+3 oy
243 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (208 puan) tarafından

Çok zorlanıyorum kızlar çok hele şu iki aydır anamdan emdiğim süt burnumdan geldi. Ağlayarak yazıyorum bu satırları yargılamayın nolur. Evladımı çok Seviyorum tabiki ama çok zorluyor beni ne söylesem hayır neyapsam  karşı çikiyor kavga ediyor sanki büyük insan gibi. Ekim'de 4 yaşını doldurmuş olacak. Hayır birde elimden geleni yapıyorum onun için. Parksa park oyunsa oyun. Oyuncak iyi yaklaşmaya çalışıyorum yine yok bağırıyorum olmuyor konuşuyorum olmuyor napıcam bilmiyorum 

5 Cevaplar

+1 oy
(231 puan) tarafından

4 yaşına girmiş okul öncesi eğitim alsa senin için de iyi olur onun için de hem nasıl yaklaşacağını davranacağını da bilinçli davran olaraktan öğrenmiş olursun onun için de sosyal aktivite olur

(208 puan) tarafından

Şuan sadece özel kreşler alıyor. Oraya da gitmek istemiyor. İşin garibi babaannesine falan böyle yapmıyor orda çok uyumlu. Sen varken böyle yapıyor diyor kaynanam çok kötü hissediyorum kendimi

-Reklam-
+1 oy
(2,495 puan) tarafından

Allah yardımcınız olsun bende kaçkez ağladım öyle zorluk yaşıyorum ki 11 aylık

(208 puan) tarafından

O zamanki hallerine kurban olayım ya bacım. Yani deliricem yakında bak hala aynı ısrar kıyamet olmaz diyorum oldurana kadar bıraksam bir gün boyunca ağlar. Abur cubur istiyor vermiyorum ağliyor veriyorum bu sefer çizgi film için ağliyor açıyorum nerde yicem diye ağliyor şaşırmış vaziyetteyim çok bunaldım. İnsan evladından sıkılır mı ama vallahi sıkılıyorum artık çok da üzülüyorum böyle düşündükçe mahvetti beni. Hani iki yaş sendromu şöyle böyle diyoduk ya. Abi kurban olayım o sendroma ben ya

(2,495 puan) tarafından

Sıkılıyor insan evladından yeri gelıyor bu nasıl çocuk diyorsun geçer inşallah tez vakitte

+1 oy
tarafından

Kızlar kizlarrrr daha yolun başındasinz evet klişe olacak ama hele bir büyüsünler ondan sonra birdaha görüşelim bir abla vardı sitede böyle böyle demişti diye aklınıza gelsin emii🤣

(4,313 puan) tarafından

Ayy gerçekten bugün biriyle konuştum tesadüf,çocuğun eğitiminden bahsetti 185 bine dersaneye yazdırdım deyince beynimden vuruldum dedim yemeyip icmeyip geleceğine para biriktirmem lazım herhalde 😅 yani bu maddi olan kısmı daha manevi neler yaşayacaz kim bilir 🤷🏻‍♀️ 

tarafından

Evet kızım devlet okulu ilk okul 4 e gidiyor servis 2 buçuk kaynak kitap ek kitap gezi vs aylık 5 i geçiyor masrafimiz ve artık büyüdüğü için ozenmeler oluyor geçen babasına diyor baba gratise gitmemiz lazım hayırdır kizim dedi bakım ürünleri ihtiyacım var diyor eşim de annen istemiyor hayırdır kizim dedi🤣🤣🤣🤣🤣

(4,313 puan) tarafından

😅😅 bak bak gerçekten biz almıyoruz yani 😀işte bilmiyorum ne gösterecek zaman, şu an bende çok yoruluyorum ama bunda yediğinin giydiginin farkında değil,  bu zamanının tadını da çıkartayım diyeceğimi hiç düşünmezdim 😂

tarafından

Bence çok çok çok çıkartın 17 yaş bı ergen oglum var 10 yaş ergen adayı kizcem var 4 yaş ataklı bir kizcem var söyleyeceklerim bukadar

(208 puan) tarafından

Yolun sonunu düşünmek istemiyorum ben ama ya ağlayan emoji hahaha

tarafından

Yolun sonu evden tek yolluyorsun iki kişi geliyorlar iki kişi gidip üç kişi gekiyorlar uzayıp gidiyor böylece🤣🤣🤣🤣🤣🤣

