+1 oy
423 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (71 puan) tarafından

Eşim okulda idareci. Benim liseden aynı yerde kalıp çok da samimi olmadığım bir arkadaş görevini eşimin okuluna aldırmış. Eşimi görünce meraklı meraklı siz Sorusormayageldimin eşi misiniz sizi sosyal medyada gördüm demiş. Eşim geldi söyledi. Biraz şaşırdım günler geçti geçen gün eşim arkadaşın okula gelemedi müdüre mesaj atmış kan değerleri kötü çıkmış diye dedi. Ona da neyse dedim. Dün beni aldığında arkadaşının bilmem nesi vefat etmiş oradan duydum dedi. Bende kayış koptu. Benim o kadar samimiyetim yokken sana ne oluyor da takip ediyorsun dedim. Takip etmiyorum müdüre söylemiş dedi. Hocalarla grupları var. Oraya da eşim üzerine ne vazife ise X hocamızın bilmem nesi vefat etmiştir Allah rahmet eylesin yazmış. Sana ne sen ne yazıyorsun her yere karışma dedim müdür yazdırdı hocaların haberin olsun diye dedi. Bilmiyorum kızlar bu kadar üst üstelik canımı sıkmıyor değil. Dün çok bağırdım. Kavgalıyız. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor bilmiyorum 

11 Cevaplar

+2 oy
(800 puan) tarafından

Takipte kalacaksın sıkıntı çıkarmayacaksin . İlk aksilikte herhangi birinin tepesine çökeceksin . Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmaya gerek yok. 

(71 puan) tarafından
+1

İçimde tutamama huyum var. 

-Reklam-
+2 oy
(23,796 puan) tarafından

Eşin idareci ise onun yazması normal. Neden bu kadar rahatsız oldun anlamadım ama çok samimiyetim yok ona dair şeyleri merak etmiyorum yani seninde takip edip bana söylemene gerek yok der geçersin. Boşuna abartılı tepki veripte dikkatini o kişiye çekme bence siz onun eşi misiniz diye sormasını meraklı meraklı diye değerlendirmene de anlam veremedim herkes tanıdığı birini görürse tanıdığını belli eder bence 

(71 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
+1

Sürekli bahsediyor olması beni aşırı öfkelendirdi. Öfke problemim var kontrol edemiyorum. İçimde tutamıyorum. Benim de çalıştığım yerde tanıdıklarımın eşleri var ama gidip teyit etmiyorum çünkü bana ne. Samimi olsak neyse. 

(23,796 puan) tarafından
+1

İşte sorun arkadaşın sormasında değil sorun eşinizin senin arkadaşın deyip o kişiye dair şeylerle ilgilenmesin de 

(71 puan) tarafından
+1

Evet zaten başlarda takılmadım. 

+2 oy
(5,434 puan) tarafından

Ben hiç bir sorun göremedim inanın boşuna huzurunuzu bozuyorsunuz ne arkadaşınız da sorun var ne de eşiniz de  sizin yaptığınız abartı kıskançlık geldi siz samimi değilsiniz diye eşiniz iş arkadaşına başsağlığı dilemesin mi

(71 puan) tarafından
+1

Yobaz biri değilim tabiki görünce söylersiniz. Ancak gruba yazmak sürekli lafını etmek beni tetikledi. 

(5,434 puan) tarafından

yobazin anlamını bilerek mi yazdınız çünkü yobazlik çok ayrı bir mevzu 

+2 oy
(4,460 puan) tarafından

Ben de kızardım. Sürekli aklında o varmış gibi habire niye lafını yapıyor diye. Banane canım ben merak etsem arar sorarım zaten . Sana mi düştü onunla ilgili haber vermek diye kavga ederdim kesin.

+1 oy
(71 puan) tarafından

Up.up up up up

+1 oy
(26,015 puan) tarafından

Sessiz b şekilde takip et salağa yat bakalım eşinin gerçek niyeti neymiş

(71 puan) tarafından
+1

Artık çok geç sanırım. Büyük kavga ettik 

0 oy
tarafından

Sorun sende değil. Bı anda gereksiz samimiyet olunca hepimiz senin tepkini veririz. Haksız değilsin. Sosyal medyada bakiyorki görmüş sizi yoksa nasıl görsün. Bilemedim ne yapsan. Onlar senin aklına sokmuşlar bunu

0 oy
(4,984 puan) tarafından

öğretmen, idareci ilişkisi ne var bunda? üstelik arkadaşın diye de adamın aklında kalmış. ottan bktan sebeplerle eşinizle kavga edip huzurunuzu bozmayın. eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin 

0 oy
(1,274 puan) tarafından

Banada abartı geldi sonuçta bu kişi eşiniz iş arkadaşı değil mi siz samimi değilsiniz ama eşiniz samimi olabilir beni. Eşimin bayan iş arkadaşlari var uzun yıllardır kardeş gibiler seninde arkadaşın diye sana söylüyor ya gerçekten kötü bisey olsa sana niye söylesin hiç bu kadar kıskanç olmadım bilmiyorum esimede sonsuz güvenirim 

0 oy
(339 puan) tarafından

Bence tepkini çok belli etmemeliydin evet idareci olduğu için yazabilir ama samimiyet hayır tabiki o mesafeyi koruyabilmeli. Ama sürekli bahsetmesi sıkıntı yani tek orda çalışan öğretmen o değil neden bu kdar bahsediyor tek derdi o mu yani sen sakinliğini koru güzelce konus.bende senin gibi tepki verirdim ama bizim stratejiler yanlış işte fevri olmamak lazm

0 oy
(4,730 puan) tarafından

Ben abartilacak bir durum göremedim acikcasi. Bosuna kendine vesveselere kaptirma

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 392 göst.
+2 oy
22 cevap 557 göst.
+2 oy
7 cevap 199 göst.

Kategoriler

1,472,432 soru

24,111,084 cevap

332,968 kullanıcı

...