0 oy
147 göst.
Diğer kategorisinde (49 puan) tarafından
Kizlar şimdi 2 buçuk yasinda kızım var .3 aylık kızımda var   büyük kızım kardeşini çok kıskanıyor hep zarar vermek istiyor kardeşine bende istemeden kızıyorum benimde psikolojik bozuldu artık gerçekten bebeği beşikten düşürüyor kucağına almaya çalışıyor vurmaya çalışıyor yapma diyorum bebektir bişey olur kızım yapma etme diye diye delirecem  yaşım da 23 artik tükendim çocuklarımın sağlıklı olsunda önemli değil ama yorgunum ya bide artık istemiyerek kızıma bağırıyorum bişey yaptığında nasıl kendimi durdurabilir ya lütfen yargilamayin beni ikisine nasıl yetebilirim çocuğuma kizmadan bagirmadan nasıl davranmalıyım benden korkmasın istiyorum 

2 Cevaplar

0 oy
(2,101 puan) tarafından
Kızımıcaksin kixarsan daha içerler annem beni sevmiyor düşüncesine girer bol bol ona sevgi gostereceksin kucağına al op konuş her zamankinden daha fazla kardeşine alışınca zamanla azalıyor kıskançlıkları sadece kolla hep yanlarında ol sakın bağırma yaptığına engel ol o daha kendi bebek maalesef bunları yaşamamanız vok normal 
(49 puan) tarafından
İnşallah alışır cnm çünkü artık çok zorlanıyorum ya kendimi tutacam inşallah soylediklerinizi de denicem saolun
(2,101 puan) tarafından
Denenmiş benim kızımda dört yaşında alışması zaman aldı ama şimdi okadar guzellerki inşallah sizinde geçecek bu döneminiz azıcık sabır çocuklar çok ilgi istiyor bu dönemde en çok onu sevin onun ihtiyacı var düşünsene önceden tek ilgi odağı oydu ama şimdi annesini bı bebekle paylaşıyor
(49 puan) tarafından
Dediğiniz gibi vala cnm.
-Reklam-
0 oy
(1,986 puan) tarafından
O da daha çok küçük annesi, beyninin muhakeme yapma empati kurabilme alanları daha gelişmemiş ki sen de ondan seni anlayıp dinlemesini bekliyorsun. O da daha anne kuzusu bol bol şefkat göster hatalarına bağırarak kızarak yaklaşmak yerine sakinlikle karşılamaya çalış bunun için kendini zorla. Çocuğundan beklediğin empatiyi sen ona göster sakin ve sabırlı olmak için kendini çok zorla. Tabi ki zor ve yorulup tükeniyoruz ama çocuklarından çıkarma öfkeni onların dünyasındaki en önemli kişi şuan sensin, korkutup duygusal olarak kendinden uzaklaştırma. Şefkat, sabır, sakinlik bu üçünden uzaklaşma hiç. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah, sağlıkla sihhatle büyüsünler❤️
(49 puan) tarafından
Ne güzel anlatmışsınız ya teskeur eder dediğinize uyacam inşallah olurum ya bende bağırmak istemiyorum vala
(1,986 puan) tarafından
Rica ederim canım benim hepimize kolaylıklar diliyorum annelik gerçekten zor ve yorucu❤️

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 186 göst.
22 Aralık 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Yamukprenses (1,648 puan) tarafından soruldu
+3 oy
5 cevap 247 göst.
0 oy
5 cevap 187 göst.
+3 oy
4 cevap 157 göst.
6 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,530 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,607 soru

24,113,289 cevap

333,084 kullanıcı

...