekmedi evde eşime dedim bebek 2 aylık oldu daha yeni aklına geldi ben oturup ağlayınca biliyorum basit bir olay ama zoruma gidiyor ağlıyorum şuan çok sinirlerim bozuldu zaten ona dışarı öıkar beni diyorum doğru düzgün çıkarmıyor kendime güzel gecelikler taclar aldım foto çekeriz diye ancak kendi çektiğim var hastanede sadece 2 adet var oda kuzeni çekti evde 20 günlükken kendim çektim çok zoruma gitti zaten lohusalıkta yaşayamadım annemin zerre yardımı olmadı aldı bebeği oturdu ne desem bizde sezaryen olduk dedi kayınvalidem zaten tuhaf öf ya of

8 Cevaplar

+4 oy
(4,272 puan) tarafından

Lohusayken insan neye sinir olacağını şaşırıyor biraz. 

Sağlıkla bebeginizi alıp eve getirdiginizi düşünün kendiniz bol bol fotolar çekin bundan sonrasını kaçırmayın dışarı çıkmak icin de eşinize ihtiyacınız yok giyinin bebeginizi koyun bebek arabasına misss gibi yürüyüş yapin parka gidin havalar da guzel yakınlarda Cafe varsa kahvenizi icin tatlinizi yiyin tek başına da gayet keyifli siz böyle yapınca emin olun eşiniz de dahil olmak isteyecek. 

Artık gecen geçmiş daha buna üzülmeyin evet demek kolay ama emin olun düşüncenizi değiştirmek de sizin elinizde. Ben lohusaljk dönemimde bu ne böyle oğlum  benim organım gibi oldu diye boşanmayi düşünüyordum. Bi de esim halisahaya gitti diye bosanmayi düşünmüştüm. Herkesin parmakla gösterdiği bir cifttik hiç kavga etmezdik bebek dogdu adam nefes alsa nasıl nefes alıyorsun sen böyle diye bosanmayi dusunuyordum yeni yeni biraz azaldi 😁

(516 puan) tarafından
+1

Ben şimdi kene olayından korkuyorum bebek arabasını indiremiyorum merdivenden çok bunaldım

(4,272 puan) tarafından

Öyleyse kanguru ile sling ile çıkabilirsiniz nerede yaşadığınızı bilmediğim icin keneye bir şey diyemem daha tehlikesiz yerler de olir

-Reklam-
+2 oy
(29,436 puan) tarafından

Kız benim doğum yaptığım güne dair tek bir fotom bile yok seninki biraz takıntı olmuş sanırım neden düşünmeyi bırakıp anı yaşayıp geçmiyosun ki boştan kafanı yoruyorsun aslında geçmiş gitmiş şeyler için üzülme takma kafana bundan sonra çekersin sende aklında kalmamış olur hem 

(516 puan) tarafından
+1

Bugün çekti ama bebek artık Yenidoğan değil ki ben hastanede de istiyordum 

+2 oy
(23,274 puan) tarafından

Heveslenmis hazırlık yapmışsın. Birkaç foto cekiverseler iyiymiş. Neyse ki kendin çekmişsin. Boşver hoc foto olmasa can sıkıcı olur evet ama varmış en azından böyle düşün. 

(516 puan) tarafından
+1

Sadece 1 tane var hastanede ondada çıplagım ve bebeğin yüzü gözükmüyo doğumdan gelince çekmişler sonra ben kendim hazırlandım anneme dedim çekmedi evde dedim evdede çekmedi  kendim 20 günlükken çekebildik eşime de dedim çekmedi bugün agladım agladım öyle çekti bebek 2.5 aylık giydiğim gebeliğin bir anlamı kalmadı

tarafından

Bir fotoğraf çekmek ne zormuş ya

(23,274 puan) tarafından

Gerçekten garipler. Bı tuşa basacaklar. Nedir ki

(516 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Annem sütüm yok diye laf etti kızınca oturup agladı bir daha doğum yaparsam yanıma alacagım son insan

+2 oy
(1,659 puan) tarafından

Kız benim de doğum yaptığında fotoğrafım videom olsun istemistim taçlar falan almıştım eve gidene kadar acimdan unutmuştum ay dedim bebek benim kocam yanımda cekerim illaki yine illa bugün özel okmak sorunda değil hastaneden Sor çıktım bide o aklıma gelmedi valla ne yalan söyleyeyim koridorda düşündüm sonra boşver dedim ki o kadar istitordum şuanda çok güzel akımlar var onları çekebilirsiniz esinizle

(516 puan) tarafından
+1

Ne akımı 

(1,659 puan) tarafından

Ben hastaneden tipim kayık şekil çıktım oysa hamileyken makyaj oda çekimi vs 😅 internetten gördüğünüz bebeğiyle eşiyle video çekenler gibi anı biriktirebilitsiniz

