+1 oy
228 göst.
Diğer kategorisinde (132 puan) tarafından

Hayırlı geceler kızlar, ben çokk üzgünüm eşim çok bencil doğdu doğalı cocuğumla ben ilgileniyorum okadar ilgisiz bir babaki oğlum kaç gündür hasta öksürüyor karnı ac olduğu halde yemiyor hep peşindeyim bugün sinirden ilk defa oğlumun koluna vurdum oda korktu ağladı ağlayarak uyumuş okadar vicdanım sızladı bende oturdum ağladım çok yoruldum sabah gidiyor geceye kadar carsıdan eve gelmiyor bundan önceki günde içmiş sabaha kadar eve gelmedi ve bugünde akşam bana iciyoruz yazmıs yine sinirim tepeme cıktı hala eve gelmedi arıyorum acmıyor çok umursuz biri sadece aramızdaki sorun buda değil kaba biri nasıl konusacağını bilmiyor bana sürekli hakaret küfür sürekli bir assagılama var. Bana kızınca İ.t ka.hpe herşeyi söylüyor. Oğlum ağlayınca hemen karı gibisin diyo karı kılıklı bilmem ne. Ben karar verdim bu evliliği daha fazla yürütemicem ama nasıl olucak maddi imkanım yok nerden baslıcam oğlum 2 ay sonra 4 yaş olcak çok üzülüyorum işin içinden çıkamıyorum hep isyan ediyorum neden böyle biri ile evlendim diye

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Aılen yokmu cocuguna baksın sende calıs hem aılene hemde cpcuklarına bak bacım benjm eşimde evlendjgımız İlk 3 yıl aynı senjn esın gıbıydı aılesı dolduryodu cunku beddua ettım yüzlerınj gore gore anladı cok şukur bırde ben dişli cıktım ezdırmedım kendjmı cok savaştım kazanan ben oldum ama gel gelelim seker hastası oldum stresten aılemın yanına gıtseydım baslarda boylr olmazdı bence gıt aılene bunla hayat yürümez belljkı duzelmıcek onuda dolduryodur aılesı 

-Reklam-
0 oy
(2,672 puan) tarafından

Boşanıp çalışıp kendine yetmen lazim ama ailen yaninda olmasi lazım 

0 oy
(279 puan) tarafından

Eve para getirmiyor mu canim? direkt bosanmayi dusunme bence. Sen bu yasadiklarini bosaninca daha da zorunu yasayacaksin cocugunuza da size de yazik olur. gercekten bosanmak icin gecerli bi sebebin var mi. Once cocuguna daha iyi bakabilmek icin ne yapabilirsin cocugun yemek yemesi icin sagligi icin ne yapabilirsin bunlari dusun cocugunu iyi et. 

(4,053 puan) tarafından
+1

Boşanmak için ne olması gerekiyor. Illa komalık olana kadar dayak yemesi mi lazım? Tabiki de ne yaptığı kimseyi ilgilendirmez ama buraya yazdığına göre akıl istiyor ki insanlarda ona göre yazıyor. Sizin gibi düşünen kadınlar zaten bu şekilde erkek çocuklarını yetiştirdikleri için bu yaşananlar hiç bitmiyor. 

(4,802 puan) tarafından

24 saat gelmemeside sorun değilmiş.. iş dahi olsa 24 saat eve gelmemesi bir sorun 

Ozamn evlenmenin ne anlamı var . Kadın madem evde tek oturacak hiç evlenmeden de oturur

Sabahlara kadar içiyor madem bir evliliğede ihtiyaçı yoktur bu adamın

Akıl etmiş bayanda tek çocukla kalmış şükür ki 

(4,053 puan) tarafından

Babanın çocukla ilgilenmemesini de normal karşılamış. Ne var ki bunda ? 24 saat dışarda çalışsa bile o çocukla ilgilenmek vakit geçirmek zorunda . Çocuğu yaparken vakti var ama ilgilenmek için yok çok saçma bu düşünceler. Yazık gerçekten giden inansın önünden gidiyor çocuklara yazık oluyor. Kaybolan hayatlar. 

(132 puan) tarafından

Eşim 1 ay calısmadı yine oğlumla ilgilenmedi öğlen cıkıyor akşama kadar carsıda geziyor ve 2 gündür üst üste içiyor ve sabaha kadar eve gelmiyor orda burda yatıyor ve onu engelledim esyaları topladım ben anneme gidiyorum sakın peşime gelme bitsin dedim hemen korkusuna eve geldi tamam daha olmucak bu son fln diyor ben boşanmak istiorum kendisi hayır diyor böylede yürümüyor 

Demişsin ki ickisini bilerek kabul etmişsin öyle bişey yok eşim içmiyordu bu aralar yapmaya basladı ben artık içmesinede karısmıyorum saldım ama eve gelmemesi orda burda yatması normal şeyler değil güvenimi zedeliyor sebep çok aslında size az gelmiş demekki küfür hakaret beni soğuttu zaten değer sıfır bir iki kerede vurduğuda olmuştu. Cocukla ilgilenmeyip bide sırf kız olsun diye çocuk istiyor. 

(4,802 puan) tarafından

Kızmaşkım ben sana özelden yazmıyorum burdaki konuyu niye özele taşıyorsun hayırdır derdin ne

Yazacaksan buraya yaz

0 oy
(1,870 puan) tarafından

Oğlun kocaman olmuş çalışırsın. Bitir artık bitir. Hem kendi hayatını hem çocuğun hayatını mahvediyorsun

0 oy
(354 puan) tarafından

Çok üzgünüm senin adına 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 190 göst.
0 oy
5 cevap 215 göst.
+1 oy
1 cevap 113 göst.

Kategoriler

1,467,312 soru