0 oy
129 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (20 puan) tarafından

7 aylık bebeğe Karanfil yağı sürülür mü diline 

3 Cevaplar

0 oy
(9,080 puan) tarafından

disi yeni cikan kasinan begege de dr karanfil yagi oneriyor. yada dos jellerinin icinde var zaten

(20 puan) tarafından

Deneyeyim o zaman 

-Reklam-
0 oy
(6,646 puan) tarafından

Diş içinmi soruyorsun ? Ben kızımın damaklarına sürüyordum kendim yapıyordum karanfil yağını

(20 puan) tarafından

Kaç aylıktı.bide zeytinyağıyla karıştırıp mı 

(6,646 puan) tarafından

Karanfilleri dövüyordum bir kavanoza koyuyodum üzerine hakiki zeytin yağ koyuyordum bir gece ağzı kapalı bekliyorfu ertesi gün kullanmaya başlıyordum günde 4 kere felan sürüyordım . Kızım 6 aylıktı ilk kullanmaya başladığımda 

(9,080 puan) tarafından

ayne. bende bu sekilde yapmistim

(20 puan) tarafından

Karanfil yağı zararlı mı acaba duydunuz mu hiç

(6,646 puan) tarafından

Zararlı olsaydı çocuk doktoru kullanmama izin vermezdi ben sorupta kullanmıştım ama kızımı rahatlatmamıştı . Eczaneden tetagil toz almıştm o çok iyi gelmişti doktor onu önermiştş bana ağzının içine döküyordum tekli minik şaşe halinde bir kutu içinde satılıyordu 

(20 puan) tarafından

Karanfil yağını kendin yapıyormuşsun. Ben direkt aktardakinden alsam mı diye düşündüm. O zaman süreyim bnde rahatlar çocuk biraz ya

(6,646 puan) tarafından

Evet ben yapıyordum kzıım 4,5 yaşında şuan . Bize karanfil yağı iyi gelmedi aktarda satılanı bilmiyorm ben doktorun dediği şekilde anlattığım gbi yaptım . Fayda etmeyince doktor tetagil kullan dedi onu kullandm rahatladı

0 oy
(2,884 puan) tarafından

Hazır karanfil yağı yerine tane karanfil al zeytinyağında beklet bir gece onu sür. 

(20 puan) tarafından

Denedim de pek etki göremedim çok kaşınıyo çok huzursuz hiç durmuyo

(2,884 puan) tarafından

Karanfili az olmuştur belki bende denedim de sürdürmüyor hiç yağ akıp gidiyor parmağımdan

(20 puan) tarafından

Evet öyle oluyo. Fazla karanfille yine yaparım  olmazsa yağını sürerim

(6,646 puan) tarafından

@Cnblt canm şeffaf diş kaşıyıcılar var ya ona sür öyle sok parmağını ağzına o diş kaşığıcıyla diş kaşımayı seviuor çocuklar bir dene belki işe yarar

(2,884 puan) tarafından

Denerim teşekkürler

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 155 göst.
12 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selin mom (785 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 132 göst.
15 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ayse Duran (72 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 95 göst.
11 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kubraugur (2,528 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 181 göst.
24 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ozlemiray (568 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,413 soru

24,168,942 cevap

335,767 kullanıcı

...