+1 oy
79 göst.
Diğer kategorisinde (64 puan) tarafından

Kızlar merhaba, uzun zamandır buralarda yoktum. Düşük yaptıktan sonra her şeye karşı ilgimi kaybettim öyle boş boş iş ev ev iş modundaydım. Rahmimde çok derin bir perde varmış. 2 gün önce Kocaeli şehir hastanesinde histeroskopi ile perdeyi yaktılar yaklaşık 3 saat sürmüş. Doktorum çok zorlu olduğunu çünkü baya derin bir perde olduğunu söyledi. Ama benim sancım geçmiyor. Gaz sancısı mı anlayamadım. Rahmimde de sancım var. Aranızda yaşayan var mı ne iyi gelir yardımcı olursanız çok sevinirim

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

Çok geçmiş olsun canım Rabbım acil şifalar versin inşallah bilgim yok postun üste çıksın 

(64 puan) tarafından

Çok Teşekkür ederim 

-Reklam-
0 oy
(5,502 puan) tarafından

Maalesef bikgim yok

0 oy
(3,816 puan) tarafından

Ben de histereskopi oldum hem polip hem de perde vardı. Ara ara sanci oluyordu ama öyle dayanılmaz değildi. Ilaç vermedi mi doktor. Bana antibiyotik ve ağrı kesici vermişti. Antibiyotik iltihap olamaması için demişti. Iki defa da kontrole çağırmıştı. Sen gittin mi kontrole?

(64 puan) tarafından

İlaçları alıyorum ama sancım dinmiyor birde kanama var leke leke, 2 gün önce oldum cuma günü çağırdı kontrole . Yaşadığım şeyler normal mi değil mi anlam veremedim 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 84 göst.
0 oy
2 cevap 86 göst.
0 oy
2 cevap 124 göst.
10 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Safiye12 (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 64 göst.

Kategoriler

1,464,312 soru