Son zamanlarda eşim sürekli yok boğazın mi ağrıyor falan diyerek bana sesimin kalın çıktığını söylüyor ama herhangi bi sıkıntı yok çok şükür ama bunu eşimin defalarca söylemesi artık benim canımı sıkmaya başladı sesimin incelmesi için ne yapabilirim
Ses öyle müdahale ile incelip kalınlaşmaz ki 😔 Acaba yüksek sesle mi konuşuyorsun farkında olmadan onu mu demek istiyor
Hayır normal konuşurken bana sesin kalın olmuş diyor akdine çok sakin konuşurum
Allah Allah, bir kadının sesi ne kadar kalın gelebilir ki. Bizim işyerinde çok sigara içen bir kadın vardı sesini bozmuştu. Anca öyle olabilir.
Evet Bende çok sigara içen biriyim ama hep onun yüzünden içiyorum çok sıkıntı yaşatıyor bana her gün kavga bıktım bu sebepten sıkıntıya giriyorum ve çok sigara içiyorum maalesef
Geniz eti ameliyati olmam gerekirdi ben bekarken 18 yaş sınırı vardı benimde sesim kalındır çoğu zaman tanımayan abi der eeee ben ne yapayım🙂boşver takılma rabbim böyle vermiş nasıl inceltelim
Ben 31 yaşındayım 2 küçük çocuğum var ameliyat falan olamam
Takma ozaman ses degisen biseyde değil yani
Kalın ise biraz daha alçak ses ile biraz nazik konuş tolera olur ama sigarayı bırak en güzel çözüm olur
Biraz zor heleki kocam bana yaşattığı sıkıntıda daha zor
Kendin için bence birskmalisin bayanlarda cilt güzelliğini de bozuyor
Sorun edilecek bişe değil. Eşin neden böyle diyor. Sesini ilk defami duyuyor Allahalla. Bence sorun sesin değil eşinin neden böyle diyerek seni ezik hissettirmesi.
yeni mi degismis sesin esine gore hep bastan beri tanidigindan beri mi ole dio. yeni degistiyse senin kulaginda bi sorun var once sen gt kulaklarina baktir de😂😂 ses de ingeltme ameliyatlari var ama genelde dönmeler oluo mika gibi arda gibi
Bademciklerin varmı canm ondan dolayı da olur benim de sesim kalın çıkıyordu bademciklerim vardı baya şişiyorlardı kapatıyordu bacağımı ameliyat oldum düzeldi sesi biraz
Yani olacak iş değil ya
Öyle eşin kafasını duvara sürer alev çıkarırım. Terbiyesiz
Sigaradan kalınlasıyo cnm annemınde kalınlasmıs
1,467,938 soru
24,051,135 cevap
329,674 kullanıcı