+2 oy
106 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (633 puan) tarafından

Adana marsa devlet hastanesinde doğum yapan varmı sezeryan doğum süreci nasıl 

5 Cevaplar

+2 oy
(5,339 puan) tarafından

Orda staj yapmıştım pek değiştiğini sanmıyorum temiz değil gibi. Şehir hastanesi daha temiz bence. Gün almalı nasıl oluyor bilmiyorum şehir 48 saat dolunca çıkarıyor 36 saatte imza atıp çıkabiliyorsun ama ısrar etmezsen ertelemeye çalışıyorlar. Sağlık açısından sorun yaşamadım ama manevi olarak hep ters insanlara denk gelmiştim o üzücüydü

(633 puan) tarafından

Memnun kalmadinizmi

(5,339 puan) tarafından

Dediğim gibi sadece duygusal olarak serttiler. Bence sondayı falan düşünme sezaryen acısı çekmişsin o mu zor gelecek. Ben uyanık olmama rağmen takarken de çıkarırken de acısını hatırlamıyorum. Diğer çocuğunu da içeri almasalar bile sen danışmaya çıkıp görebilirsin. Annem de ameliyat oldu serviste kalmıştı oğlumu öyle görmüştü. Eşim de doğumdan çıkınca odaya kadar geldi. Sonra da işte eşya taşınacak yürümesi için kaldıracak falan diye bi kaç kere girebildi. Sen yalnız mı kalacaksın hastanede

(633 puan) tarafından

Özel oda olursa eşim kalacak ikili olursa teyzem annemi götürmek istemiyorum kızımı bir tek ona guvenebilirim çünkü 

(5,339 puan) tarafından

Özel oda için erkenden konuş o zaman. Ben bilmiyordum ama bir miktar parayla tek kalan varmış başka şehirlerde. Anne bebek oteli diyorlarmış sanırım

(633 puan) tarafından

Erkendenmi kadın doğumda yatış bölümüne gitsem yardımcı olurlarmı acaba

-Reklam-
+2 oy
(18,120 puan) tarafından

Muayeneye vs oraya giderdim ama doğum için şehir Hastanesi'ne gidecem dedim. Bence şehir hastanesi daha iyi. 

(633 puan) tarafından

Sezeryan olacak benimki ama eski usulmüş dikiş bide sondayı uyuşturmadan takiyorlarmiş cok zor diyorlar ya

(633 puan) tarafından

Şehir hastanesinde 

+2 oy
(396 puan) tarafından

Ben marsada yaptım çok kötüydü ama şehirde yaptığım güzel temiz ilgiliydi 

(396 puan) tarafından

Sabah 6 gibi 

(633 puan) tarafından

Direk ameliyata alıyorlar beklemiyorlar değilmi 

(396 puan) tarafından

Yok canım 6 da gidiyorsun kayıtlar oda falan sonra sırayla çağırıyorlar 

(633 puan) tarafından

Uzun sürüyor mu peki 

(396 puan) tarafından

En az 2 saat 

+2 oy
(374 puan) tarafından

Marsa rezil bir hastane pis ilgisiz.Ben kurtaj olmustm orda inan pislik icinde bi hastane.Daha adım atmam.

(633 puan) tarafından

Yaa teşekkür ederim cevapladiginiz icin 

+2 oy
(1,441 puan) tarafından

Hiç tavsiye etmem canım.hem arkadaşımda orda yaptı

Dikişler yine alınıyor bildiğim kadarıyla.şehir hastanesi daha iyi ona göre. Ben jaç kez sonda taktırdım bide hiçbirindede uyuşturulmadı.zor bi ağrıda değil zaten.

(633 puan) tarafından

Uzun sürüyormu peki takmaları

(1,441 puan) tarafından

Yok canım bi dakikalık işlem zaten takılırken hemşirelerle sohbet ediyorduk kendini kasıp sıkma hiç rahat ol sadece.birde ucuna kayganlaştırıcı jel sürdüler.

(633 puan) tarafından

Şuan enfeksiyonmu var bilmiyorum ama yanma oluyor hassas bide bazen hafif kanama bile oluyor o açıdan korktum ama ilaç başlayayım enfeksiyon varsa inşallah kolay geçer doğumum dua edin neolur 

(1,441 puan) tarafından

Aynen ilaçlarını kullan.inşallah rahat bi şekkilde geçer sağsalim kucağına alırsın bebeğini.ne kadar kaldı doğumuna.

(633 puan) tarafından

İki hafta kadar :))

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 50 göst.
+2 oy
1 cevap 80 göst.
0 oy
1 cevap 158 göst.
0 oy
2 cevap 113 göst.

Kategoriler