(208 puan) tarafından

Oğlum yüzünden tek çocukta kalmaya karar verdim yani yok olmuyo yetişemiyorum ben buna. Bizde mi böyleydik yoksa bu şimdikiler mi fene bilmiyorum bacım

tarafından

Yok şimdikiler fena anam üç cocuk büyüttüm küçük kızım 4 yaşında aşırı aşırı zorluyor beni eşim diyor biz bunu yapamamışiz 🤣

(208 puan) tarafından

Maşşallah Allah bağışlasın söz dinleyen çocuklar olsunlar amiiinn

+1 oy
(1,645 puan) tarafından

3 yaş 4 aylık oldu oğlum 1aydır bizde de var bu durum şu ana kadar zorlandığım bir çok dönem oldu ama bu 1 aydır hiç bu kadar zorlanmamıştım diyorum dediğin gibi park diyor götürüyorum oyuncak diyor alıyorum oyun oynayacağım diyor oturup oynuyoruz ama yapma dediğimi yapıyor 4.5 kere zararlı bişey yapıyorsa yapma o kötü diye anlatıyorum ama anlamıyor sesimi yükseltiyorum doğumdan bu yana hiç bu kadar sesimi yükseltmedim ama bu 1 aydır 3 senedir bağırmadğım kadar bağırıyrım ben normalde kızmayı bağırmayı sevmem ama dediğim gibi bağırmadan önce 4.5 kere uyarıyorum hala yapıyor sonra bsğıeınca hemen bırakıyor daha önceleri bağırmadığım için korkuyor kaçıyor bu da beni çok üzüyor acaba yanlış mı yapıyorum ben mi iyi anne değilim diye sorgulatıyor ee bir de 19 aylık bebem var o da abisinden ne görürse yapıyor mesela 2.3 örnek vereyim 

Dün akülü arabasını büyük oğlum kaldırmış küçük oğlum altına girmiş bırakın öyle yapmayın dedim 3 kere dinlemediler kardeşinin üzerine düşer o çok ağır kaldırma gibi şeyler söyledim dinlemedi en son sesimi yükseltim ve bıraktı

Bugün kahvaltı hazırlarken yanıma geldi Sandelye alıp eline bıçak almış kurabiye kutusunu kesmeye çalışıyor abartısız 10 kere bırak bıçağı sana zarar verir dedim dinlemedi ee en son sesimi yükselttim tabi bıraktı anında 

LCW ya gittik kıyafet alıyoruz bu da oyuncakları almış paketlerini açmaya çalışıyor birini yırtmış hatta bırak dedim kendini yerlere attı aldım hemen çıktım bi daha da parka falan götürmeyeceğimi söyledim 

Yani kızsam bir dert kızmasam kendilerine zarar veriyorlar o da ayrı bi dert ne yapacağım bende bilmiyorum ama bu aralar kendimi çok kötü hissediyorum ben mi bişeyleri eksik yapıyorum birden bire neden böyle oldu bu çocuk diyorum çünkü 1ay öncesine kadar dışarı çıksak elimden tutar gezerdi saatlerce bırak dediğimi bırakır yapma dediğimi yapmazdı evde de aynı şekilde bir kere uyarıp konuşunca bi daha yapmazdı dönemsel bir süreçtir inşallah bir de dediğim gibi küçük oğlumda abisinin yaptığını yapıyor çok zorlanıyorum

(208 puan) tarafından

Dönemsel mi bilmiyorum ama acayip yıprandım işin garibi babaannesine falan böyle yapmıyor. Sen varken böyle sen yokken gayet uslu uyumlu davranıyor diyor kafayı yiyeceğim

+1 oy
(6,363 puan) tarafından

Benim kizda eylulde 5 olcak senin erkek cocukmu kız cocukmu inan aynı oyuncak dağıtır asla toplamaz yalandan kolum agryor elim agyor dyor belim agryor dyor kalemlerini döküyor toplamiyor hep arkasını ben temizliyorim kendisi asla yemek yemiyor masaya geliyor bekliyor illa ben yedirmem.laazim corabini aykkabina varana kadar ben gdyorum bebeğim de var çok zorlanıyorum ders yapmıyor anaokula gdyor hele bide hastalandı çok zor yetişemiyorum ya 

(208 puan) tarafından

Aynı yeminle aynı kafayı yiyeceğim artık babaannesine falan böyle yapmıyor sen varken böyle yapıyor diyor kaynanam gayet uslu uyumlu bir çocuk diyor

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 193 göst.
0 oy
11 cevap 324 göst.
17 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Linanin annesi61 (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 147 göst.

Kategoriler

1,472,289 soru

24,109,402 cevap

332,879 kullanıcı