+2 oy
157 göst.
Diğer kategorisinde (360 puan) tarafından

Kizlar bir tane kızım var 5 buçuk yaşında şuan hamileyim kızımi sezeryanla doğum yaptım devlet hastanesinde doğum yapsam sezeryan mi yaparlar yoksa normal dogum mu bilginiz var mı kimisi 6 yıl geçmiş olacak normal yapıyorlar vs dedi 

6 Cevaplar

+1 oy
(4,683 puan) tarafından

Yok istesende normal doğum yapmazlar ilki sezaryen doğum olduğu için bu doğum da sezaryen olur.

(360 puan) tarafından

Hmm ne bileyim canım bazıları belirli yıl gectikten sinra normal yaparlar vs dedi bende sizlere sorayım dedim

-Reklam-
+1 oy
(4,845 puan) tarafından

Gecenlerde sordum doktoruma, ilki sezaryense buda sezaryen olur dedi. Bu aralar bir sezaryen sonrasi normal dogum furyasi var ama en sagliklisi yine sezaryen olmak dedi

+1 oy
tarafından

İlki sezaryen olduğu için devlet bundan sonraki doğumları sezeryan yapar cnm 

0 oy
(446 puan) tarafından

Devlette ilki sezeryansa sezeryan devam ediyor özelde bu kadar yıl geçtiyse normal deneyecek doktor bulabilirsin belki

0 oy
(5,494 puan) tarafından

anne istemedikten sonra sezaryen sonrası normal doğum olmuyor. zaten anne eğer bunu istiyorsa gebelik boyunca biraz daha fazla dikkat etmesi gerekiyor. annenin ve bebeğin alacağı kilo, dikişin durumu her şey etkili.

ha yapan yok mu var tbaii ki ama anne istiyorsa 

0 oy
(79 puan) tarafından

Istanbuldaysaniz Zeynep kamil hastanesi yapıyor ssvd polikliniği var hastanede uygunsanız kabul ediyorlar 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 194 göst.
+1 oy
4 cevap 127 göst.
0 oy
2 cevap 327 göst.
+2 oy
5 cevap 308 göst.

Kategoriler

1,475,341 soru

24,152,780 cevap