(516 puan) tarafından

Ben instagram öyle kullanmıyorum ki benim isteğim bir foto bir anıydı

+2 oy
(15,144 puan) tarafından

Hastanede aklıma fotoğraf asla gelmedi sonra da gelmedi. Pijamam da düz pijamaydı. Kendinize dert aramayın çocuğunuz sıhhatli siz sıhhatlisiniz ağlayacak çok şey var dünyada

tarafından
+1

Hahah pijamam düz pijama güzeldi bunu 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

(15,144 puan) tarafından

He kız lacivert düğmeli altı da kareli 🤣evde de giyerim diye dantelli fantastik almadım🤣

tarafından

4 doğum penye pijama ohhh mis ben rahat kadinim

(15,144 puan) tarafından

2 doğum benim de ikisi de dümdüz penye pijama. Özel hastane olmasına rağmen sıfır süs odada çikolata bile maden pastan işi aldık 😅

0 oy
(1,868 puan) tarafından

Kız Allah seni ne etmesin skdkdkdndn

Ananem “Allah herkese şımarık derdi versin” derdi, aklıma bu geldi. Çekersin kız ne olacak, elhamdülillah sağsın, sağlamsın, eşin ve çocuğun yanında. Evin barkın sapasağlam başında. Fotoğraf desen HD çekecek kadar kaliteli telefonlar artık.

Bir de nendi bebeklik resmini hatırla, birkaç tane olur o da 6 aylık, 1 2 yaşında falan. Öyle yenidoğan fotosu da çok az insanda olur, tek bebek olur.

Rabbim başka dert vermesin inşallah.

Bence şimdi çekmen daha iyi, hem senin hem bebeğin ödemi gitmiş olur. Bebekler 6 aya kadar yenidoğan, 2 yaşa kadar bebekler. Yani geç kalmadın.

Süslen, püslen, hazırla bebeni, ortamı da ayarla mis gibi. Çek 40 50 tane. Hayat senin hayatın.

Bir de şöyle düşün, Allah korusun kuvöze de girebilirdi, o halde de çekemezdin. Şimdi bak, sağlıkla kucağına aldın da bir de teee 2,5 ay üstünden geçmiş.

Kendine yük ettiğine değmez çiçeğim. 

(516 puan) tarafından

Bunun şımarıklıkla ne ilgisi var Allah aşkına

(1,868 puan) tarafından

Elhamdülillah ve maşallah evladınız kuvöze girmemiş, sakat ya da ölü doğmamış, siz ölüm tehlikesi geçirmemişsiniz, erken doğum yapmamışsınız, komplikasyonlar gelişmemiş…

Sözlerimde alınacağınız bir şey yoktu, hatta ince ince yazmak için ekstra uğraştım. Ancak siz şu an lohusa duygusallığıyla nefes alışverişe bile bilenecek durumdasınız.

Şımarık derdi lafı benim ananemin lafı, yazmıştım. Ama çoğu sıkıntılı ve hakikaten kötü dertlerin yanında sizin derdiniz dert bile sayılmıyor.

“Baktığın benim ama gördüğün sensin.” Ne kadar yumuşak yazmaya çalışsam da siz kendi gözünüzle, kendi pencerenizden göreceksiniz. Kötü bir şey dememiştim. 

(516 puan) tarafından

Doğum kolay geçmedi sonrasıds kolay geçmedi ne hamilelik rahattı ne doğum sonrası her şeyde tek başıma idare ettim evek ölmedik çok şükür ama zaten riskli gebelikti ve hiç kimse yanımda değildi 

(1,868 puan) tarafından

Geçmiş olsun. 

0 oy
(5,401 puan) tarafından

Benimde hastanede bi kaynanamlarla toplu fotografimiz var ondada cocugu kaynanam almis kendi dogurdu sanki baska da yok bizimkilerde oyleydi lohusa geceligi aldim giydim de ama fotografim yok onunla anliyorum seni keske olsaydi ama bu kadar uzulecek bisey yok hala lohusasin sen ondan boyle hissediyosun 

(516 puan) tarafından

Büyük ihtimalle 

0 oy
(9,963 puan) tarafından

Dert etme kendine eziyet edecek kadar önemli değil benim doğumu hemşire çekmişti flaşa aktardım silinmesin diye depremde gitti kızım yanımda sağlıklı önemli olanda o 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 88 göst.
9 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Eda1 (218 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 208 göst.
+1 oy
2 cevap 87 göst.
+1 oy
5 cevap 241 göst.
8 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Gamzeli_1 (141 puan) tarafından soruldu

Kategoriler