3 yaş 4 aylık oldu oğlum 1aydır bizde de var bu durum şu ana kadar zorlandığım bir çok dönem oldu ama bu 1 aydır hiç bu kadar zorlanmamıştım diyorum dediğin gibi park diyor götürüyorum oyuncak diyor alıyorum oyun oynayacağım diyor oturup oynuyoruz ama yapma dediğimi yapıyor 4.5 kere zararlı bişey yapıyorsa yapma o kötü diye anlatıyorum ama anlamıyor sesimi yükseltiyorum doğumdan bu yana hiç bu kadar sesimi yükseltmedim ama bu 1 aydır 3 senedir bağırmadğım kadar bağırıyrım ben normalde kızmayı bağırmayı sevmem ama dediğim gibi bağırmadan önce 4.5 kere uyarıyorum hala yapıyor sonra bsğıeınca hemen bırakıyor daha önceleri bağırmadığım için korkuyor kaçıyor bu da beni çok üzüyor acaba yanlış mı yapıyorum ben mi iyi anne değilim diye sorgulatıyor ee bir de 19 aylık bebem var o da abisinden ne görürse yapıyor mesela 2.3 örnek vereyim
Dün akülü arabasını büyük oğlum kaldırmış küçük oğlum altına girmiş bırakın öyle yapmayın dedim 3 kere dinlemediler kardeşinin üzerine düşer o çok ağır kaldırma gibi şeyler söyledim dinlemedi en son sesimi yükseltim ve bıraktı
Bugün kahvaltı hazırlarken yanıma geldi Sandelye alıp eline bıçak almış kurabiye kutusunu kesmeye çalışıyor abartısız 10 kere bırak bıçağı sana zarar verir dedim dinlemedi ee en son sesimi yükselttim tabi bıraktı anında
LCW ya gittik kıyafet alıyoruz bu da oyuncakları almış paketlerini açmaya çalışıyor birini yırtmış hatta bırak dedim kendini yerlere attı aldım hemen çıktım bi daha da parka falan götürmeyeceğimi söyledim
Yani kızsam bir dert kızmasam kendilerine zarar veriyorlar o da ayrı bi dert ne yapacağım bende bilmiyorum ama bu aralar kendimi çok kötü hissediyorum ben mi bişeyleri eksik yapıyorum birden bire neden böyle oldu bu çocuk diyorum çünkü 1ay öncesine kadar dışarı çıksak elimden tutar gezerdi saatlerce bırak dediğimi bırakır yapma dediğimi yapmazdı evde de aynı şekilde bir kere uyarıp konuşunca bi daha yapmazdı dönemsel bir süreçtir inşallah bir de dediğim gibi küçük oğlumda abisinin yaptığını yapıyor çok zorlanıyorum