7 aylık bebeğe Karanfil yağı sürülür mü diline
disi yeni cikan kasinan begege de dr karanfil yagi oneriyor. yada dos jellerinin icinde var zaten
Deneyeyim o zaman
Diş içinmi soruyorsun ? Ben kızımın damaklarına sürüyordum kendim yapıyordum karanfil yağını
ayne. bende bu sekilde yapmistim
Karanfil yağı zararlı mı acaba duydunuz mu hiç
Zararlı olsaydı çocuk doktoru kullanmama izin vermezdi ben sorupta kullanmıştım ama kızımı rahatlatmamıştı . Eczaneden tetagil toz almıştm o çok iyi gelmişti doktor onu önermiştş bana ağzının içine döküyordum tekli minik şaşe halinde bir kutu içinde satılıyordu
Karanfil yağını kendin yapıyormuşsun. Ben direkt aktardakinden alsam mı diye düşündüm. O zaman süreyim bnde rahatlar çocuk biraz ya
Evet ben yapıyordum kzıım 4,5 yaşında şuan . Bize karanfil yağı iyi gelmedi aktarda satılanı bilmiyorm ben doktorun dediği şekilde anlattığım gbi yaptım . Fayda etmeyince doktor tetagil kullan dedi onu kullandm rahatladı
Hazır karanfil yağı yerine tane karanfil al zeytinyağında beklet bir gece onu sür.
Denedim de pek etki göremedim çok kaşınıyo çok huzursuz hiç durmuyo
Karanfili az olmuştur belki bende denedim de sürdürmüyor hiç yağ akıp gidiyor parmağımdan
Evet öyle oluyo. Fazla karanfille yine yaparım olmazsa yağını sürerim
@Cnblt canm şeffaf diş kaşıyıcılar var ya ona sür öyle sok parmağını ağzına o diş kaşığıcıyla diş kaşımayı seviuor çocuklar bir dene belki işe yarar
Denerim teşekkürler
1,476,413 soru
24,168,942 cevap
335,767 kullanıcı