+1 oy
268 göst.
Diğer kategorisinde (239 puan) tarafından

Evde lesie yapan  var mı arkadaşlar faydası var mı nasıl

8 Cevaplar

0 oy
tarafından

Kasları çalıştırıp güçlendiriyor zinde tutuyor tabiki çok faydası var 

(239 puan) tarafından

Günde yarım saat mi yapıyorsun 

-Reklam-
0 oy
(1,422 puan) tarafından

Olmaz olur mu ya hu 88den 72ye leslie ile indim şimdi ise lesli yapmıyprum yürüyüş mekik sguat bacak kol çalışıyorum 72 den de 67ye düştüm böyle.

(1,601 puan) tarafından

Bizimkilerin hepsi ben mutfağı toplarken salonda uyuyakalmış, her yer karanlık, ses çıkaramam. Yarın sabaha kaldı artık. 

(3,265 puan) tarafından

Alaska sen yeni doğum yaptın sanırım ve emziriyorsundur da. Bu krizi fırsata çevirebilirsin. Emzirirken güzel zayıflanıyor. Sağlıklı beslenildiği müddetçe

(1,601 puan) tarafından

Art arda iki gebelik ve iki senelik doğum kilosuyla başım dertte. 90 kiloyum ve 60a inmem lazım. 10-10 şeklinde hedef belirledim 80-70-60 gibi.

İnşallah ben de bu zamanı fırsata çevirmek istiyorum. Allahım muvaffak kılsın. Amin. 

(3,265 puan) tarafından

Sağlıklı bir şekilde inşAllah cnm ❤️

(1,422 puan) tarafından

Rabbim kolaylık versin bitanem ilk hafta dikkat et net 86 87ye düşersin sonraki hafta 83e düşersin. Ondan sonrası biraz yavaş gider haftada 1 1 gider. Bazen durur yerinde.

0 oy
(114 puan) tarafından

Bende iki haftadır günde yarım saat yapıyorum vücudum baya toparlandı göbeğim sarkıyordu resmen dümdüz oldu valla

(239 puan) tarafından

Aaa bende bugün yaptım her gün yapayım bari 

(348 puan) tarafından

Hangi prgram yada videosu var mı link atabilirmsin cnm ya valla benim de göbegim var gitmesini istiyorum

(114 puan) tarafından

Valla canım link atamam da YouTube dan yaz Leslie diye 15 dk olan var 30 dk ve  45 dk istediğini yap 

0 oy
(1,468 puan) tarafından

45 dakka olanı yapıyorum tartıda pek belli olamasada hafifledim olmayan eşofman oluyor 

(239 puan) tarafından

Ne güzel yaa

0 oy
(139 puan) tarafından

Canm ben çevrem yürüyüşe elverişli olmadığından evde leslile basladim iki yıl önce 3 ayda 75ten 60 a indim hemde sadece 30 dk veya 40 en fazla 60 dk yapabiliyordum ve yeme içmem gayet normal sadece hamur işi ekmekten çok uzak durdum ilk bir ay leslile yaptım vücudum 2 3 bedene yakın inceldi ve sonra on beş yirmi dklik yotubeden kısa kısa pilates bulup yapmıştım kendimi öyle zorlamadm yapabildiğim kadar aradada bir yon beş dk ve yarım saat zumba gibi müzik açıp rast gele oynadım çok yapmadım ama bunu ve toplamda 3 ayda 15kilo verdim ve bunun yanı sıra 36 38 beden her kıyafet rahatlıkla oluyordu boyum 160 ama kıyafetler o bedende giyordum evlendiğindede 50 kiloydum ben o kiloda 38e zor giriyordum leslile sayesinde 60kiloda ben 36yi bile giydim yani 

(239 puan) tarafından

Ayy ne güzel ya bende başladım bugün  devam edicem inşşallh diyette yapıyorum 

(843 puan) tarafından

@Ogullariminkralices tam da olay bu sanırım. Kilo vermeden de ziyade vücut toparlıyor. Sanki verdiğin iki kilo 5 kilo vermişsin gibi

(139 puan) tarafından

Aynen vücudum inanılmaz derecede sıkılaşmisti kilo vermeden önce bence azim etmeli ve bırakılmamalı zaten bir ay sonunda ancak sonuç alabiliyorsun ve sonucu görünce insan birkaasi gelmiyor a daha vereyim az daha sıkılaşayim derken bı bakmissin istedigin formdasin

0 oy
(348 puan) tarafından

Nasıl bı spor canm ilk defa duydum ismini

(239 puan) tarafından

Youtube da var canım yazınca çıkıyor bakabilirsin 

0 oy
(843 puan) tarafından

Bir haftadır yapıyorum. Faydasını şimdiden gördüm gibi.Ama ben diyet de yapıyorum

Ekmek, abut cubur pilav makarna yemiyorum.akşam 6 dan sonra da bir şey yemiyorum.Daha önce de leslie yapmıştım. Kiloda düşüş oluyor ama en önemlisi vücudu toparlıyor. İlk edapta 30  la başla. Sonra 3 mile çıkarsın. Yani 40 dakikaya

(239 puan) tarafından

Bende diyetteyim om gündür ekmek makarna pilav yok hayatımda 5 kilo verdim bide lesie yapayım dedim bayrama kadar fark eder İnşallah 

0 oy
(139 puan) tarafından

Çok severek yapıyorum aşko çok faydası var 67 kilodan 60 a düştüö

(239 puan) tarafından

Çokiyi ya kaç günde peki

(139 puan) tarafından

Aşkım diyetle beraber 6 ay gibi bi süre olması lazım bu sürede diyeti bıraktığım zamanlarda oldu

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 89 göst.
0 oy
5 cevap 217 göst.
3 Ocak 2025 Diğer kategorisinde nehir2020 (1,175 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 241 göst.
0 oy
2 cevap 111 göst.
4 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (600 puan) tarafından soruldu

Kategoriler