0 oy
71 göst.
önce Diziler & Filmler kategorisinde (214 puan) tarafından

Eşim sezoncu olduğu için kışın pek iş olmuyor bu aralar işleri hafifledi gidiyor geliyor pazar eşyası dolduruyor eksiğinin parasını eşinden istiyor ayrı değilken eşim oderdi hala bir çok şeyinin parasını eşimden aliyor bekar oğlu var iki tane ikisi de çalışıyor biri evine her gün poşet poşet arka arkaya abur cubur Trendyol vs alışverişleri geliyor kendi oğlunun yediği yumurtanın parasını bile eşimden istiyor7 aylk bebeğimiz var bir gün biri ihtiyacın var mı diye sormaz kayınvalidemin mutfağını yaptı eşim ve kardeşleri 7 kişiler kişi başı 7 bin verildi sabah gelmiş mama sandalyesi aldık bebeğime onu görmüş kaça aldınız yazık diyor onun mutfağına gelince yapmayalimmi diyor sozde

2 Cevaplar

0 oy
önce (2,937 puan) tarafından

Bu kayınvalideler artık birseye karışmamalı ne anlıyorlar bnde bilmiyorum ki bizde bisiklet aldık indirimden hemen şunlardaki akla bak kaça aldınız onu dedi eşimde yarı fiyatını söyledi ona kalsa çocuğa birsey alınmamalı ben hamile iken 1 yaşına kadar giyeceği zıbın pijama neyse aldıydım ona da laf ettıydı herkes getırır boşa para dedıydı inan kimsede getırmedi millet elbise şort alıyor genelde hepsinide giydırdım 

önce (1,927 puan) tarafından

herkes getirirse inlarida giydirisin ne var yani. sonuc olarak ondan birc parami istedin. kocan calismis almis . kaynanayada oyle diyeceksinki lafi kesilsin. kimseden bisey istemedik etmedik kocam calisti aldi kimseye laf durz harcamamiza karismakla alakali der kestirirsin sesini

önce (2,937 puan) tarafından

Kız kendimde çalışıyırdum hepsini kendim aldım  ama işte zaruri görüyor çocuğa kıyafet alınmaz gibisinden ama yetişmiyor her ay her mevsim ihtiyaç çıkıyor keşke yine çalışsam takır takır alırdım ama şartlar malesef 

-Reklam-
0 oy

beraber oturuyorduyaaniz alismis ona suan degisik gelmiyirli. kadin hala oglu kendi evinde yasiyormus gibi normal olarak alisveris yaptiriyir. esinde o evde yasiyormus gibi normal seyrinde hayatina devam edio. bekarlar da biz kucuguz ev gecindirme sorumlulugumuz yik diye kendi maaslariyla yeyip icip geziolar . akli selim kafasi calisan birinin bu evi gecindirecek kisinin artik esin degil evde yasayan bekarlar oldugunu kaynanan esine ve evdeki diger calisan bekarlara ogretmesi lazim . belliki hicbirinin kafasi calismiyir hicbiri dusunemiyir. kaynanan saniyorki bu ev esin uzerinden gecinicek cunku hep oyle olduysa hala ayni duzeni devam ettirio once annesinin kafasini calistirip hu adam ayri ev kurdu demesi sinrada bekarlara abiniz ev kurdu ayrildi gtti artik bu evin masraflari alisverisi sizde abinizde degil diyebilecek mantik ve zekaya sahip olmasi lazim

mama sandalyesine yazik dedigi zaman diyecekdinki ee sana yeni mutfak yapildi ya asil ona yazikdi. bu bebegin ihtiyaci hic olmayan biseyi aldik. senin mutfagin vardi gereksiz yere yapildi yenilendi asil yazik ona

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 453 göst.
0 oy
5 cevap 715 göst.
29 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 297 göst.
9 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Esmagil (37 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,488,439 soru

24,330,222 cevap