+1 oy
272 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (108 puan) tarafından

Merhaba bugün ilk defa ev temizliğine gittim kadin camları kapıları dedi 1800 tl bnde hiç bilmediğin için acemiyim bi gittimki kadın dediki bütün camlar bütün kapılar mutfak teregi bütün ev supurulecek paspaslanacak koltuklar silinecek halılar bezle silinecek tuvalet banyo yikanacak balkon temizlenecek   dedi şok oldum bir insan 1 günde bunu nasıl yapabilir şahsen bnm gücüm yetmez gerçekten yapanlar nasıl yapıyor bide 1800 tl verecekmiş bnde bi bahaneyle kaçtım ordan :) fıtık olur insan siz ne düşünüyorsunuz bu durum hakkında 

12 Cevaplar

+1 oy
(2,495 puan) tarafından

Koltuk silme ve halıları silme hariç diğerlerini bu fiyata yapıyorlar gelinin annesi temizliğe gidiyor ordan biliyorum 

(108 puan) tarafından

Cok zor iş bn yapamam elim yavaş yetistiremem 

-Reklam-
+1 oy
(14,965 puan) tarafından

Koltuk ve halı silmezsin ama gerisi için fiyat normal

+1 oy
(2,481 puan) tarafından

İstanbul da annemin boş evine geldiler 2 kişi 2000 tl camlar kapılar mutfak dolapları portmanto yerler silindi. Ama tabii nasıl sildiler özenli değil. Bence 1800 tl az yapabiliyorsa kendi yapsın o kadar işi sen ver 1800 tl yi ona. Koltuk halı silme ayrı bir iş zaten insanlar çok kötü gerçekten para veriyorum diye bir kendini yıkatmadığı kalmış. Abla gir banyoya iki kese de sana atayım deseydın. 

0 oy
(8,652 puan) tarafından

Koltuk ve halı silme yok eltim 2+1 got kadar eve 2 buçuk bine zor buldu yardımcı.

0 oy
(4,185 puan) tarafından

canım camlar, koltuk silme, mutfak dolaplarını indirme ekstra işe girdiği için ek para alınıyor. şu an gündelik ne kadar bilmiyorum, ücretlerden haberim yok. ama 2 sene önce doğum öncesi çağırdığımda mutfak için +200 tl fazla vermiştim. 

burda eve temizlikçi alan varsa fiyat yazar. sen de bundan sonra gitmeden önce anlaş.gittiğinde şok olma.

bazıları var tabiri caizse eşşek gibi çalıştırmak istiyor geleni, ne para veriyormuş diye. tamam para alıyorsun da insancıl bir şekilde yapman gerekiyor.

bir de edevletten böyle günlük işe gelenlere sigorta yapılıyor, gittiğin yerde yaptır mutlaka iste.

image

(4,185 puan) tarafından

bi de cam sileceğin zaman kaçıncı kat olduğunu sor da git. Yükseklik korkun varsa baştan söyle. 

0 oy
(714 puan) tarafından

Merhaba. Evin büyüklüğüne göre yapılan iş farklılaşabilir. Şehre göre de fiyat değişebilir ama o kadar iş aynı günde yapılmaz o kesin. Halı, koltuk, mutfak dolabı silme aynı günde yetişmez. Ev silinir, süpürülür, toz alınır, banyo, balkon temizlenir bu rutin. Buna ek olarak bir hafta cam silinir, diğer hafta koltuk ve halı yüzeysel silinir, diğer hafta mutfak dolapları üstten silinir. Kahvaltı ve öğle yemeği verilir gelen hanıma. Mutfak komple silinmesi bir gün sürer o zaman iki kişi gidilebilir. Koltuk, halı, duvar silme gibi şeyleri bütün ev için detaylı isterse gene iki kişi veya iki gün gidilir. Camları çoksa mesela o bile bir günde bitmeyebilir. Bazılarının kapalı balkonları var çok cam oluyor, o şekilde olunca bir hafta iç cam bir hafta balkon camı silinebilir. 

0 oy
(4,350 puan) tarafından

O senin fiyat konusunda anlamadığını fark etmiş ondan kullanmak istemiş ama iyi yapmışsın kaçmakla. 

Yada orda koltuklar ve halılar için ayrı gğn gidiyorum ben. Veya fiyata yapamam imkansız tarzında konuşsaydın

0 oy
(1,613 puan) tarafından

Annemde haftada bı gün aynı eve gidiyor 15 günde bir cam siliyor diğer işler her hafta yapılıyor 3+1 gittiği ev 2 bin aliyor Allah kolaylık versin zor iş sabah 8de gidiyo akşam 8e kadar hizlidirda bitiyo iste

0 oy
(6,566 puan) tarafından

2+1 ev için salon koltuğu ve ev halıları silmek var yatak odası sadece kapakları siliniyor mutfak dolapları alt çekmeceler düzenlenip sadece kapakları siliniyor camlar kapılar siliniyor 2500 tl eve temizlikçiler mutfak ve yatak odası dolaplarına temizlik için girmiyor sabah 8 akşam 5 arası bu işleri yapıyor her yerin koltuğu silinip bütün dolapları silmeye kalksa en az iki gün yapması lazım

0 oy
(1,402 puan) tarafından

Şuan 1 buçuk saat içinde iki kat süpürdüm sildim etraftaki dağınıkları topladım ocağa patates yemeği ve biber dolması yapıp koydum. Şimdi istesem mutfak dolaplarını silsem ki hemen hemen her gün dıştan siliyorum dolap kapaklarını. Camları dün silmiştim. Yani bir gün içinde tüm dediklerini ben de yavaşımdır sabah 8de başlayıp öğne ezanına kadar rahat rahat bitiririm. Koltukların durumunu bilemem tabi benim koltuklar larcivert öyle leke tutmuyor her ay siliyorum yinede.

Bazen diyorum bedavaya çalışıyorum bari gitsem temizliğe cebimde para olur sjsjsj... 

Fiyat konusuna gelince de fiyat makul geldi bana az desem değil çok desem değil. Çünkü her gün yapmasam da haftanın 4 günü bu maraton içersinde yapıyorum. Sadece dediğim gibi koltukları ayda bir siliyorum. Pencereler aynalar hemen hemen haftada 3 kere silerim. 

(5,836 puan) tarafından

Temizlik takintisi var sizde sanirim

(1,402 puan) tarafından

Hayır yok ciddi ciddi kirleniyor.

0 oy
(5,685 puan) tarafından

Ben sadece camlar için 1500 lira veriyorum. 3boydan oda camı,cam balkon altı ve üstü. Bi de dusakabin camı. 

Kaçmakla iyi yapmışsın,kendine ucuz işçi arıyor galiba.

0 oy
(1,336 puan) tarafından

Komşum gidiyor sormuştum oda  sabah 8 akşam 5 ne kadar iş yetişirse diyordu 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 149 göst.
+1 oy
1 cevap 124 göst.
14 Mart 2025 Ev & Yaşam kategorisinde ..isa (1,613 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 300 göst.

Kategoriler